Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Értékrend teljes hiánya a nőknél?

Értékrend teljes hiánya a nőknél?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ti mit mondtok erre a dologra. Adott egy férfi, akinek már volt egy olyan kapcsolata, ahol a hölgynek volt egy élettársa, ő szerette, bár alig taliztak, eleinte a lányon is az látszott, de mint amikor egy zsinórt vágnak el, egyik pillanatról a másikra szakít a férfival a nő. Most adott ugyanez a férfi öt év múlva ismét együtt van egy olyan nővel, akinek van valakije, de nem érez iránta semmit, és megtudta, hogy a volt férjével is lefeküdt pár hónappal ezelőtt, amikor még csak laza szakaszban járt a kapcsolatuk, és a nő szerint ez nem olyan nagy probléma, ettól ő nem qurva, a volt férjével már tíz éve ismerik egymást, nem rendszeres a dolog, nem is tervezett volt. Szóval jól érzem én ezt, mivel rólam van szó, hogy mi a fenének foglalkozok én ilyen nőkkel, mikor ezek két hónap után ráunnak a normálisabb férfiakra, csak az újdonságig bújnak, vágynak az emberre. Ezeknek qurva nagy lelki probémájuk lehet, amit így oldanak fel, hogy nem kötik le magukat lélekben vagy mi a fene? Nektek mi a tapasztalatotok? Persze ezzel a nővel is alig talizunk max a melóhelyen, és messze is lakunk, de jó volna szexelni vele amig még rávehető, de mivel gyereke van, és elvált, nincs "alkalom" hogy talizzunk, na meg a semmihez semmi köze sincs volt férje is ellenőrizgeti. :( Várom véleményeteket.
2011. jan. 18. 10:21
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 A kérdező kommentje:
Azért az nagyot üt ám, hogy a magamfajtától az ilyen nők ugyanúgy nem akarnak semmit mint én a ... tehát nem csak bennem van a gond, hanem nekik is nagyon nagy baj van ha ezt nézzük. tehát ők is azt szeretik ha a csávó megalázza, csak a dugásra használja őket? Nem ilyen ácsingózónak akarok tünni, mint a farkas mikor ül a nagy hidebe a lyuk mellett és vonyít az éjszakába, csak na... Tényleg vágom hogy mit mondassz, csak ha kedves vagy az ilyennekkel az a baj, ha már eréjesebb vagy látod rajtuk hogy nem szeretik... szóval na mindegy...
2011. jan. 18. 11:28
 22/70 A kérdező kommentje:
Ja, meg otthonülős az is mit foglal magába? nem könyveket olvasó kis majom vagyok aki ki sem mozdul, csak nem is a magát állandóan leiszó züllő. felutaztam én már hozzá bulizni is majd 100 km-re lakik pedig. szóval ezzel nincs gond. csakhát azóta eltelt pár hét és alig van idő talizni, és a vasat pedig nehéz formálni ha már kifele hűl, azt tűzbe kell rakni és ütni, ütni és csak ütni. Csak erőltetni sem szabad mert nem biztos hogy használ neki.
2011. jan. 18. 11:32
 23/70 anonim ***** válasza:
100%
Mondom lúzer pasi vagy, és a nőket hibáztatod. Én is nő vagyok nekem se kellenél. Egy igazi pasi tudja mit hogyan kell "ösztönből." Nem kérdezősfórumon nyavalyog, agonizál és mások véleményét kéri. Ebből látszik ,hogy te nem vagy az és sajnos már nem is leszel. Ez az igazság!
2011. jan. 18. 11:34
 24/70 A kérdező kommentje:
Kellesz pedig nekem most már te is! Ne nyavalyogj. és ne válogass. :)
2011. jan. 18. 11:37
 25/70 anonim ***** válasza:
100%
Túlzottan filozófálgatós alkat vagy szex terén, ahol azzal tényleg semmire nem mész. Nem tervezgetni kell, megkérdezni, hanem amikor ott van spontán rányomulni, ösztönből, természetesen. Az hathat egyedül, más nem, nem filozófikus körmondatokkal:D
2011. jan. 18. 11:38
 26/70 A kérdező kommentje:
Ha ott laknék ahol ő, mondta is, már lehettünk volna együtt. Én sem csak beszélnék róla, de azért 100 km az 100 km és mondom a melóhelyen tudunk talizni csak.
2011. jan. 18. 11:39
 27/70 anonim ***** válasza:
100%

*tudom, ha abba maradok ahol feszélyezve éreztem magam, az kiütött volna egy vállásba később.

Ahhol, hogy el tudj "vállni" (látom, a helyesírás nem tartozik az általd becsülendő értékek közé - de nálam pl. alap, hogy a pasi tudjon helyesen írni), előbb képesnek kell lenni arra, hogy legyen egy viszonylag sokáig tartó kapcsolatod, és eljuss az esküvőig.

Olyan mondvacsinált dolgokon problémázol, amik nem léteznek pillanatnyilag. Pusztán azért, hogy ne kelljen belekezdened egy valódi kapcsolatba.

2011. jan. 18. 11:40
 28/70 anonim ***** válasza:

*Én nem hiszem, hogy minden nő ilyen. dehogyis hiszem épp ezt mondom.

Egész pontosan ezt mondtad, idézem: Értékrend teljes hiánya a nőknél? - Durva általánosítás. Ha nem így gondolod, fogalmazz másképp.

*csak a szendékből már volt tapasztalatom, nekem nem jönnek be. ennyi.

Te meg a nem szendéknek nem jössz be. Ennyi.

Akko rmi a megoldás, egyedül maradsz?

De valamit azért csak ki kéne találnod a problémára, mert a nők élik világukat másokkal, nekik nem lesz attól rosszabb, hogy te egymagadban üldögélve otthon szidod őket. Ettől csak neked lesz rosszabb.

2011. jan. 18. 11:43
 29/70 A kérdező kommentje:
bocs a helyesírási hibákért tényleg. csak kényelmetlenül ülök és hibát vétek, csak minél előbb el akarom küldeni a kommenteket. persze, tudom hogy valami nem stimmel velem sem, de azt is tudom, hogy kell ez, hogy később mikor már komoly kell hogy legyek minden téren is, kell, hogy valamire emlékezzek, amire vágytam, de ne gondoljatok már rólam most ilyen rosszakat, nem én vagyok az egyetlen aki bár tartós kapcsira vágyik majd, előtte ki akarja magát élni na. Mit izél már engem itt ilyen sok nő is. Mintha a nő, nők között nem lenne sok ilyen. dehogyisnem.... Akkor mi a fenének kellek én neki, ne csak a bújás, a szeretet kelljen hanem a pucu is, de akkor ne kifogásokkal. Egy szó mint száz, nem mindenben érzem magam lúzernek, ismerj meg mielőtt ezt mondod nekem. Ja, meg lehet te sem kellenél nekem. :P Biztos jó csaj vagy pedig :P
2011. jan. 18. 11:44
 30/70 A kérdező kommentje:
nem szidom a nőket, a cím meg általánosítás szagát kelti de a leírásból kitűnik, hogy nem úgy értem azt.
2011. jan. 18. 11:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!