Hölgyek, nők, asszonyok, mennyasszonyok, elvált nők hogy
álltok a "házastársi kötelezettség" fogalmával?
Figyelt kérdés
Azt tapasztalom, tapasztaltam már régen is, hogy sok nő leginkább, vagy csak azért szexel a párjával sokszor mert kötelezettségének érzi, vagy azért nem, mert csakazértsem, szóval tesz rá, hogy a férfinek "igényei" vannak. Szerintetek mennyire jogos, nemjogos ez az elvárt dolog egy férfi életében, és mennyire változtatta meg a manapság egyre jobban tapasztalható női öntudat felemelkedése, hogy sokszor, tényleg nagyon sokszor azért vannak a kicsapongások a férfi részéről, mert a nő "megvonja" a szexet tőle.
1745 idefigyelj már kedves kreténező. te vagy a bunkó, ha erről nem tudtál, hogy ha egy férfi és egy nő összeházasodik azt úgy hívják. Akkor idióttáz, kreténezz, ha tanult vagy anyukám.
2011. ápr. 10. 17:57
63/72 anonim válasza:
Nem a kreténező vagyok, de védelmembe kell vennem. A szó, amit használsz a szexre, megmutatja, hogy milyen viszonyban vagy vele. Pl. ha azt mondod rá, hogy dugás vagy szeretkezés, ég és föld a különbség. Mindenki tisztában van vele, hogy ezt így hívják, csak azzal nem vagyok én személyszerint tisztában, hogy te csak így vicceskedve mosolygósfejezve mondod ezt is, hogy kötelesség, vagy tényleg így gondolod.
2011. ápr. 10. 18:02
64/72 anonim válasza:
a kreténezőnek valahol igaza van.
kötelesség? az 1920-as években lehet, de ma már 2011-et írunk.
Én azért fekszem le a férjemmel, mert szeretem, örömöt akarok adni neki, is ő is ezt akarja, nem padig azt, hogy kötelességből ki legyen elégítve
25 / N
2011. ápr. 10. 18:09
65/72 A kérdező kommentje:
dehogyis de ezt ki is fejtettem. csak néhányan már olyakat írtak én meg nem akartam olyan komolykodónak tünni. ha elolvasssátok a hozzászólásokat, mindenki szinte más más esetekről írkáltak. ha egy kérdező ha komolyan is kérdez az elején de közben mosoly jelet is csinál mért kell komolytalanná nézni? nem írtam dugást itt sem, nunit meg azért, mert mit írtam volna? lyukat vagy pi_nát? akkor azért kaptam volna..... itt előbb utóbb mindenki abba köt bele amibe akar, és eltérünk az eredeti témától. az ilyenek menjenek csetelni.
2011. ápr. 10. 18:10
66/72 A kérdező kommentje:
nem kötelességből kell, ez csak az elnevezése, én is tökéletesen tisztába vagyok vele. csak vannak olyan esetek amikor.... na jó nem is írom le mégegyszer. leírtam mikre gondolok.
2011. ápr. 10. 18:12
67/72 anonim válasza:
Nézd vissza, miket írtál. Soha nem egyes szám első személyben írsz, hanem alanyként a FÉRFI szót használod. Ha konkrét bajod van, írd le úgy, hogy ez történt VELEM, ÉN ezt csináltam, stb.
Az "öntudatra ébredt mesterséges intelligencia" meg nekem úgy jött le, hogy eddig volt hova dugnod a farkad, aztán a nő egyszer nem engedte meg, ezért most mufurc vagy, és minden nő számító szemét.
2011. ápr. 10. 18:21
68/72 A kérdező kommentje:
de nem ez a baj, ez nem személyes kérdés volt, csak volt ilyen tapasztalatom régen, és van ismerettségemben is. nem feltétlen kell rejtett dolgokat keresni egy kérdésben. az inteligenciát meg írtam, hogy viccelek, direkt ezért, hogy ezt ne támadhassátok, dehát..... kárvolt.
2011. ápr. 10. 18:32
69/72 anonim válasza:
Szerintem, ha a példa az, hogy vannak olyan nők akik ezt csinálják, akkor mondhatjuk, hogy az nagyon csúnya dolog.
De alapvetően nem gondolom, hogy a női emancipáció miatt, ennek számottevően ez az eredménye lenne.
Én sokkal inkább más hatásokat látok, ahogy a válaszadók többsége is. Amikor egy példa érkezik Számodra válaszként az azért van, hogy próbálják cáfolni az elméleted, ami bizony nem valami stabil alapokon nyugszik :)
2011. ápr. 10. 19:11
70/72 anonim válasza:
és arra nem gondolt még senki, hogy esetleg nincs akkora libidó a nő részéről? én magamról tudok beszélni. fiatalok vagyunk még, de én sokkal kevésbé kívánom a sexet, nem a páromat, hanem a sexet. a páromat imádom, nem is akarok mással lenni, de valahogy sokkal kevésbé kívánom, mint ő. és ha nem kívánom a sexet, hiába akarok neki jót, ha nekem pl fáj, vagy nem élvezem, és fapofával fekszem alatta. és igen, szoktam másképp segíteni neki, de az sem lehet folyton így. de szintén sokat segít, hogy nem követelőzik, megértő, így én is jobban állok a dolgokhoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!