Értékrend teljes hiánya a nőknél?
*tudom, ha abba maradok ahol feszélyezve éreztem magam, az kiütött volna egy vállásba később.
Ahhol, hogy el tudj "vállni" (látom, a helyesírás nem tartozik az általd becsülendő értékek közé - de nálam pl. alap, hogy a pasi tudjon helyesen írni), előbb képesnek kell lenni arra, hogy legyen egy viszonylag sokáig tartó kapcsolatod, és eljuss az esküvőig.
Olyan mondvacsinált dolgokon problémázol, amik nem léteznek pillanatnyilag. Pusztán azért, hogy ne kelljen belekezdened egy valódi kapcsolatba.
*Én nem hiszem, hogy minden nő ilyen. dehogyis hiszem épp ezt mondom.
Egész pontosan ezt mondtad, idézem: Értékrend teljes hiánya a nőknél? - Durva általánosítás. Ha nem így gondolod, fogalmazz másképp.
*csak a szendékből már volt tapasztalatom, nekem nem jönnek be. ennyi.
Te meg a nem szendéknek nem jössz be. Ennyi.
Akko rmi a megoldás, egyedül maradsz?
De valamit azért csak ki kéne találnod a problémára, mert a nők élik világukat másokkal, nekik nem lesz attól rosszabb, hogy te egymagadban üldögélve otthon szidod őket. Ettől csak neked lesz rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!