Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Értékrend teljes hiánya a nőknél?

Értékrend teljes hiánya a nőknél?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ti mit mondtok erre a dologra. Adott egy férfi, akinek már volt egy olyan kapcsolata, ahol a hölgynek volt egy élettársa, ő szerette, bár alig taliztak, eleinte a lányon is az látszott, de mint amikor egy zsinórt vágnak el, egyik pillanatról a másikra szakít a férfival a nő. Most adott ugyanez a férfi öt év múlva ismét együtt van egy olyan nővel, akinek van valakije, de nem érez iránta semmit, és megtudta, hogy a volt férjével is lefeküdt pár hónappal ezelőtt, amikor még csak laza szakaszban járt a kapcsolatuk, és a nő szerint ez nem olyan nagy probléma, ettól ő nem qurva, a volt férjével már tíz éve ismerik egymást, nem rendszeres a dolog, nem is tervezett volt. Szóval jól érzem én ezt, mivel rólam van szó, hogy mi a fenének foglalkozok én ilyen nőkkel, mikor ezek két hónap után ráunnak a normálisabb férfiakra, csak az újdonságig bújnak, vágynak az emberre. Ezeknek qurva nagy lelki probémájuk lehet, amit így oldanak fel, hogy nem kötik le magukat lélekben vagy mi a fene? Nektek mi a tapasztalatotok? Persze ezzel a nővel is alig talizunk max a melóhelyen, és messze is lakunk, de jó volna szexelni vele amig még rávehető, de mivel gyereke van, és elvált, nincs "alkalom" hogy talizzunk, na meg a semmihez semmi köze sincs volt férje is ellenőrizgeti. :( Várom véleményeteket.
2011. jan. 18. 10:21
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
odaírja az adatlapjára, hogy szexpartnert keres
2011. jan. 18. 15:32
 62/70 A kérdező kommentje:
Hát de éppen ez az, hogy ha elolvastad volna az egészet, kezdetben ebbe egyeztünk meg, most meg ő keres kifogásokat, és már elmúlt három hónapja is, hogy megismerkedtünk. Még szép, hogy ezt akarom megkapni, azért belefektettem sok energiát, és mást is belefektetnék szívesen. Én nem qurvázok, nem alázok meg senkit sem ezzel szerintem, de akkor velem se játszon senki. Mondja meg ha nem, már többször mondtam neki. A múltját tekintve nem hiszem ha szakítani akarna olyan nagy nehézségébe esne. tudom, játszik velem ezt mondjátok, de sokszor az egér is élvezi ha jáccanak vele, és néha az egérből is lehet ám a macska. ;) jók legyetek.
2011. jan. 18. 15:49
 63/70 anonim ***** válasza:

Ha meg szereted,hogy játszanak veled,akkor meg nem értem mire volt jó ez az egész problémafelvetés..

Egészségedre váljék,ha ezt élvezed.Ha meg megunod,akkor keress egyedülálló nőt és nem lesznek ilyen gondjaid.

2011. jan. 18. 15:54
 64/70 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondom, hogy szeretem azért, ha hülyének néznek, csak azt veszem észre, hogy túlságosan is az én "lúzerségem" kibeszélésébe ment át a beszélgetés. Nem biztos, hogy az vagyok, nem teljesen csak a kezét fogdosom azért ennek a nőnek. Ha olvasna sok ember a sorok között. Én ezt is dolognak tartom, ha már pipázgat a lelkem, szóval tényleg nem akarok alpárinak tünni, de elhiszem neki, hogy neki ehhez is érzelem kell. Nekem meg az, hogy azzal vagy anélkül minél előbbre jussak ennél az amúgy jó testű, nem is csúnya nőnél. :)
2011. jan. 18. 16:04
 65/70 anonim ***** válasza:

nem azért vagy lúzer, mert még nem döntötted meg...

hanem azért, mert nem vagy képes találni magadnak egy független (nem férjezett, nem más kapcsolatban levő), értelmes, érzelmes nőt.

