Értékrend teljes hiánya a nőknél?
*Azért az nagyot üt ám, hogy a magamfajtától az ilyen nők ugyanúgy nem akarnak semmit mint én a ... tehát nem csak bennem van a gond, hanem nekik is nagyon nagy baj van ha ezt nézzük.
És attól, hogy másnak is szar, neked jobb lesz? Igen, vannak nők, akik szintén olyan illúziókat táplálnak hozzájuk nem illő pasikat illetően, mint te. De van egy csomó, aki "normális" pasira és kapcsolatra vágyik. NEM NEKIK teszel szívességet, ha felkutatod őket, hanem MAGADNAK, mert te nem akarsz egyedül lenni.
* tehát ők is azt szeretik ha a csávó megalázza, csak a dugásra használja őket?
Igen, ilyen nők is vannak. Ez kb. analóg azzal, hogy téged is csak kihasznált az a 2 nő, akiről írtál. Ugyanaz az önsorsrontás. De ez az ő bajuk. A te önsorsrontásod meg a te bajod.
OMájGÁD!
Mi a horoszkópod?
Fogadjunk, hogy rák, skorpió vagy halak?
Ikrekre is teszek, kosra is?
Vagy Szűz esetleg esetlen Mérleg?
Más nem lehetsz csak ebből valamelyik.
*Ha ott laknék ahol ő, mondta is, már lehettünk volna együtt. Én sem csak beszélnék róla, de azért 100 km az 100 km és mondom a melóhelyen tudunk talizni csak.
Nézd, bazi könnyű leellenőrizni, hogy mennyire vesz komolyan. Ajánld fel neki, hogy szívesen nála alszol egyik este, amikor neki is megfelel. Nyugodtan felajánlhatod, azt se tudja majd, hova kapjon, mit találjon ki kifogásnak. Rögtön nyilvánvalóvá válna számodra is, hogy a távolság is csak egy jó kifogás.
A baj nem az, hogy meg akarod d*ni, hanem az, hogy nem ismered fel a helyzet reménytelenségét, túl sok energiát fektetsz bele, álmodozol róla, kiszínezed a valóságot, és a szürke hétköznapi lányok még jobban eltörpülnek a színes álmodozás mellett. Meg energiád se marad ismerkedni, mert egy tök reménytelen nővel vagy elfoglalva.
*nem én vagyok az egyetlen aki bár tartós kapcsira vágyik majd, előtte ki akarja magát élni na.
Most akkor akarsz normális nőt vagy csak kiélnéd magad? Mert a kiéléshez nem kellenek értékek. Ahhoz csak duma kell, amivel ledumálod a csajokról a bugyit.
Ha viszont egy értékes nő megérzi rajtad (márpedig megérzi!), hogy te csak kiélnéd magad vele, nem is gondolod komolyan, olyan messziről fog elkerülni, amilyen messziről csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!