Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Értékrend teljes hiánya a nőknél?

Értékrend teljes hiánya a nőknél?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ti mit mondtok erre a dologra. Adott egy férfi, akinek már volt egy olyan kapcsolata, ahol a hölgynek volt egy élettársa, ő szerette, bár alig taliztak, eleinte a lányon is az látszott, de mint amikor egy zsinórt vágnak el, egyik pillanatról a másikra szakít a férfival a nő. Most adott ugyanez a férfi öt év múlva ismét együtt van egy olyan nővel, akinek van valakije, de nem érez iránta semmit, és megtudta, hogy a volt férjével is lefeküdt pár hónappal ezelőtt, amikor még csak laza szakaszban járt a kapcsolatuk, és a nő szerint ez nem olyan nagy probléma, ettól ő nem qurva, a volt férjével már tíz éve ismerik egymást, nem rendszeres a dolog, nem is tervezett volt. Szóval jól érzem én ezt, mivel rólam van szó, hogy mi a fenének foglalkozok én ilyen nőkkel, mikor ezek két hónap után ráunnak a normálisabb férfiakra, csak az újdonságig bújnak, vágynak az emberre. Ezeknek qurva nagy lelki probémájuk lehet, amit így oldanak fel, hogy nem kötik le magukat lélekben vagy mi a fene? Nektek mi a tapasztalatotok? Persze ezzel a nővel is alig talizunk max a melóhelyen, és messze is lakunk, de jó volna szexelni vele amig még rávehető, de mivel gyereke van, és elvált, nincs "alkalom" hogy talizzunk, na meg a semmihez semmi köze sincs volt férje is ellenőrizgeti. :( Várom véleményeteket.
2011. jan. 18. 10:21
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 A kérdező kommentje:
ja, meg csak bejövök párnak ha már volt vagy kettő az életembe. az, hogy ők hamar ráunnak az ilyenekre talán azért, mert megijjednek hogy valaki ővelük komoly szándékokkal áll eléjük nem? És akkor kinek is vannak érzelmi problémájuk? Most nem az a rossz kislány aki bulizni jár, én az ilyenekről beszélek mint a mostani nőm is.
2011. jan. 18. 11:49
 32/70 anonim ***** válasza:
79%

*Azért az nagyot üt ám, hogy a magamfajtától az ilyen nők ugyanúgy nem akarnak semmit mint én a ... tehát nem csak bennem van a gond, hanem nekik is nagyon nagy baj van ha ezt nézzük.

És attól, hogy másnak is szar, neked jobb lesz? Igen, vannak nők, akik szintén olyan illúziókat táplálnak hozzájuk nem illő pasikat illetően, mint te. De van egy csomó, aki "normális" pasira és kapcsolatra vágyik. NEM NEKIK teszel szívességet, ha felkutatod őket, hanem MAGADNAK, mert te nem akarsz egyedül lenni.

* tehát ők is azt szeretik ha a csávó megalázza, csak a dugásra használja őket?

Igen, ilyen nők is vannak. Ez kb. analóg azzal, hogy téged is csak kihasznált az a 2 nő, akiről írtál. Ugyanaz az önsorsrontás. De ez az ő bajuk. A te önsorsrontásod meg a te bajod.

2011. jan. 18. 11:49
 33/70 anonim ***** válasza:
26%

OMájGÁD!

Mi a horoszkópod?

Fogadjunk, hogy rák, skorpió vagy halak?

Ikrekre is teszek, kosra is?

Vagy Szűz esetleg esetlen Mérleg?

Más nem lehetsz csak ebből valamelyik.

2011. jan. 18. 11:51
 34/70 anonim ***** válasza:
86%

*Ha ott laknék ahol ő, mondta is, már lehettünk volna együtt. Én sem csak beszélnék róla, de azért 100 km az 100 km és mondom a melóhelyen tudunk talizni csak.

Nézd, bazi könnyű leellenőrizni, hogy mennyire vesz komolyan. Ajánld fel neki, hogy szívesen nála alszol egyik este, amikor neki is megfelel. Nyugodtan felajánlhatod, azt se tudja majd, hova kapjon, mit találjon ki kifogásnak. Rögtön nyilvánvalóvá válna számodra is, hogy a távolság is csak egy jó kifogás.

A baj nem az, hogy meg akarod d*ni, hanem az, hogy nem ismered fel a helyzet reménytelenségét, túl sok energiát fektetsz bele, álmodozol róla, kiszínezed a valóságot, és a szürke hétköznapi lányok még jobban eltörpülnek a színes álmodozás mellett. Meg energiád se marad ismerkedni, mert egy tök reménytelen nővel vagy elfoglalva.

2011. jan. 18. 11:53
 35/70 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem nekik teszek szívességet, és hidd el, hogy tudom, hogy jót akarnak tesómék is mikor beszélnek lefele róla, de nem köteleztem el magam érzelmileg iránta mint anno az elsőnél, tehát nem fogok akkorát sérülni mint akkor. De amit még kitudok szedni ebből a "kapcsolatból" azt ki fogom szedni, mert ha engem szívat valaki, azt finoman, és ha kell a szívatást akár tettekkel is, na már ha érted mire értem, :DDD de megteszem. De én sem akarok ebből is kiszállni úgy, mint egy sértődött kisfiú. amíg lehet ütöm a vasat ahogy írtam is.
2011. jan. 18. 11:54
 36/70 A kérdező kommentje:
Vízöntő vagyok. Amúgy meg nála aludni nem is tudnék, gyereke van.
2011. jan. 18. 11:56
 37/70 anonim ***** válasza:
100%
Figyu, minél inkább erőlteted ezt, a nők ösztönösen annál inkább visszavonulót fújnak, csupán az egyensúly kedvéért. A módszereid elég hibásak!
2011. jan. 18. 11:58
 38/70 anonim ***** válasza:
81%

*nem én vagyok az egyetlen aki bár tartós kapcsira vágyik majd, előtte ki akarja magát élni na.

Most akkor akarsz normális nőt vagy csak kiélnéd magad? Mert a kiéléshez nem kellenek értékek. Ahhoz csak duma kell, amivel ledumálod a csajokról a bugyit.

Ha viszont egy értékes nő megérzi rajtad (márpedig megérzi!), hogy te csak kiélnéd magad vele, nem is gondolod komolyan, olyan messziről fog elkerülni, amilyen messziről csak lehet.

2011. jan. 18. 12:00
 39/70 A kérdező kommentje:
hát igen, de ha meg nem erőlteted, hogy akkor mikor is lesz, akkor meg mégis csak vannak igényei egy nőnek, akkor fogja és felhívja az exét, vagy mittomén. Tudom én, hogy már akkor sem, ha erőltetik. De mondjátok már még azt nekem, hogy mikor azt mondja a nő hogy " neki érzelem kell hozzá" ezt mondja, és közben meg tudod, hogy volt laza kapcsija is nem is egy, bár igaz nem szexelt mindel, de akkor mi ezeknél a lányoknál ez az érzelmi hülyeség szerintetek? nem üti ez a két dolog egymást?
2011. jan. 18. 12:00
 40/70 A kérdező kommentje:
komolyat akarok, de csak idővel, még érzem, hogy kell ez a szabadság nekem érted?
2011. jan. 18. 12:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!