Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hölgyek, nők, asszonyok,...

Hölgyek, nők, asszonyok, mennyasszonyok, elvált nők hogy álltok a "házastársi kötelezettség" fogalmával?

Figyelt kérdés
Azt tapasztalom, tapasztaltam már régen is, hogy sok nő leginkább, vagy csak azért szexel a párjával sokszor mert kötelezettségének érzi, vagy azért nem, mert csakazértsem, szóval tesz rá, hogy a férfinek "igényei" vannak. Szerintetek mennyire jogos, nemjogos ez az elvárt dolog egy férfi életében, és mennyire változtatta meg a manapság egyre jobban tapasztalható női öntudat felemelkedése, hogy sokszor, tényleg nagyon sokszor azért vannak a kicsapongások a férfi részéről, mert a nő "megvonja" a szexet tőle.
2011. ápr. 10. 11:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
85%
A n.ni nem stresszoldó, lehet át kéne gondolni.
2011. ápr. 10. 13:21
 32/72 anonim ***** válasza:
97%

kötelezettség,kötelezettség...Ha szeretek valakit,akkor ez nem kötelezettség.Az igazi szerelem/szeretet nem múlik el hónapok,évek múltán,minthogy az sem,hogy tiszteljük a párunkat.Olyan emberrel kell együtt élni,akivel nem teher.Tényleg,nem a középkorban élünk,hogy ilyen fogalmakat használjunk,szerintem a mai világban senki nem kényszerít senkit egy házasságba bele.Ahol ezt a dolgot valaki muszáj-ból teszi,ott valami rég rossz.

21/L

2011. ápr. 10. 13:31
 33/72 A kérdező kommentje:
nem ment el a válaszom. nem stresszoldó, szóval, de azért ha más olyan dolog, pl moziba menés, nyaralás, szabadnap stb stb nincs, sok embernek ez helyettesítheti ezt.
2011. ápr. 10. 13:35
 34/72 anonim ***** válasza:
44%

Nekem a válaszolók alapján az jön le hogy mindenki szerint a férfi a hibás aki az egész napos semmittevésből (-->munka, dehát természetesen csak az az igazi munka amit a nő csinál) hazajőve nem csinál semmit, nem segít csak követeli a szexet. Könyörgöm senkinek sem kötelező gyereket szülni, házat rendben tartani stb. Egyrészt nem hiszem hogy ez a világ legnagyobb munkája, másrészt meg tényleg nem kötelező, és aki akarja az tudja már hogy mit vállal...

És ezt nőként mondom, baromira idegesítő a sok hisztis nem-mondom-meg-találd-ki-mi-a-bajom-ha-beledöglök-is és a férfiakat, munkát lenéző nőtársam.

2011. ápr. 10. 13:36
 35/72 A kérdező kommentje:
na úgy látom van egy amazon is köztünk. Isten hozott. :D
2011. ápr. 10. 13:37
 36/72 anonim ***** válasza:
98%

és miért csak a nőknek szól ez a kérdés?

Nálunk pont a férjem az, akire már úgy kell rámászni, mert ő akár 2 hétig is el van szex nélkül. Én akár minden nap benne lennék.

2011. ápr. 10. 13:52
 37/72 anonim ***** válasza:
98%

Ez általában kétoldalú dolog. A nő valószínűleg azért nem szexel (ha nem egészségügyi vagy lelki probléma áll a háttérben), mert valamiért nem esik jól neki. Ez ellen ő egyedül nem tud tenni. Az már a kapcsolat és a felek milyenségén múlik, hogy mennyire hajlandóak az ilyen problémákat közösen megoldani. Igen, sokszor azt a megoldást választják, hogy mindketten keresnek valaki mást, akivel jó. Úgyhogy a fent említett kicsapongások talán először a férfi részéről várhatóak, mert nem kap meg mindent, de később sok esetben a nő is keres valakit, akivel élvezi a szexet. De még akkor is, ha mindent megad a férfinek, viszont neki nem jó.

Mindkét fél részéről jogos az az elvárás szexuális téren az odafigyelés a másik részéről.

2011. ápr. 10. 13:55
 38/72 A kérdező kommentje:
utolsó előtti. ilyen is van, ők a töketlenek. :) de amúgy ritka ez egyébként. ha nekem lenne egy szexelni vágyó barátnőm vagy feleségem, spaklival kéne levakarni róla, ránőnék mint ha a sziámi ikre lennék. :) utolsónak pedig, hát ezer meg ezer oka lehet, kapcsolat válogatja, de ritka mikor a nő van visszautasítva azért ezt lássuk be.
2011. ápr. 10. 14:21
 39/72 anonim ***** válasza:
Ritka, de ilyenkor meg mi nők vagyunk a kiéhezett idióta ribancok, akiket tuti megcsalnak...Holott pl nálunk nem ez van... Csak az igény más.
2011. ápr. 10. 14:23
 40/72 anonim ***** válasza:
64%

12.11 vagyok ismét.

Visszatérő fogalmak ezen az oldalon (is) a "szexmegvonás" és társai.

Gondolkoztam. A szex - ahogy semmi - nem "jár" senkinek, még kapcsolatban, házasságban sem. Igenis tenni kell azért (mindkét félnek), hogy a másik szeressen, kívánjon minket, és hosszútávon nem jó visszaélni senkinek a türelmével, jóindulatával, szeretetével.

Nem értem, miért olyan felháborító, hogy a kapcsolat adok-kapok dolog, és a felszabadult, örömteli szexnek az alapja egy kölcsönös tiszteleten alapuló, boldog kapcsolat.

Ha napközben megbántottad valamivel a másikat (persze nem biztos, hogy ez az ok, de lehet), nem értem, miért olyan nagy csoda, ha ez az ágyban kiütközik. Sok pasi (tisztelet a kivételnek!) szereti "szétszedni" a szexet és a kapcsolat egyéb részeit, pedig ezek szervesen összetartoznak.

2011. ápr. 10. 14:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!