Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Értékrend teljes hiánya a nőknél?

Értékrend teljes hiánya a nőknél?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ti mit mondtok erre a dologra. Adott egy férfi, akinek már volt egy olyan kapcsolata, ahol a hölgynek volt egy élettársa, ő szerette, bár alig taliztak, eleinte a lányon is az látszott, de mint amikor egy zsinórt vágnak el, egyik pillanatról a másikra szakít a férfival a nő. Most adott ugyanez a férfi öt év múlva ismét együtt van egy olyan nővel, akinek van valakije, de nem érez iránta semmit, és megtudta, hogy a volt férjével is lefeküdt pár hónappal ezelőtt, amikor még csak laza szakaszban járt a kapcsolatuk, és a nő szerint ez nem olyan nagy probléma, ettól ő nem qurva, a volt férjével már tíz éve ismerik egymást, nem rendszeres a dolog, nem is tervezett volt. Szóval jól érzem én ezt, mivel rólam van szó, hogy mi a fenének foglalkozok én ilyen nőkkel, mikor ezek két hónap után ráunnak a normálisabb férfiakra, csak az újdonságig bújnak, vágynak az emberre. Ezeknek qurva nagy lelki probémájuk lehet, amit így oldanak fel, hogy nem kötik le magukat lélekben vagy mi a fene? Nektek mi a tapasztalatotok? Persze ezzel a nővel is alig talizunk max a melóhelyen, és messze is lakunk, de jó volna szexelni vele amig még rávehető, de mivel gyereke van, és elvált, nincs "alkalom" hogy talizzunk, na meg a semmihez semmi köze sincs volt férje is ellenőrizgeti. :( Várom véleményeteket.
2011. jan. 18. 10:21
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 A kérdező kommentje:
Persze, belegondoltam már abba, hogy mi lenne ha mondjuk ő lenne később a komoly nagy ő, de nem hiszem, hogy jó lenne igazán.
2011. jan. 18. 12:06
 42/70 anonim ***** válasza:
86%

de akkor mi ezeknél a lányoknál ez az érzelmi hülyeség szerintetek? nem üti ez a két dolog egymást?

Kifogásnak hívják. Filozófálgatsz, gondolom nyaggatod is a hölgyet - bocs, de ez a puhap.cs kategória. Erről a nőknek nem az ugrik be, hogy de hancúroznék egyet vele, hanem, hogy "jajj, mindjárt tisztába is kell tennem".

Nem viselkedsz férfiasan, ezért a nők sem vesznek férfiszámba.

Amíg rimánkodsz egy d.gásért, addig nincs esélyed.

43/70 anonim ***** válasza:
100%

*Amúgy meg nála aludni nem is tudnék, gyereke van.

Nem veszed észre, hogy magad előtt is kifogásokat keresel és takargatod, miért nem akar veled lenni a csaj? Meg se kérdezed, már találtál indokot. Meg se kockáztatod, hogy igent vagy nemet mondjon. Legalább magadhoz legyél őszinte!

Miért, ha ott laknál, akkor átmenne hozzád és egyedül hagyná a gyerekét? Ugyan már! Jönne a következő kifogás: vigyázni kell a gyerekre, most nem lehet, beteg a gyerek stb. stb. Vagy megvárod, míg a gyerek 18 lesz?

44/70 A kérdező kommentje:
Na akkor tessék mond meg, azon felül, hogy próbálsz időt egyeztetni mivel lehet még rávenni egy ilyen nőt na. Úgy, hogy ne tűnj ácsingózónak és csak arra menőnek, mert azért ha ezt is észreveszi lehet azért mond kifogást. Meg mondta, hogy mikor hozzám búj sokszor kíván, de neki spontán kellenek a dolgok hogy kialakuljanak. Akkor mi ez már megint?
2011. jan. 18. 12:08
 45/70 anonim ***** válasza:
100%
Én már azt sem értem annyira, mit jelent ez a szende lány kategória... De a lényeg, hogy ne a szende lányokra menj rá, elég ha olyat keresel, akinek nincs senkije és ha lehet ne lakjon tőled 100 km-re. Sok nő vágyik szexkapcsolatra, hiszen 1. vagy ők is ki akarják élni magukat 2. vagy csalódtak és ezért nem akarnak komolyabb kapcsolatot, de a szex még hiányzik nekik 3. vagy egyszerűen nincsen kedvük és idejük párkapcsolatban élni, de az intimitásra ez esetben is szükségük van. Nem hiszem el, hogy egybe se tudsz belebotlani, járj el szórakozni vagy keresgélj tárkeresőkön csak szexre vágyó nőket, ennyi, bár én inkább az első variációt tanácsolnám, mert ahogy a környezetemben észrevettem, az internetes ismerkedés függőséget okoz, a kimozdulásnak és face to face "udvarlásnak" köszönhetően viszont talán még szocializálódsz is egy kicsit. Ha pedig olyan nőket választasz, akiknek van valakijük, ráadásul messze is laknak, magadra vess, persze, hogy nem tudtok eleget találkozni. 23/l
2011. jan. 18. 12:09
 46/70 A kérdező kommentje:
még telózáskor is alig tudunk beszélni egy szobába laknak, a lánya nem tud semmiről sem. nemhogy náluk aludjak. a lányát meg rábízná másra. Érzem én, hogy a kezdetén jobban benne lett volna, de hogy mi változott azóta fingom sincs, mert tényleg még annyira időm sem volt elbacni semmit sem nála.
2011. jan. 18. 12:11
 47/70 anonim ***** válasza:

