Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Értékrend teljes hiánya a nőknél?

Értékrend teljes hiánya a nőknél?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ti mit mondtok erre a dologra. Adott egy férfi, akinek már volt egy olyan kapcsolata, ahol a hölgynek volt egy élettársa, ő szerette, bár alig taliztak, eleinte a lányon is az látszott, de mint amikor egy zsinórt vágnak el, egyik pillanatról a másikra szakít a férfival a nő. Most adott ugyanez a férfi öt év múlva ismét együtt van egy olyan nővel, akinek van valakije, de nem érez iránta semmit, és megtudta, hogy a volt férjével is lefeküdt pár hónappal ezelőtt, amikor még csak laza szakaszban járt a kapcsolatuk, és a nő szerint ez nem olyan nagy probléma, ettól ő nem qurva, a volt férjével már tíz éve ismerik egymást, nem rendszeres a dolog, nem is tervezett volt. Szóval jól érzem én ezt, mivel rólam van szó, hogy mi a fenének foglalkozok én ilyen nőkkel, mikor ezek két hónap után ráunnak a normálisabb férfiakra, csak az újdonságig bújnak, vágynak az emberre. Ezeknek qurva nagy lelki probémájuk lehet, amit így oldanak fel, hogy nem kötik le magukat lélekben vagy mi a fene? Nektek mi a tapasztalatotok? Persze ezzel a nővel is alig talizunk max a melóhelyen, és messze is lakunk, de jó volna szexelni vele amig még rávehető, de mivel gyereke van, és elvált, nincs "alkalom" hogy talizzunk, na meg a semmihez semmi köze sincs volt férje is ellenőrizgeti. :( Várom véleményeteket.
2011. jan. 18. 10:21
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
radaralatt.com - itt a hozzád hasonlókat kupálják ki.
2011. jan. 18. 12:42
 52/70 anonim ***** válasza:

De k*rvára ráérsz...

Mi is a baj? Esküszöm nem értem.

Az a baj, hogy ennek a nőnek nem csak te vagy? Hogy időnként lefekszik mással is?

Mondod ezt, miközben kijelented, hogy neked ő csak arra kell. Nyilván ezt sugárzod a nők felé, ezért soha nem vesznek komolyan. Miért is tennék?

Milyen értékrend?! Miről beszélünk?!

2011. jan. 18. 12:45
 53/70 A kérdező kommentje:
nem. nekem nem csak arra kellene ez a csaj sem, csak ha mást ő nem akarna, nameg lazának beszéltük meg még az elején, csak később mondta, hogy már többet érez mint laza kapcsolat, én is elkezdtem úgy nézni őt. és én nem ezt sugárzom mindenki irányába, nekem a hűség is szent dolog, de ha érzed a másik felől hogy megváltozik, nehogy már még te érezd magad szarul mikor ő kezdte el mondani a komolyságot. érted?
2011. jan. 18. 13:00
 54/70 A kérdező kommentje:
amúgy meg szabadnapos vagyok, van ilyen is egy dolgozó életében. azért érek így rá.
2011. jan. 18. 13:01
 55/70 anonim ***** válasza:
100%

minek kezdesz olyan nővel, akinek van kapcsolata?!

így ne is várj normális kapcsolatot, érzelmeket tőlük.

2011. jan. 18. 13:20
 56/70 anonim ***** válasza:
100%

már ne haragudj, de én kisgyerekes anyukaként nem biztos, hogy laza kapcsolatra vágynék. És lehet, az egész arról szól, hogy amit TE laza kapcsolatnak állítasz be, ott a csaj szerelmes volt, ezért feküdt le az illetőkkel, csak valahogy nem lett tartós a kapcsolat. Veled meg vagy nem érzi, hogy egyáltalán tartós kapcsolatot akarna (hisz nem szerelmes, ergo érzelem nélkül lefeküdni sem fog veled), vagy pont hogy tartós kapcsolatot akar és érzi belőled, hogy te meg csak szexre akarod őt. (kicsit összezavarodtam a végeérhetetlen komment-áradatodban, hogy valójában szerinted neki milyen is a hozzáállása és múltja).

