Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalásnak minősül-e? Ha...

Megcsalásnak minősül-e? Ha nincs testi kapcsolat, de lelki teljes mértékben. Sőt, a szíve az enyém.

Figyelt kérdés

Következő a nagy helyzet. Réges régen volt valaki akit nagyon szerettem. Ő is viszont, de sosem léptünk egyet sem egymás irányába. Igaz, akkor nem tudtam, hogy szeret. Én egyéb okok miatt nem léptem (ez most nem lényeges). Akkor Ő volt számomra a nagy Ő, a Nő. Azóta eltelt 15-18 év és kiderült, hogy hogy is éreztünk egymás iránt. Egy véletlen úgy hozta, hogy ismét találkozzunk s most az érzelmek ismét felszínre jöttek s azóta csevegünk, levelezünk. Most már tudjuk, hogy hogy is éreztünk egymás iránt.

Ő most lélekben velem van s testileg van csak a családjával. Férje sejti, hogy valami lehet a háttérben, vagy legalább is érez valamit. Jó ember ő.

Nos, Ő nem szeretné a családját tönkretenni, illetve most nem. Ha a kicsik nagyobbak lesznek, akkor talán jobban megértik mi mért van úgy ahogy. Miért is lépett ki 'anya' a házasságából.

Visszatérve, a kérdésemhez. Megcsalásnak tekinthető-e az, ha lelkileg velem van, a szíve az enyém már (sok sok év óta) és nem történt még csak találkozás sem.

2011. szept. 11. 12:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
95%

Én meg úgy vagyok evvel, hogy boldogtalan szülőnek a gyermeke is boldogtalan lehet, de ha a szülők is boldogok akkor a gyerek is jobban érzi magát. Magyarul: Boldogtalan ember nem tud boldog gyereket nevelni!

Ha mindketten boldogtalanok vagytok a mostani kapcsolatotokban akkor szakítsatok és jöjjetek össze Ti!

Biztos nehéz lesz a nő gyerekeivel, de ha közel laktok egymáshoz maradhat az apjával is a gyerek míg így fel nem dolgozza azt, hogy az anyja most mással van.

2011. szept. 11. 12:42
 12/30 A kérdező kommentje:

Azt tudom, hogy mindenki a saját szűrőjén keresztül nézve írja le a válaszát. Ez így van jól, hiszen több véleményt meg lehet tudni.

Egy másik helyen személyesen megkérdeztem valakitől és ő váltana "rám". Hosszabban is írt, de az üzenetét most nem idézném be ide.

Mesélte, hogy több olyan ismerőse is van, akik szépen megoldották, hogy a gyerekeke ne sérüljenek. Ha kellően intelligensek, akkor oké.

Férje viszont fél a válástól. Nem szeretné. Igen ám, de mi lenn, ha épp én lennék a férje helyében? Voltam már hasonló szituban és nem volt irigylésre méltó.

Egyelőre az állapot a fent leírtak. Igyekszünk okosan dönteni és ő valójában nem is szeretne lépni, mert a gyerekekre gondol. És eléggé határozott jellem, úgyhogy nem fog lépni. Csak hát, az érzelmek ugyebár. Eddig nem akarta, hogy a férje elmenjen otthonról, most meg alig várja, hogy velem csetelhessen.

2011. szept. 11. 12:44
 13/30 A kérdező kommentje:

Tudok valamit, de ezt sosem fogom elmondani neki.

Azaz még ez előtt megismerkedtem valakivel és mondom talán h van közös ismerősünk.

Ő a "férjét" ismeri és mondja, hogy nem olyan rég csapta a szelet neki. Csak pár utcával laknak arrébb, de szerinte a férje ezt nem tudta.

Mikor hazajött a feleség, akkor azonnal leállította a csevegést. Pont úgy, ahogy most a "feleség" teszi. Szóval van neki is a füle mögött. Na de ezt sosem fogom elmondani neki. Azért van betyárbecsület is.

2011. szept. 11. 12:52
 14/30 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen helyzetben meg a házasságuk nem lehet jó. A gyerekeknek viszon ha kicsik is, akkor is bennük marad ez a trauma. Páromat is elhagyta kiskorában az apja, jött helyette persze más, de az meg olyan is volt. Örült, amikor meghalt a pótapuka, az igazival nem tartja a kapcsolatot, egyszer látta csak azóta. Érződik rajta, hogy soha nem volt igazi apja. De mindegy, ilyen esetben nem lehet úgy dönteni, hogy mindenkinek jó legyen...
2011. szept. 11. 12:58
 15/30 anonim ***** válasza:
77%
Szelcsapas és nagy szerelem, lelki kapcsolat között óriási a különbség. Szerintem várjatok egymásra és kezdjetek el együtt a jövőt tervezni. látszik, h tudjatok kezelni a helyzetet és fogjátok is tudni. Ha szeretitek egymást lepni kell(ene). Ha a hölgynek óriási buntudata lenne majd, h kilépett a házasságból akkor mondd el neki a szelcsapast... Addig nem kell. Ti ezt szépen el tudjatok majd intézni, megszervezni, ezt az egészet, mert intelligensek
2011. szept. 11. 12:59
 16/30 anonim ***** válasza:
85%
Szelcsapas és nagy szerelem, lelki kapcsolat között óriási a különbség. Szerintem várjatok egymásra és kezdjetek el együtt a jövőt tervezni. látszik, h tudjatok kezelni a helyzetet és fogjátok is tudni. Ha szeretitek egymást lepni kell(ene). Ha a hölgynek óriási buntudata lenne majd, h kilépett a házasságból akkor mondd el neki a szelcsapast... Addig nem kell. Ti ezt szépen el tudjatok majd intézni, megszervezni, ezt az egészet, mert intelligensek vagytok. A filmet nem lattam sajnos.
2011. szept. 11. 13:00
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megcsalásnak számít, elvégre a szerelmeddel, szeretteddel nem csak testileg hanem lelkileg is együtt vagytok. De itt ugyebár nem beszélünk szerelemről. A gyerek pedig igen is "felfogja a dolgokat, könnyű ráfogni hogy még úgy se érti.
2011. szept. 11. 13:04
 18/30 A kérdező kommentje:

Ha nem csak szalmaláng, ami kiderül majd később ugyebár. Így a legértelmesebb dolog várni. És ha valóban fenn áll még akkor érdemes tovább gondolkodni. Persze ahogy Ő mondja, hogy keressek valakit magamnak aki legalább annyira szeret majd mint ahogy Ő szeret és viszont tudom.

Mint kiderült, hogy anno Ő majd három évet várt rám. Igaz, hogy még fiatalok voltunk és mindkettőnk hibája, hogy akár csak egyetlen egyet sem léptünk akkor. Mindegy ez már. az elszúrtuk. Ez van.

Most úgysem történik majd semmi és mindenképp csak is a várás, a várakozás. Próbáltuk abbahagyni, de ha a nap minden percében csak egymásra gondolunk s egymásról álmodunk... nem könnyű

2011. szept. 11. 13:27
 19/30 anonim ***** válasza:
84%
határozottan IGEN! már megcsalta veled a férjét...
2011. szept. 11. 13:42
 20/30 anonim ***** válasza:
64%
13.00 vagyok. Ja, és sztem nem számít ez megcsalasnak!! Nem volt fizikai kontakt. Nekem az számít annak. Egy csók mar igen..
2011. szept. 11. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!