Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek ti a helyemben ?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ti a helyemben ? Szerintetek ez így oké?

Figyelt kérdés

2022ben szültem az első gyermekem és mikor terhes voltam vele a párommal majdnem szétmentünk,mert mikor a neméről beszéltünk a kicsinek rögtön azokat vágta a fejemhez,hogy ha lány lesz akkor ott hagyjuk a korházban meg reméli fiú,mert a lány az csak lány stb

Megszületett a fiunk és még a szülés meginduláskor is összevesztünk és ott hagyott végül a szüleim vittek be szülni,na de a kicsi végett úgy voltam adok egy új esélyt ennek hátha a kicsi megváltoztassa

Sajnos most novemberben volt egy vesztésem ami nagyon meg érintett engem és talán őt is valahol

Kiderült most hogy babát várok újból és megint elkezdődött ez hogy ha lány akkor nem kell meg stb aztán mikor beszéltem vele hogy ezzel nekem csinál rosszat hogy ilyeneket beszél mivel nekem fájnak ezek a kijelentések mivel nekem mindegy mi lesz csak legyen egészséges erre a fő ő is azt állítja ő is így gondolta,csak én értettem félre mert hogy ő csak viccelt ezzel

Ti a helyemben mit tennétek? Néha már gondolkozom azon hogy semmi értelme ilyen emberrel élni csak hát ugye 2 kicsi meg házosok is vagyunk

A gyerekek végett tartok még ki úgy érzem mivel nem akarom hogy úgy nőljenek mint én elvált szülőkkel

tegnap 15:09
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
93%

Tehát az már jó apának számít aki nem üt agyon és nem csavarog a nagyvilágban miközben családja van?

Ez nem jó apaság. Ez egy alap dolog, hogy ezt egy férfi nem csinálja.

tegnap 16:11
 22/37 anonim ***** válasza:
6%

Gondolom a válóperes ügyvédek itt szerzik a klienseket, vagy nem tudom😆 Mindig mindenre a válás a megoldás. Annyira buták, és ösztönlények vagytok, hogy az hihetetlen.

Kérdező, ha szereted a párodat, és ő is téged plusz ha tényleg úgy érzed, hogy jó apa, ne válj el tőle. Ez hülyeség, csak az életedet nehezíted ezzel. Beszéljétek meg, mondd el neki, hogy ez neked fáj, és kérd meg, hogy többet ilyent ne mondjon neked. És ha bármi ilyesmi van, akkor mondd el neki. Felnőttként kell kezelni, nem gyerekként ezeket és nem kell egyből futni válni, mert az nem jó dolog, főleg a gyereknek és neked nem.

Ha én ezekre a nagy igazmondókra hallgatnék, már 3 éve elhagytam volna a páromat. De nem tettem, mert tudom, hogy egy történet alapján pár idegen nem tud neked rendes tanácsot adni. Én persze nem volt igazuk, mert nem ismerték a páromat. És őszintén, örülök, hogy magamra hallgattam. Azóta meglodódott minden, és boldogabb vagyok, mint valaha.

tegnap 16:30
 23/37 anonim ***** válasza:
87%
Hogy szeretné már ez az aljas állat, 23-as! Így beszél az, aki szereti a másikat? A kérdező se szereti, hanem retteg tőle! Nem tudja, mi az, hogy szeretet!
tegnap 16:33
 24/37 anonim ***** válasza:
71%
De amúgy tényleg vicc volt sem ? Mármint mindennel lehet viccelni és kell is. Az én férjem állandóan poenkodott a terhességem alatt pl ha bármit kértem tőle mondta, hogy senkinek sincsenek előjogai mert hagyta, hogy beleélvezzenek, meg mikor busszal kellett mennem valahová mert a kocsi szerelőnél volt, hogy legközelebb b*sszál olyannal akinek van kocsija stb stb. De mellette, hogy ennyire elbaszott a humora (mert az ezt elismerem) 100%-ban számíthattam rá mindig ő volt az első aki elvette a kezemből a nehéz táskát ha látta hogy viszem kérdés nélkül értem jött mikor tudta, hogy végeztem a munkában pedig csak 2 utcára lakunk. Szóval én úgy gondolom, hogy el tudod dönteni, hogy viccelt-e vagy sem de gondolom ha felmerül benned a kérdés is akkor nem.
tegnap 16:46
 25/37 anonim ***** válasza:
86%

"A gyerekek végett tartok még ki úgy érzem mivel nem akarom hogy úgy nőljenek mint én elvált szülőkkel"

Hidd el, a gyerekeknek ezerszer rosszabb rossz házasságban együtt élö szülökkel felnöni, meg az is, ha ilyen primitív, bunkó apjuk van.

tegnap 16:52
 26/37 anonim ***** válasza:
90%

"Kiderült most hogy babát várok újból"

"Mit csinálnátok a helyemben?"

Én elvetetném és otthagynám a fenébe.

tegnap 17:11
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

28 vagyok.

:Megszületett a fiunk és még a szülés meginduláskor is összevesztünk és ott hagyott végül a szüleim vittek be szülni" az ilyen ilyen is marad....ja biztos poénnak szánta azt is.

tegnap 17:16
 28/37 anonim ***** válasza:
81%
7es, oké akkor poénkodjunk, megmondanám apukának hogy ha olyan nyomi hogy lányt tudott csinálni akkor így járt. Ha már a farka se nagy és még fiút6 se képes csinálni örüljön ha kap száraz kenyeret az asztalnál. Mekkora poén lenne már:-D
tegnap 17:16
 29/37 anonim ***** válasza:
Ajánlom JD Vance könyvét. A válás is jobb az állandó balhénál.
tegnap 17:52
 30/37 anonim ***** válasza:
92%
Hat itt a kerdezo baszta el hogy mindazok utan szul neki meg egyet. Az elsonel meg “szerencsed” volt, mert kisfiu lett, de mi lesz ha lany lesz a szuletendo baba? Mondjuk nem mintha a fiunak teljes erteku apja lenne.
tegnap 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!