Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerinted mit kellene tennem?

Szerinted mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Nagymamám össze veszett a testvérével már régóta! És én a testvére gyerekeivel, unokáival sőt az ő testvérével a nagynénimmel is beszélek.

Ő ezért húzza az orrát, nekem nem kellene hozzájuk szólnom, mert apukám is így tesz hogy mivel ő haragban van velük, apám se foglakozik velük. Nos nekem sem kellene ideges meg kiabál hogy én milyen sz.ralak vagyok stb .

De ha én haragudnék valakire, persze ő ahhoz ugyan úgy szólna stb. Nem is értem ezt!

dec. 29. 10:43
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Nagymamádnak nem sikerült felnőnie. Ha ő nem beszél vele, szíve óhalya, de téged nem kötelezhet arra, hogy te se beszélj velük. Normális felnőtt ezt megérti, és tiszteletben tartsa.
dec. 29. 10:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Pl apám sem szól hozzájuk, és húga sem! Mert akire mama haragszik, gyerekeinek is hargaudni kell. Tőlem is elvárná de én nem hallgatok rá ezért engem érzem hogy utál húzza rám az orrát
dec. 29. 11:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A dedóban utálkozunk együtt.
dec. 29. 11:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Neked attól még nem kell összeveszned. Teheted ezt tiszta lelkiismerettel. Praktikus oka is van: a nagyi meghal, az unokatestvérek viszont itt maradnak. Tiszta Rómeó és Júlia: már azt se tudják, min veszekszik a család évtizedek óta, de azért tartják a haragot. Mondjuk, nem mindegy, hogy ő min veszett össze, mert ha nagyon kib*tak vele, akkor jogos, de nem a leszármazottakon kell bosszút állni.
dec. 29. 11:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha ki is ba@tak a nagyival, attól még a másoduncsitesó nem hiszem, hogy valamit vétett volna. Nekem apám volt ilyen, miatta volt jó sok periódus az életemben, hogy se mamámmal, se rokonokkal nem is beszélhettem.
dec. 29. 11:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Semmit nem kell tenned.

Sem oda, sem vissza.

dec. 29. 11:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az anyám volt ilyen.

Haragban volt pl a mamámmal

de én meg jóban voltam vele.

Azt mondta rám is meg mindenki

másra is hogy " aki vele szóba áll

az ő ellenségével azzal ő nem

áll szóba. " Ebbe bele tartozott

mamámnak az egyik barátnője is

akitől elvárta volna hogy szakítsa

meg vele a kapcsolatot és csak vele beszéljen. Amikor erre nem volt hajlandó akkor utána többet nem beszélt vele.

dec. 29. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!