Azért vagy lúzer, mert csak a szexre hajtasz, de még ezt a nyomorult vágyadat sem tudod jól eladni.

szerintem az értelmes, értékes, nem lúzer ffiak nem csak szexet keresnek, pláne nem egy roma nővel, akinek van x gyereke, zaklatja a volt pasija, és még kitudja mi. és ráadásul úgy ragaszkodni ehhez a nőhöz, mintha a szükségleteidet cska vele lehetne kielégíteni.

Hát ezek miatt mondom én (és mások is feltehetően), h lúzer vagy. nem azért, mert még nem döntötted meg.

A stílusod pedig nem túl művelt pasiról árulkodik. lehet, h kijártad a 8 osztályt (kételkedem, de talán még a középsulit is), de kötve hiszem, hogy annál tovább jutottál volna. Olvasni sem szeretsz... pfff... ennyit az iskolázottságról és műveltségről.

2011. jan. 18. 18:15
 66/70 A kérdező kommentje:
Ki a fene mondta azt, hogy nem szeretek olvasni???? Ezt a mondatomat másoljátok már be, mert mentem főbe lövöm magam. Főiskolát végeztem, attól, hogy a doktor a műtőben, az ügyvéd a bíróságon, nem mond ilyet, attól még lehet otthol egy perverz állat. És hidd el, ismerem ezeket a hozzászólásokat, nem mind erre gondol amire te. Ezért van rossz része ennek az oldalnak véleményem szerint, mert átmegy egy idő után beszólogatós, szemétkedősségbe. Én azért mertem így leírni a dolgokat mert én sem ismerlek titeket és ti sem engem, de nyílván arccal így nem vállalnám be. Ja, és attól, hogy roma és van egy gyereke még vannak jó tulajdonságai, az egy dolog, hogy így gondolkodik amit elítélek én is, de ne a te érveid legyen a fő problémák vele szembe. Hagyjuk inkább, köszönöm a véleményeket, de ezek után úgyis beszólogatások lennének.
2011. jan. 18. 20:17
 67/70 anonim ***** válasza:

Én már egyszer írtam neked, akkor sem támadtalak, most is csak tanácsot adnék, ha elfogadod.

1. Gondolkodj el azon, hogy talán tényleg te állsz rosszul a dologhoz, ha ennyire nem ért meg téged senki. Olyan nincs, hogy mindenki téved, csak te nem. Tehát te is olvass a sorok között és ne a támadást értelmezd, hanem próbáld megfontolni az itt leírtakat és tanulni belőle.

2. Ami nem megy, nem kell eröltetni. Egy párkapcsolat nem a színpadias jelenetekről és veszekedésekről, problémákról szól, hanem arról, hogy megtaláljuk a társunkat, aki boldoggá tesz minket és társunk az élet minden kihívásában.

3. Ha az eddigi partnereiddel ezt nem tudtad megvalósítani, meg kell értened, hogy velük ezt már nem is fogod tudni és túl kell lépni.

4. Nem szabad a múlton siránkozni, mert az már elmúlt és tovább kell lépni. Ha leragadsz a múltban, nem tudsz előre haladni.

5. Nagyon nehéz párt találni, nem csak te vagy így ezzel. Olyan embert kell választanod, aki szellemileg és erkölcsileg is üti azt a mércét, amit te kitűzöl. Ez nem is lehetetlen, csak sokszor beszélgetni kell a másikkal és nem a testiséget eröltetni. Az is nagyon fontos része egy kapcsolatnak, de a legfontosabb, hogy a másikkal szellemi társak vagytok-e. Ha igen, előttetek a világ legboldogabb szerelmi kapcsolatának lehetősége.

6. Türelem kell, mert az emberi kapcsolatok nem tudnak gyorsan születni.

7. Minden ember más. Van akinek könnyebb, van akinek nehezebb. A lényeg, hogy az igényeidnek megfelelő embert válassz, ne alkudj meg soha, mert annak úgysem lesz jó vége, egy olyan kapcsolat, amelyben a legfontosabb dolgok nem passzolnak, úgysem lesz hosszú életű.

