Értékrend teljes hiánya a nőknél?
de akkor mi ezeknél a lányoknál ez az érzelmi hülyeség szerintetek? nem üti ez a két dolog egymást?
Kifogásnak hívják. Filozófálgatsz, gondolom nyaggatod is a hölgyet - bocs, de ez a puhap.cs kategória. Erről a nőknek nem az ugrik be, hogy de hancúroznék egyet vele, hanem, hogy "jajj, mindjárt tisztába is kell tennem".
Nem viselkedsz férfiasan, ezért a nők sem vesznek férfiszámba.
Amíg rimánkodsz egy d.gásért, addig nincs esélyed.
*Amúgy meg nála aludni nem is tudnék, gyereke van.
Nem veszed észre, hogy magad előtt is kifogásokat keresel és takargatod, miért nem akar veled lenni a csaj? Meg se kérdezed, már találtál indokot. Meg se kockáztatod, hogy igent vagy nemet mondjon. Legalább magadhoz legyél őszinte!
Miért, ha ott laknál, akkor átmenne hozzád és egyedül hagyná a gyerekét? Ugyan már! Jönne a következő kifogás: vigyázni kell a gyerekre, most nem lehet, beteg a gyerek stb. stb. Vagy megvárod, míg a gyerek 18 lesz?
*csak vannak igényei egy nőnek, akkor fogja és felhívja az exét,
Normális nő nem hívja fel az exét. Nem tudom, hány éves lehetsz, de nagyon fura elméleteid vannak a nőkről. Az hívja fel, aki nem tudott elszakadni tőle és nincs semmi önbecsülése. De ilyennel meg jobb, ha nem kezdesz, eleve bukta az egész, mert mindig második leszel az ex után.
*mikor azt mondja a nő hogy " neki érzelem kell hozzá" ezt mondja, és közben meg tudod, hogy volt laza kapcsija
Kifogás, kifogás, kifogás - és még mindig nem veszed észre. Analóg azzal, hogy
- nem vagy az esetem, nem fekszem le veled
- akarok szexet, de nem veled
- sosem fogok lefeküdni veled
- rondának tartalak, nem fekszem le veled
- ha nem fekszem le veled, talán előbb-utóbb lekopsz rólam
Akarod, hogy folytassam a sort?
*Na akkor tessék mond meg, azon felül, hogy próbálsz időt egyeztetni mivel lehet még rávenni egy ilyen nőt na.
Pont ezt magyarázom neked: SEMMIVEL. Ez a nő csak játszik veled.
*Úgy, hogy ne tűnj ácsingózónak és csak arra menőnek, mert azért ha ezt is észreveszi lehet azért mond kifogást.
Nem minden hozzászólást írtam én, a százalékokból láthatod.
Az én véleményem az, hogy ha egy nő akar téged (meg te is őt), akkor ott rövid időn (1-2 hét) történik is valami. Ha meg nem történik, később sem fog, mert nem akarja. Ennyi. Na mentem. Egy élmény volt társalogni. Hagyom a többieket is kibontakozni. Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!