Ha nem szerelmes beléd, akkor fogadd el és lépj tovább, mert nem fog veled lefeküdni.

Ha meg azért nem enged magához közel, mert pont hogy nem laza kapcsolatot keres valójában, akkor meg magadon gondolkozz el, hogy neked jöhet-e tartós kapcsolat. Ha nem, akkor lépj tovább. És nagyon kérlek, hogy ne általánosíts. Nem csak "mindenkivel lefekvős, vad bulizós" és "szende, otthon kötőgetős, olvasós" lányok vannak a világon, hanem számos egyéb kategóriás is. Amúgy az, hogy valaki olvas, nem rosszpont, sőt!!!

Lúzer vagy, ez az igazság!

2011. jan. 18. 13:25
 57/70 A kérdező kommentje:
Tudjátok, még szóban is elég nehéz kifejteni, hogy mit is akar, akarok konkrétan ettől a nőtől, nemhogy így írásban. Tudom, igaz lehet rám ez a lúzer jelző, de figyeljetek: Eléggé rossz családi körülmények között nőttem fel, barátnőm is az első az volt, akinek volt kapcsolata is, őt úgy érzem szerettem, de dobott, de még így is végigcsináltam a sulit, bár látnom kellett minden nap szinte. azóta volt pár kapcsolatom, és nemigazán tudtam magam megértetni egy olyan lánnyal, ahol családja, ő is, lánytesói is pedánsak voltak, engem frusztrált az a tökéletesség ami körbevett köztük. Most ezzel a nővel megtetszettünk egymásnak, laza kapcsolatot terveztünk, ő egy hónap után mondta, hogy sosem gondolta volna, de teljesen tűzbe jön mikor együtt vagyunk, többet kezd érezni. Én hittem neki, így már nem csak úgy viszonyultam hozzá, mint egy ribihez, hanem másképp is. azóta megváltozott valamilyen szinten de nagyon. Sok malom között örlődik azt veszem észre, mivel a volt férje is üldözi, hogy vissza akarja kapni, hozzáteszem az ő hibája, minek járt össze vele néha még korábban, meg van a másik srác aki szerelmes belé. És még félre ne értsetek, de amúgy roma is ez a nő, tehát még ez is nem kis dolog ebben az egészben. szóval hidjétek el, nem egy szűz, szánalmas lúzer vagyok igazából, csak tudjátok, nehéz kifejteni olyan dolgot, amit talán nem is tudok igazán megfogalmazni, hogy minek, miért is szeretnék vele lenni, miért nem mondom neki, hogy vége, mikor tudom, hogy nem tart sokáig köztünk, de jó érzés, jó emlékeket ébreszt fel bennem, ugyanis hasonlít az első ilyen nőmhöz, sőt lehet, azért is kell ő is még mindig. kb ennyi. remélem kezdtek már érteni.
2011. jan. 18. 13:37
 58/70 A kérdező kommentje:
mindegy, megyek is, még annyit, hogy nem két kategória létezik amit leírt a hozzászóló, ezzel tisztában vagyok, és nem vetem meg, ha valaki olvas, ezt sem írtam, eleve tanult ember vagyok én is, csak életem ezen részén nem vagyok rendben. a lúzer jelzőt, mégsem fogadom el, túl xar emberekre mondják manapság ezt, én meg nem érzem magam annak. minden jót mindenkinek.
2011. jan. 18. 13:49
 59/70 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a kommenteket,de a "jó volna szexelni vele amíg még rávehető" kijelentésed után,szerintem nem mondható jogosnak ez a fajta "sértettséged".Vagy hát nem is tudom,hogy fogalmazzam meg az érzéseidet.

Egyébként meg keress egyedülálló nőket és nem lesz ilyen gondod.

2011. jan. 18. 14:06
 60/70 anonim ***** válasza:

Ma 12.09-es lány vagy mások

Honnan lehet felismerni a társkeresőn, hogy melyik lány vagy nő az, aki csak szexet akar?

Kérdező, bocsi, hogy feltettem itt ezt a kérdést, de mivel már feltettem egyet nemrég, nincs kedvem még egy órát várni.

2011. jan. 18. 15:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!