Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Értékrend teljes hiánya a nőknél?

Értékrend teljes hiánya a nőknél?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ti mit mondtok erre a dologra. Adott egy férfi, akinek már volt egy olyan kapcsolata, ahol a hölgynek volt egy élettársa, ő szerette, bár alig taliztak, eleinte a lányon is az látszott, de mint amikor egy zsinórt vágnak el, egyik pillanatról a másikra szakít a férfival a nő. Most adott ugyanez a férfi öt év múlva ismét együtt van egy olyan nővel, akinek van valakije, de nem érez iránta semmit, és megtudta, hogy a volt férjével is lefeküdt pár hónappal ezelőtt, amikor még csak laza szakaszban járt a kapcsolatuk, és a nő szerint ez nem olyan nagy probléma, ettól ő nem qurva, a volt férjével már tíz éve ismerik egymást, nem rendszeres a dolog, nem is tervezett volt. Szóval jól érzem én ezt, mivel rólam van szó, hogy mi a fenének foglalkozok én ilyen nőkkel, mikor ezek két hónap után ráunnak a normálisabb férfiakra, csak az újdonságig bújnak, vágynak az emberre. Ezeknek qurva nagy lelki probémájuk lehet, amit így oldanak fel, hogy nem kötik le magukat lélekben vagy mi a fene? Nektek mi a tapasztalatotok? Persze ezzel a nővel is alig talizunk max a melóhelyen, és messze is lakunk, de jó volna szexelni vele amig még rávehető, de mivel gyereke van, és elvált, nincs "alkalom" hogy talizzunk, na meg a semmihez semmi köze sincs volt férje is ellenőrizgeti. :( Várom véleményeteket.
2011. jan. 18. 10:21
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te nem vagy egy jópasi.

És nincs önbizalmad sem!

2011. jan. 18. 11:06
 12/70 A kérdező kommentje:
Hát igaz, de ha már laza a kapcsolat, akkor ne kifogásokat keressenek, hanem igenis találkozzon akkor, amikor a másiknak is jó, kényelmes. Nem akarom én sem elvenni ezt mondtam neki, de maradjunk már meg akkor az eredeti megbeszéltek mellett és bár már régen tél van, de ha most van idő rá, küldjük már be alukálni a barlangba. :D Kis hülye duma? De a lényeg, hogy dugni akarok, és nem a parafadugót vissza a borosüvegbe na. :P
2011. jan. 18. 11:07
 13/70 A kérdező kommentje:
Önbizalmam nincs ez tény sokszor, de hidd el, nem vagyok olyan rosszképű sem, csak mivel nem vagyok vagány típus, ezért ez hátrány, de kaptam már meg még házas nőktől is, melóhelyen is azt, hogy ha nem lennének házasok akkor.... szóval ezzel nincs gond.
2011. jan. 18. 11:08
 14/70 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan lány,akinek helyén van az értékrendje,de azok neked nem kellenek.Szerencsére,mert komoly kapcsolatban te sem gondolkozol,csak tököt akarsz ültetni,arra pedig jók ezek a selejtes nők is,akiket találsz.Persze be vagy sértődve,mert az aktuális tüzes csaj,nem veled ültet,de ez van.Menj prostihoz.
2011. jan. 18. 11:09
 15/70 anonim ***** válasza:
100%

*de mit tegyek, ha nem az otthonülő kis szende lányok vonzanak. Na persze férfiba meg olyan vagyok.

Vedd tudomásul (vedd tudomásul = értsd meg), hogy márpedig a nem otthon ülő szende lányok nem veszik komolyan az otthon ülő szende férfiakat. Tovább megyek: férfiszámba se veszik őket. Ugyanúgy, ahogy te nem veszed nőszámba a szende lányokat, mert az a fixa ideád, hogy bennük nincs szenvedély meg tűz. Pedig legalább annyi van bennük, mint benned, csak idő kell, míg kijön belőletek.

A tény az, hogy rosszul válsztasz:

- a hölgynek volt egy élettársa

- nő volt férjjel, gyerekkel

Most őszintén, mit vársz tőlük? Mint emberek, természetesen nem rosszabbak bárki másnál, de egyszerűen nincs semmi, amit adhatnának neked, legalábbis semmi olyat, amit vársz. Ezt rajtad kívül szerintem mindenki tudja.

