Megcsalásnak minősül-e? Ha nincs testi kapcsolat, de lelki teljes mértékben. Sőt, a szíve az enyém.
Következő a nagy helyzet. Réges régen volt valaki akit nagyon szerettem. Ő is viszont, de sosem léptünk egyet sem egymás irányába. Igaz, akkor nem tudtam, hogy szeret. Én egyéb okok miatt nem léptem (ez most nem lényeges). Akkor Ő volt számomra a nagy Ő, a Nő. Azóta eltelt 15-18 év és kiderült, hogy hogy is éreztünk egymás iránt. Egy véletlen úgy hozta, hogy ismét találkozzunk s most az érzelmek ismét felszínre jöttek s azóta csevegünk, levelezünk. Most már tudjuk, hogy hogy is éreztünk egymás iránt.
Ő most lélekben velem van s testileg van csak a családjával. Férje sejti, hogy valami lehet a háttérben, vagy legalább is érez valamit. Jó ember ő.
Nos, Ő nem szeretné a családját tönkretenni, illetve most nem. Ha a kicsik nagyobbak lesznek, akkor talán jobban megértik mi mért van úgy ahogy. Miért is lépett ki 'anya' a házasságából.
Visszatérve, a kérdésemhez. Megcsalásnak tekinthető-e az, ha lelkileg velem van, a szíve az enyém már (sok sok év óta) és nem történt még csak találkozás sem.
Szerintem is lépjen ki,de ne miattad!
Sajnos benne van a pakliban, hogy most szépen eltervezitek mi lesz,egymásról álmodoztok,fantáziáltok,aztán mikor a tettekre kerül a sor,kiderül, hogy valójában nem illetek össze,és nem megy közösen semmi.Erre gondoltál már?
Amíg nincs testi kontakt,meg semmi sem,csak a chat,levelezés,telefon-addig könnyű elképzelni,hogy a vonal túlsó végén lévő régi "ismerőssel" milyen tökéletes lehetne minden. Ez viszont menekülés is lehet akár...
Nekem van vagy 2 ember a múltamból, aki ha véletlenül megtalálna,akkorát dobbanna a szívem akár csak egy sms-től is...S ha épp nagyon magányos lennék,lelkileg nem stabil,akkor biztos igent mondanék valamelyiküknek...
Az meg a másik,ha valaki egy rossz kapcsolatban van,könnyen elérzékenyedik egy-két jó szótól is,s képes kötődni egyből..Honnan tudod mégis, hogy neked Ő az igazi?
Nem volt rossz a kapcsolata. Csak hát igazából mindig is engem szeretett. Mikor már igen hosszú ideig nem találkoztunk, akkor már majdnem elfelejtett s akkor a férje volt az aki valamelyest is helyretette a kis lelkét. Mikor megjelent az iwiw, rákerestem s alig akart kommunikálni velem. Most már tudom, hogy miért. Egy vicces véletlen kapcsán pedig most ismét kommunikálunk.
Visszatérve az előző hozzászólóhoz, a kapcsolata nem tökéletes, de azért jó.
Másik dolog, hogy én pillanatnyilag munkanélküli vagyok a férje meg olyan jól keres, hogy ami a 7. számjegyen felül van, nekem most még az is jól jönne.
Ezek szerint, ha úgy alakul, előtte mindenképp ki kellene próbálni egymást? Mi van, ha nem működik jól valami?
Ha arra gondolok, hogy a három fontos csakra közül kettő megvan, a szív és a fej, akkor már csak a gyökér marad amit ki kellene próbálni.
A szeretet megvan. A beszélgetési intelligencia megvan. A bizalom, a tabuk nélküli őszinte beszélgetések megvannak. Az egymás iránti vágy már igen régóta megvan. Igaz, csak most került terítékre és nemrég derült ki, hogy még is csak szerettük egymást. Mikor elmondta, hogy hogy is volt akkor régen, akkor nem is sejtette, hogy még mindig ugyanolyanok az érzéseim. Mikor találkoztunk, akkor én nem is tudtam még, hogy ő hogy is volt velem. Később derült ki, hogy levegőt is alig kapott mikor találkoztunk. Igaz, láttam rajta, hogy izgul, de az akármi miatt is lehetett akkor, mivel majd 15-17 éve nem láttuk egymást. De kiderült, h miattam, mert én vagyok. Egyszer mikor adtam neki egy puszit, egy barátit, akkor megjegyeztem, hogy "Hmm. De jó volt" Szinte alig hallotta, mert olyan volt mint a vizsgán, hogy szinte megsüketül, megvakul az ember.
Nem vagyok Zoli. Sajnálom.
Ezek szerint ismerős a történet valakinek?
Melyik megyében laksz?
(Hogy ne azonosítsalak be azonnal illetve mások sem.)
Vagy melyik országrészben?
Azaz akire gondolsz merre lakik? Nem is te. Bocsánat.
Milyen történet ismerős?
Tudsz továbbit mondani róla?
(innen kezd izgalmassá válni)
Egy gyerekre nagy hatással van, ha kiskorában elhagyja az anyja. Vagy épp az apja.
Mért az jobb a kisgyereknek ha azt látja hogy az egyik szülök nem szereti a másikat csak él vele,mint egy lakótárs,és közben másra gondol.
Es se jobb.
Ezért nem kell a szamárhoz menni ló helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!