8. Nem mindig az a legértékesebb tulajdonsága a másiknak, amit először gondolunk. A külső, a stílus nem a legfontosabb. Annál fontosabb a viselkedés, a gondolkodás, az igényesség. Mennyire jószívű az illető és mennyire dolgos. Mennyire udvarias és mennyire ambiciózus. Ezek a legfontosabbak. Ezek építő jellegű tulajdonságok.

Kitartást! Előbb-utóbb megtalálod a neked való párodat.

2011. jan. 19. 10:57
 68/70 anonim ***** válasza:

azért azt tegyük már hozzá, hogy a mai kor divatja egymásnak holt ellentétes elvárásokból összeállítani azt az ideált, akit kergetünk.

A kérdező egy olyan nőt keres, akinek vannak erkölcsei és érzelmei, de belemegy egy csak-szex kapcsolatba. ez ellentmondás.

Olyan nőt keres, aki vagány, kimozdulós, könnyen kaphatós, de fel van háborodva, ha a nő nem csak vele viselkedik igy, hanem másokkal is. Ugyanakkor lenézi a szolidabb-konzervatívabb nőket, aki feltehetően inkább a hűségre, a kapcsolat tartalmasságára építenek.

BArátnőt keres, de csak foglalt nőt vesz észre!

Nyilván szép nőt keres, de ő nem tud mit beleadni a kapcsolatba!

Vannak bnőim, akik macsó pasit keresnek, de gyengéd lélekre vágynak! Hány ilyet ismertek? aki csak kifelé vagány, agresszív, lexarós, de a nője kenyérre tudja kenni és nincs otthon a ffinek rossz szava sem, óvóbácsiként jáccik a gyerekkel és sosem lép félre? Ellentmondás!

Régen ez nem igy volt. Látta az ember a környezetében a választékot, volt újság/mozi/tévé, ami kapcsán álmodozhatott, de tudta, hogy azok csak álmok! Nem olyan tökéletes, kiretusált, ffiak esetében akár metroszexuális párt kerestek. Nem volt a vágyak és a felhozatal között ekkora különbség.

Nem csodálom, hogy sokan nem találnak senkit. Olyanok az elvárások...

Ennek a szerencsétlen krédezőnek nincs komoly elvárása: d.gni szeretne, szinte mindegy kivel. Adódott egy nő, akiben bízott, hát nosza, csak mégsem úgy sült el, ahogy gondolta. hány ilyen van... és mégtöbb lesz :( látva a médiát, az internetet, az emberi kapcsolatok szexig degradálódását...

sajnálom a következő nemzedékeket :(

2011. jan. 19. 11:11
 69/70 anonim ***** válasza:
9. pont, attól, hogy valaki főiskolát végzett, még nem lesz művelt és intelligens, a viselkedésed, a gondolkodásod és az érzelmi fejlettséged egy 15-19 évesnek még elmegy, de 20 évesen már illik felnőni. Te ennél idősebb vagy, mégsem sikerült. Gyerekesen gondolkozol, gyerekesen állsz FELNŐTT NŐKHÖZ. Csoda, hogy nem működik? Nem.
2011. jan. 19. 11:28
 70/70 A kérdező kommentje:
sziasztok. most volt időm elolvasni. Köszi a hozzászólásokat. Úgy döntöttem, hogy járok tovább a csajjal, mert boldog vagyok vele, bár tudom, nem lehetünk örökre együtt. Amúgy 27 leszek, és hagyjuk már ezt a kor szerinti megfeleltséget, lehet szeretnél te olyan okos lenni vagy művelt mint én. :D Attól, ismétlem, attól, hogy ide miket írok, megigérem neked, hogy a híradóba nem fogom bemondani ezeket, vagy képpel megjeleníteni és nyilatkozni valamelyik újságnak. És végül engedjétek meg, hogy egy Dopeman idézettel búcsúzzam: "... Imádom a nőket és ők is Engem, Én meg odaadom magam mert NAGYON NAGY A SZÍVEM..." JÓK legyetek.
2011. jan. 21. 20:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!