Ha értékeket akarsz, válassz olyan nőt, aki rendelkezik ezekkel az értékekkel. Rengeteg értékes nő van, de arról egyik sem tehet, hogy nem vagy jó emberismerő és nem látod meg őket. Amíg felületesen választasz, nem fogod megtalálni az értékeket, amiket hiányolsz.

Nem mellesleg jegyzem meg, az ilyen szar párválasztás tipikus önsorsrontó mechanizmus, nehogy véletlenül jó legyen neked. Szeretsz szenvedni, mert a boldogság unalmas. Neked meg tűz kell.

Azok az emberek választanak így, akik tudat alatt saját maguk félnek elkötelezni magukat, nem is igazán akarnak komoly kapcsolatot, ezért úgy választanak, hogy biztosan ne jőjjön össze.

Mert könnyebb elviselni, ha elutasítanak, mintha belemész egy igazi mély kapcsolatba, ahol meg kell mutatnod, milyen vagy, és akkor esetleg nem fogadnak el.

Nem (csak) a nőknek van lelki problémájuk, hanem neked is.

És amíg ezeket a dolgokat nem rakod rendbe magadban, nem is várhatsz túl sok jót.

Mellesleg: a komoly kapcsolat komoly kapcsolatnak indul, nincs semmilyen "laza szakasza". Te már itt buktad az egészet, és még csak észre sem vetted.

Nincs abban semmi rossz, ha egy nővel (csak) szexelni akarsz (ha ő is benne van), de akkor meg ne keress értékeket, mert nincsenek.

És még egy jó tanács: aki valóban akar találkozni veled, az talál rá alkalmat. Ha te beveszed a kifogásokat, az már a te problémád. Mindenki magáért felelős ugyanis, nem másokért.

2011. jan. 18. 11:09
 16/70 A kérdező kommentje:
béna vagyok bocsi, a barlangba a macit gondoltam csak nem írtam le. :P
2011. jan. 18. 11:10
 17/70 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántani akarlak, de biztos vagyok benne, hogy te vagy a hibás, hogy nem találod meg a megfelelő társat. Nem jó helyen keresel. Nem mindegyik nő egyforma, sem közönséges, de te ezt gondolod a nőkről nagy általánosságban, és ezért mindig ilyen nőkkel akad dolgod. Össze kellene téged boronálni egy női ismerősömmel. Ő dettó olyan mint te. Állandóan azt hangoztatja, hogy minden pasi szemét, mindegyik szaralak és nincs a földön egy normális férfi. Állandóan mondtam neki, hogy ne általánosítson, nem mindegyik férfi ilyen, csak ő vonzza magához az ilyeneket, mert ez az általános véleménye a pasikról. És mindig ilyenekkel akad dolga. Szerintem veled is ez a helyzet. Keress egy szelíd, egyszerű és kedves lányt, olyat, aki hozzád való!
2011. jan. 18. 11:17
 18/70 A kérdező kommentje:
Ez így van valószínűleg ahogy az utolsó hozzászóló írta is, remélem azért, hogy nem tűnök előttetek egy szemétnek, tényleg nem nézem le a szende lányokat, tényleg nem, becsülöm őket, csak nekem eddig azt amit akartam ez a két nő az életembe adta meg, és ha ezért követ érdemlek, hát állok elébe. Az meg igaz, hogy aki akar az talizik a másikkal, és lehet, hogy önsanyargató vagyok, de tudom, ha abba maradok ahol feszélyezve éreztem magam, az kiütött volna egy vállásba később. Inkább amig tudom, kiélem magamból ezt a korszakot, csak ezt kéne még elérnem, hogy legyen is valami, bár ha már leírunk egymásnak ilyen dolgokat és úgyis név nélkül, azért hát hogy is mondjam hogy ne tünjek alpárinak a faszáru nyalókát már kipróbálta és nem a majálison adtam oda neki. :)
2011. jan. 18. 11:20
 19/70 A kérdező kommentje:
Én nem hiszem, hogy minden nő ilyen. dehogyis hiszem épp ezt mondom. csak a szendékből már volt tapasztalatom, nekem nem jönnek be. ennyi.
2011. jan. 18. 11:22
 20/70 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy a tüzes nőket vonzzad, neked is fel kéne tudni mutatni valamit ám! Az otthonülős fő ismertetőjegyed nem fogja őket feltüzelni:D
2011. jan. 18. 11:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!