*csak vannak igényei egy nőnek, akkor fogja és felhívja az exét,

Normális nő nem hívja fel az exét. Nem tudom, hány éves lehetsz, de nagyon fura elméleteid vannak a nőkről. Az hívja fel, aki nem tudott elszakadni tőle és nincs semmi önbecsülése. De ilyennel meg jobb, ha nem kezdesz, eleve bukta az egész, mert mindig második leszel az ex után.

*mikor azt mondja a nő hogy " neki érzelem kell hozzá" ezt mondja, és közben meg tudod, hogy volt laza kapcsija

Kifogás, kifogás, kifogás - és még mindig nem veszed észre. Analóg azzal, hogy

- nem vagy az esetem, nem fekszem le veled

- akarok szexet, de nem veled

- sosem fogok lefeküdni veled

- rondának tartalak, nem fekszem le veled

- ha nem fekszem le veled, talán előbb-utóbb lekopsz rólam

Akarod, hogy folytassam a sort?

2011. jan. 18. 12:14
 48/70 anonim ***** válasza:

*Na akkor tessék mond meg, azon felül, hogy próbálsz időt egyeztetni mivel lehet még rávenni egy ilyen nőt na.

Pont ezt magyarázom neked: SEMMIVEL. Ez a nő csak játszik veled.

*Úgy, hogy ne tűnj ácsingózónak és csak arra menőnek, mert azért ha ezt is észreveszi lehet azért mond kifogást.

Nem minden hozzászólást írtam én, a százalékokból láthatod.

Az én véleményem az, hogy ha egy nő akar téged (meg te is őt), akkor ott rövid időn (1-2 hét) történik is valami. Ha meg nem történik, később sem fog, mert nem akarja. Ennyi. Na mentem. Egy élmény volt társalogni. Hagyom a többieket is kibontakozni. Üdv

2011. jan. 18. 12:18
 49/70 anonim ***** válasza:
Az olyan nők, akiket te keresel, vagy ők rádmásznak azonnal, és levakarni sem lehet őket, vagy az első legkisebb közeledésedre azonnal ugranak. Számtalan ilyen van! Forogj, pörögj, járj szórakozóhelyekre. Ha szagot fognak emezek a fajták, hogy csak intimitásbeli hiányukon akarsz nagylelkűen segíteni erőszakossággal, köszönik, de nem kérnek belőled!
2011. jan. 18. 12:18
 50/70 A kérdező kommentje:
na akkor elmondom, hogy a héten nem kerestem egy napig, és be volt sértődve, másnap elmondtam neki, hogy kíváncsi voltam keres e, aztmondja keresett, csak nem talált, másnap azt várta, hogy szakítok vele, mondta is, hogy döntsem el, hogy mi legyen. tudom, és azt is akartam, hogy szakítok vele, csak lehet nem mertem megtenni, nemtudom. Tudjátok mit? őszintén bocsánatot kérek a következő mondatomért, de amit mondok érvnek tesóméknak is, amíg akár egy cumira is, de rátudom venni és megteszi, mivel úgysem akarnám őt komolyra, nekem ez is megfelel, addig is nem unatkozok, nem csak egy itthonülős pasi vagyok, az otthonülősségbe nem igazán fér ez meg. Nem vagyok ronda sem, sok nő szeretne ilyen rondát mint én úgy gondolom, csakhát az élet nekem sem az önbizalom növeléssekkel teli dolgokat hozta. Még egyszer őszintén bocs.
2011. jan. 18. 12:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!