Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A párommal 1 éve vagyunk együtt,nem rég derült,ki,hogy a páromban van egy vonóval azóta nem jutok napirendre ezen emésztem magamat.Az édesanyja nagyanyja volt cigány,de így belegondolva az anyja kicsit sötétebb,de nem feltűnő.Az édesapja családjában ez egyáltalán nem jellemző.A mi családunkban sem.

Egyébként a családja rendes az édesapja nyugdíjad az édesanyja még dolgozik,becsületesen élnek tiszta rendezett körülmények között,a barátom érettségizett és most lesz meg az első szakmája,a testvérei is mind iskolázottak és becsületes munkájuk van. A barátomat nagyon szeretem,nem tudnám elhagyni és elég csúnya dolog is lenne ezért...de mégis emészt,állandóan eszembe van azóta.

Nem azt várom,hogy helyettem oldjátok meg a problémát,hanem,hogy az adott helyzetben ti hogy cselekednétek!

Köszönöm! 20/L

2014. ápr. 17. 19:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez problemat jelent neked, akkor nem szereted. Szakits vele, jobban jar.
2014. ápr. 17. 19:40
 2/13 A kérdező kommentje:
nem jelent semmit,nem is igazán érdekel csak a szüleim miatt félek...
2014. ápr. 17. 19:43
 3/13 anonim ***** válasza:
Még sosem találkoztak a szüleid a barátoddal?
2014. ápr. 17. 19:53
 4/13 A kérdező kommentje:
a barátommal igen,rajta ez egyáltalán nem látszik :)
2014. ápr. 17. 19:55
 5/13 anonim ***** válasza:
55%

Nem ő tehet róla hogy a nagyapja megfertőzte a családfát, ha emiatt elhagyod az tényleg elég csúnya dolog lenne, és megjegyezné. Ha eddig nem vetted rajta észre akkor nem kellene hogy zavarjon.

Az magyar aki annak tartja magát és úgy viselkedik, tisztavérű magyar régóta nincs, benned is biztosan van egy kis orosz, német, osztrák vér, de ne ez legyen a szempont.

2014. ápr. 17. 19:55
 6/13 A kérdező kommentje:

Meg egyébként ő sem tartja magát annak,nem is úgy élnek:)

Nem hagynám el emiatt csak idegesít,hogy mindig eszembe van :)

2014. ápr. 17. 20:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A Te családfád Kedves Kérdező teljesen feddhetetlen?
2014. ápr. 17. 20:07
 8/13 A kérdező kommentje:
Szüleim elmondása szerint igen
2014. ápr. 17. 20:12
 9/13 anonim ***** válasza:
Na püff neki,nekem anyám apám cigány vót de én neeeeeeem:))Komolyra.Mégis csak zavar téged.Normális rendes család mit foglalkozol vele ki volt a nagy anyja.
2014. ápr. 17. 20:23
 10/13 A kérdező kommentje:
Így igaz,tényleg rendes,normális,dolgos család
2014. ápr. 17. 20:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!