Értékrend teljes hiánya a nőknél?
De k*rvára ráérsz...
Mi is a baj? Esküszöm nem értem.
Az a baj, hogy ennek a nőnek nem csak te vagy? Hogy időnként lefekszik mással is?
Mondod ezt, miközben kijelented, hogy neked ő csak arra kell. Nyilván ezt sugárzod a nők felé, ezért soha nem vesznek komolyan. Miért is tennék?
Milyen értékrend?! Miről beszélünk?!
minek kezdesz olyan nővel, akinek van kapcsolata?!
így ne is várj normális kapcsolatot, érzelmeket tőlük.
már ne haragudj, de én kisgyerekes anyukaként nem biztos, hogy laza kapcsolatra vágynék. És lehet, az egész arról szól, hogy amit TE laza kapcsolatnak állítasz be, ott a csaj szerelmes volt, ezért feküdt le az illetőkkel, csak valahogy nem lett tartós a kapcsolat. Veled meg vagy nem érzi, hogy egyáltalán tartós kapcsolatot akarna (hisz nem szerelmes, ergo érzelem nélkül lefeküdni sem fog veled), vagy pont hogy tartós kapcsolatot akar és érzi belőled, hogy te meg csak szexre akarod őt. (kicsit összezavarodtam a végeérhetetlen komment-áradatodban, hogy valójában szerinted neki milyen is a hozzáállása és múltja).
Ha nem szerelmes beléd, akkor fogadd el és lépj tovább, mert nem fog veled lefeküdni.
Ha meg azért nem enged magához közel, mert pont hogy nem laza kapcsolatot keres valójában, akkor meg magadon gondolkozz el, hogy neked jöhet-e tartós kapcsolat. Ha nem, akkor lépj tovább. És nagyon kérlek, hogy ne általánosíts. Nem csak "mindenkivel lefekvős, vad bulizós" és "szende, otthon kötőgetős, olvasós" lányok vannak a világon, hanem számos egyéb kategóriás is. Amúgy az, hogy valaki olvas, nem rosszpont, sőt!!!
Lúzer vagy, ez az igazság!
Nem olvastam el a kommenteket,de a "jó volna szexelni vele amíg még rávehető" kijelentésed után,szerintem nem mondható jogosnak ez a fajta "sértettséged".Vagy hát nem is tudom,hogy fogalmazzam meg az érzéseidet.
Egyébként meg keress egyedülálló nőket és nem lesz ilyen gondod.
Ma 12.09-es lány vagy mások
Honnan lehet felismerni a társkeresőn, hogy melyik lány vagy nő az, aki csak szexet akar?
Kérdező, bocsi, hogy feltettem itt ezt a kérdést, de mivel már feltettem egyet nemrég, nincs kedvem még egy órát várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!