Vannak olyan ferfiak, akik nem vagynak szereto felesegre, gyerekekre? Miert? Az ilyeneknek hogy lehetne teljes az eletunk?
Mással is lehet teljes az életük, mindenkinek mást jelent a boldogság, a kiteljesedő út. Találd meg azt, amiben jól érzed magad és akkor teljes lesz.
De attól még lehet egy szerető társad, csak nem házasodtok össze és nem szül neked gyereket. Ennyi.
Meg lehet találni gyerekek és házasság nélkül is a boldogságot, a kiteljesedést.
Aki igazán szerelmes,és mindenféle félelmektől,komplexusoktól mentes,az biztos szeretne családot.
De leszűkítve inkább azt mondanám, hogy az ember társas-lény,és mindenki vágyik egy szerető társra. Általánosítani pedig nem szabad egy 30 évesről azért,mert csak 1-2hónapos kapcsolatai voltak. Sok olyan ember van,akinek rengeteg partnere,kapcsolata volt,csak épp rövidek,mert nem találták az igazit. Nem tudhatod mi ennek az oka. Szerintem ismerd meg jobban, tűzz ki egy időcélt, hogy meddig mehet el az ismerkedés(pár hónap mondjuk),és meglátod alakul-e valami köztetek!Ha mégsem teljesíti az elvárásaid,akkor pedig ne húzd az időd.
Attól, hogy valakinek nincs gyereke, felesége, még nincs egyedül. Legalábbis normális helyeken.
Attól hogy akar szerető párt még nem kötelező gyereket is akarnia. Meg különben is ki vagy te hogy megmondd más kapcsolata nem az igazi csak mert nem minden vágya ötösikreket szülni neki?
Azt nem értem, hogy valakinek a teljes élethez miért van szüksége gyerekre? Az aki gyereket vállal, annak egy életre
vége az életének, mert a gyereknek kell alárendelni mindent.
Én eléggé jól keresek, de azt a pénzt nem a gyerekre szeretném költeni, hanem utazgatni szeretnék, világot látni, szórakozni,stb. Nekem nem fér bele a gyerek. A feleség az jó dolog, az ellen nincs kifogásom. Egyébként a jelenlegi barátnőm sem akar gyermeket.
kedves kérdező...99,99!-ban megválaszolható a kérdésed...
A fiú foglalkozása?
Egyedül él, v. a szüleivel?
Most milyen kapcsolatban vagytok?
...és majd még kérdezek 3-at...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!