Megcsalásnak minősül-e? Ha nincs testi kapcsolat, de lelki teljes mértékben. Sőt, a szíve az enyém.
Következő a nagy helyzet. Réges régen volt valaki akit nagyon szerettem. Ő is viszont, de sosem léptünk egyet sem egymás irányába. Igaz, akkor nem tudtam, hogy szeret. Én egyéb okok miatt nem léptem (ez most nem lényeges). Akkor Ő volt számomra a nagy Ő, a Nő. Azóta eltelt 15-18 év és kiderült, hogy hogy is éreztünk egymás iránt. Egy véletlen úgy hozta, hogy ismét találkozzunk s most az érzelmek ismét felszínre jöttek s azóta csevegünk, levelezünk. Most már tudjuk, hogy hogy is éreztünk egymás iránt.
Ő most lélekben velem van s testileg van csak a családjával. Férje sejti, hogy valami lehet a háttérben, vagy legalább is érez valamit. Jó ember ő.
Nos, Ő nem szeretné a családját tönkretenni, illetve most nem. Ha a kicsik nagyobbak lesznek, akkor talán jobban megértik mi mért van úgy ahogy. Miért is lépett ki 'anya' a házasságából.
Visszatérve, a kérdésemhez. Megcsalásnak tekinthető-e az, ha lelkileg velem van, a szíve az enyém már (sok sok év óta) és nem történt még csak találkozás sem.
Nálunk is hasonló a helyzet. Csak én nemrég ismertem meg az illetöt. Férjemmel nagyon megromlott a viszonyunk és ez kizárólag az ö nemtörödömsége meg bunkózàsa, hisztijei miatt van. Az illetövel nincs testi kontaktus csak lelki. 1 évet kell várnia rám, mert gyesen vagyok, addig nem tudok függetlenedni.
Nem tekintem megcsalásnak, szóval nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!