Hölgyek, nők, asszonyok, mennyasszonyok, elvált nők hogy álltok a "házastársi kötelezettség" fogalmával?
Igen, a nők elvárják a gondolatolvasást, ez gyerekes és idegesítő.
De. Ha elvárod, hogy ő beszéljen, akkor te is tedd félre a büszkeséged, és beszélj, hogy el vagy havazva, stb.
A szex is a közös élet része, amire mind a két félnek szüksége van. Nem vagyok gép, hogy adott napon, adott időben együtt legyek vele (mert neki erre igénye van), de fontosnak tartom a rendszerességet.
Egy kis kölcsönös törődéd, kényeztetés nem árt a mai rohanó világban. :)
És imádom, ha csak velem van elfoglalva, és vica-verza.
(Mondjuk hiszek abban is,ha otthon minden rendben, akkor nem kere máshol vígaszt...)
Üdv!
37 N (feleség)
ezt megelőzendően célszerű olyan párt választani magunknak, akivel egyezik a habitusunk...
az biztos, hogy én soha nem tettem csak azért szét a lábam (és nem is fogom), mert éppen rájött a kangörcs a férjemre, de nekem egyáltalán nem volt hozzá kedvem... azt gondolom, egy valóban jól működő párkapcsolatban, nem lehet olyan, hogy ezt nem tudják a párok normálisan kezelni...anélkül, hogy megalázó helyzetekbe kéne valamelyik félnek belemennie.
Ahol már hónapok kimaradnak, ott már valami nagyon nem jól működik, de nem a szexben, hanem a kapcsolatban.
Egy híres párterapeuta mondja, hogy a nő szeretetre vágyik, a férfi meg szexre. Akkor működik jól a kapcsolat, ha a férfi szereti a nőt és ezt ki is mutatja (tehát a nő érzi), amit a férfi megtesz, mert a nőnek így lesz kedve a szexre. Amit ugye a férfi szeretne. Mert a férfi csak úgy tudja igazán szeretni a nőt, ha van szex.
Persze ez elég sarkított, de valahol igaz.
Az amazonnak mondanám pedig, hogy én egy házassággal nem azt vállalom, hogy onnantól kezdve minden rám szakad, azt a házat és gyereket nem csak én akartam és nem csak az enyém. Úgymond közös projekt volt, ezután is az.
Ha én is dolgozik eset 7-ig ugyancsak elvárom, hogy a párom bevállalja a házimunka és a gyereknevelés felét. És ezt nem gondolom, hanem meg is mondom neki!
És lássatok csodát..megérti és meg is csinálja!
Egyetlen gondolatom van a témával kapcsolatban. Ha a férfi úgy áll hozzá, hogy a KÖTELESSÉGem, akkor innentől kezdve várhatja....
Bár remélhetőleg nem lesz dolgom olyan férfival aki így áll hozzá. Olyan párt kell választani akivel megegyeznek az igények és meg lehet beszélni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!