Ha egy nő azt mondja egy férfire hogy aranyos azzal mit akar mondani? Azt nem a kis gyerekekre szokták mondani?
Sokszor hallottam már hogy egy nő azt mondja egy férfire hogy aranyos,többek közt rám is mondták már és nagyon idegesittő tud lenni!Én nem tudom hova tenni!Ha egy nő megkérdezi tőlem hogy mi a véleményem róla akkor vagy elmondom az igazat hogy szép vagy és jól nézel ki,vagy elmondom hogy nem az esetem még ha lehet hogy bántó is,de inkább mint hogy ilyet mondjak hogy aranyos!Elvégre az hogy nem az esetem az nem azt jelenti hogy ronda,csak egyszerüen nem az olyan típusu nők jönnek be!
Szoval ez mit takar egy nőnél?Tetszik neki?Vagy nem tetszik neki és nem meri meg mondani?Esetleg szimpatizál vele de nem akar tőle semmi komolyabbat?Esetleg nem meri megmondani hogy jó képü és inkább ezzel védekezik?
Szerintetek mit jelent mert én tényleg nem tudom hova tenni!
aranyos? hát,sztem ez nem a tetszés szinonimája... inkább: vicces,jópofa.
egy férfias férfi nem aranyos. az lehet,h csinál valami olyat ami kedves,aranyos dolog,de akkor is azt mondanám h ez aranyos tőled
Dióhéjban annyit tesz hogy soha a büdös életben nem fogod tudni megdugni.
Esetleg, ha egy lakatlan szigetre keveredtek pár hónapra, de ez utána nem lesz publikus.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:53
Mi ebben a jó??Kifejtenéd?
Én imádom az aranyos férfiakat. És a kedves férfiakat is.
Nekem az, hogy aranyos, azt jelenti valóban, hogy aranyos, kedves, bájos, kisfiús, akit nagyon lehet szeretni.
De ettől még lehet férfias.
Csak nem macho, rosszfiú típus.
Akiket én ki nem állhatok, bár sajnos utánam meg az ilyen férfiak jönnek valamiért.
Nekem meg pont a másik fajta tetszene.
Ez az én véleményem, lehet, hogy másnak ez nem így van, de
nekem szinte elsődleges szempont, hogy egy férfi aranyos legyen.
Az a legjobb, ha valaki aranyos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!