Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek ti a helyemben ?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ti a helyemben ? Szerintetek ez így oké?

Figyelt kérdés

2022ben szültem az első gyermekem és mikor terhes voltam vele a párommal majdnem szétmentünk,mert mikor a neméről beszéltünk a kicsinek rögtön azokat vágta a fejemhez,hogy ha lány lesz akkor ott hagyjuk a korházban meg reméli fiú,mert a lány az csak lány stb

Megszületett a fiunk és még a szülés meginduláskor is összevesztünk és ott hagyott végül a szüleim vittek be szülni,na de a kicsi végett úgy voltam adok egy új esélyt ennek hátha a kicsi megváltoztassa

Sajnos most novemberben volt egy vesztésem ami nagyon meg érintett engem és talán őt is valahol

Kiderült most hogy babát várok újból és megint elkezdődött ez hogy ha lány akkor nem kell meg stb aztán mikor beszéltem vele hogy ezzel nekem csinál rosszat hogy ilyeneket beszél mivel nekem fájnak ezek a kijelentések mivel nekem mindegy mi lesz csak legyen egészséges erre a fő ő is azt állítja ő is így gondolta,csak én értettem félre mert hogy ő csak viccelt ezzel

Ti a helyemben mit tennétek? Néha már gondolkozom azon hogy semmi értelme ilyen emberrel élni csak hát ugye 2 kicsi meg házosok is vagyunk

A gyerekek végett tartok még ki úgy érzem mivel nem akarom hogy úgy nőljenek mint én elvált szülőkkel

tegnap 15:09
1 2 3 4
 1/35 anonim válasza:
6%

Sajnálom, hogy ilyen nehéz helyzetben vagy. Nagyon nehéz lehetett átélni a vetélést, és még nehezebb, hogy a párod ilyen érzéketlenül viselkedik a terhességgel kapcsolatban.

Érthető, hogy aggódsz a jövő miatt, és hogy a gyermekeid miatt próbálsz kitartani. Azonban fontos, hogy tudd, nem vagy egyedül. Sok nő él át hasonló helyzeteket, és vannak lehetőségek, amelyek segíthetnek neked.

Mit tehetsz?

Beszélj a pároddal: Próbálj nyugodtan és őszintén beszélgetni a pároddal az érzéseidről és arról, hogy mennyire fájnak neked a kijelentései. Mondd el neki, hogy a viccelődés nem elfogadható, és hogy szükséged van a támogatására. Ha úgy érzed, hogy nem tudtok egyedül megbeszélni a problémát, keressetek fel egy párterapeutát, aki segíthet a kommunikációban és a megoldások megtalálásában.

Kérj segítséget: Ne félj segítséget kérni a családodtól, barátaidtól vagy egy szakembertől. Egy támogató közeg sokat segíthet átvészelni ezt az időszakot.

Gondolj magadra: Ne feledkezz meg önmagadról és az igényeidről. Szánj időt a pihenésre, a feltöltődésre és arra, ami örömet okoz neked.

Keress jogi segítséget: Ha a helyzet nem javul, és úgy érzed, hogy veszélyben vagy, keress jogi segítséget. Egy ügyvéd elmondhatja neked a jogaidat és a lehetőségeidet.

Mit gondolok?

Úgy gondolom, hogy senki sem érdemel ilyen bánásmódot, és hogy igenis fontos, hogy kiállj magadért és a gyermekeidért. Nem szabad hagyni, hogy bárki is tönkretegye az önbecsülésedet és a boldogságodat.

Sajnálom, hogy nem tudok konkrét tanácsot adni, de remélem, hogy ezek az gondolatok segítenek neked.

Ne feledd, hogy erős vagy és képes vagy megoldani ezt a helyzetet!

tegnap 15:11
 2/35 anonim ***** válasza:
92%
Sajnos nem tudom leírni mi az amit gondolok. De a drága férjed sz**jon tüskés labdákat minden nap 5x. Igazi nyomorult. Te meg egy idióta vagy, hogy megkérdezed hogy ez oké. Hol lenne ez oké?
tegnap 15:12
 3/35 anonim ***** válasza:
91%

Mondd meg a kedves párodnak, hogy a gyerek neme a férfitól függ, tehát ha lány lesz az az ő kromoszómáinak köszönhető.

Mondjuk ez mellékes, mert nem is értem hogy az első után hogy szülhetsz mégegyet ekkora paraszt sheggfejnek...Én már rég kirúgtam volna, gyerek ide, vagy oda.

tegnap 15:21
 4/35 anonim ***** válasza:
15%

Kérdező, látszik rajta, hogy csak poénkodik? Pl az én páromnak is vannak ilyen "beszólásai" főleg, amióta látta a Diktátor c. filmet. Én nem veszem szívre, mert szerintem is vicces, én is kacagok egy ilyenen,hogy :"Na és fid lesz, vagy abortuszod?" Persze még nem vagyunk a gyerekvállalásnál, de attól ha ezeket mondaná, akkor sem venném szívre, mert a tettei számítanak. Én tudom róla, hogy jó apa lenne, csak még nem ért a gyerekekhez.

A te párod is jó apa? Foglalkozik a gyereketekkel? Általában poénkodik? Mert ha általában mindenből próbál humort kifacsarni, akkor olyasmi, mint a párom, és csak a szája jár, a humor érdekében. Ezzel szerintem nincs baj, azzal viszont igen, hogy egy olyan emberhez mentél hozzá, akivel nem egyforma a humorérzéketek.

tegnap 15:30
 5/35 anonim ***** válasza:
88%

4-es ha nekem bárki is ilyet mondana miközben várandós vagyok, hogy fiú lesz vagy abortusz azt minden bizonnyal állba is vágnám.

Ez egy olyan téma amivel rohadtul nem áll neki az ember poénkodni mert nem poénos. Főleg olyannak aki már elvetélt.

tegnap 15:33
 6/35 anonim ***** válasza:
89%

Hát biztos nem lettem volna még egyszer terhes egy olyan phasztól, aki magamra hagy miközben épp a gyerekét hozom a világra. És még ezek után képes vagy azzal érvelni, hogy a gyerekek érdeke, hogy vele maradj? Nagyon nem.

Azt meg végképp nem értem, hogy miért érv hogy házasok vagytok. El lehet válni. Valójában házasként még egyszerűbb is szétmenni, mint ha csak élettársak lettetek volna, mert sokkal tisztább a jogi háttér.

tegnap 15:33
 7/35 anonim ***** válasza:
88%
Megjött az ügyeletes troll 7-es személyében...
tegnap 15:43
 8/35 anonim ***** válasza:
97%
Azt gondolom, veled komoly problémák vannak, hiszen csakazertis bevallaltal még két terhesseget annak ellenére, hogy már tudtad, milyen q párod. Szóval lehet őt szidni, de te is ott voltál ám.
tegnap 15:43
 9/35 anonim ***** válasza:
87%

#7 Én nagyon is értem a poént, még a legkreténebb humort is szeretem, de a terhes feleségednek akkor sem mondasz ilyeneket. Ez amúgy is egy érzékeny időszak a nő életében. Az, hogy egy vetélés után is újra ezt teszi pedig mindennek az alja.

Egy intelligens ember tudja, hogy mikor lehet poénkodni valamivel és mikor kell kussolni.

tegnap 15:44
 10/35 anonim ***** válasza:
92%

Mindketten elmebetegek vagytok. Te azert, mert az elso terhesseg alatt nem hagytad el es szulsz neki ujra.

O meg azert, ahogy viselkedik.

Ne haragudj, de mit lehet erre irni? Mindenki a maga sorsanak kovacsa.

tegnap 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!