Mit tennétek a helyemben?
A párommal 1 éve vagyunk együtt,nem rég derült,ki,hogy a páromban van egy vonóval azóta nem jutok napirendre ezen emésztem magamat.Az édesanyja nagyanyja volt cigány,de így belegondolva az anyja kicsit sötétebb,de nem feltűnő.Az édesapja családjában ez egyáltalán nem jellemző.A mi családunkban sem.
Egyébként a családja rendes az édesapja nyugdíjad az édesanyja még dolgozik,becsületesen élnek tiszta rendezett körülmények között,a barátom érettségizett és most lesz meg az első szakmája,a testvérei is mind iskolázottak és becsületes munkájuk van. A barátomat nagyon szeretem,nem tudnám elhagyni és elég csúnya dolog is lenne ezért...de mégis emészt,állandóan eszembe van azóta.
Nem azt várom,hogy helyettem oldjátok meg a problémát,hanem,hogy az adott helyzetben ti hogy cselekednétek!
Köszönöm! 20/L
Nem ő tehet róla hogy a nagyapja megfertőzte a családfát, ha emiatt elhagyod az tényleg elég csúnya dolog lenne, és megjegyezné. Ha eddig nem vetted rajta észre akkor nem kellene hogy zavarjon.
Az magyar aki annak tartja magát és úgy viselkedik, tisztavérű magyar régóta nincs, benned is biztosan van egy kis orosz, német, osztrák vér, de ne ez legyen a szempont.
Meg egyébként ő sem tartja magát annak,nem is úgy élnek:)
Nem hagynám el emiatt csak idegesít,hogy mindig eszembe van :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!