Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Melyik opció a ''jobbnak''...

Melyik opció a ''jobbnak'' mondható?

Figyelt kérdés

1. Opció:

Veszekedni, kiabálni, aztán másnap már kibékülni szeretet adni, aztán következő héten újra veszekedni kiabálni, utánna megint kibékülni együtt lenni enni-inni.. aztán megint újra balhézni egymást mindennek elhordani stb...

Tegnap is össze vesztek apám és nagyanyám, nagyanyám elhordta mindkét menyét mindennek, stb , ma meg már együtt reggeliznek oda mentek apám és nagybátyám, ez heti szinten így megy, még hozzá vágnak egymáshoz mindent, aztán együtt esznek isznak, mulatnak

(Nos így el az apai nagyanyám a két fiával : apám és Nagybátyámmal)..

2. Opció. Egy életen át haragban lenni, 20-30 évig nem keresni egymást, nem szólni egymáshoz, de békében élni, hagyni egymást élni, nem veszekedni s nem bántani egymást! ( Így pedig a másik nagymamám él az anyai nagymamám anyukám testvérével nagybátyámmal)

Szóval melyik a jobb opció?

dec. 29. 09:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%

3

Nem balhézni folyamatosan.

dec. 29. 10:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Nincs 3# opció. Csak 2# én arra vagyok kíváncsi melyik mondható jobbnak a 2 közül. Köszönöm előre is értelmes válaszokat!
dec. 29. 10:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Egyik sem jobb!
dec. 29. 10:55
 4/11 anonim ***** válasza:
2.
dec. 29. 11:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez mindig az adott helyzettől függ. Távolabbi rokonokkal 2, legközelebbi családtagokkal azért az 1, ha lehet (de ez a veszekedések stílusától is függ)
dec. 29. 11:19
 6/11 A kérdező kommentje:
Nekem őszintén a második opció jobban tetszik! Még ha közeli családtagrol is van szó! Fölösleges jóba lenni aztán össze veszni heti szinten. Inkább harag legyen örökre de hagyjuk egymást békén élni csendesen!!!!
dec. 29. 11:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
2. opció jobb szerintem. Az 1. opció az csupa drámázás, jelenetek, ez nem hiányozna.
dec. 29. 14:24
 8/11 anonim ***** válasza:
50%

Az első, annyiból, hogy ha némileg magukba néznének, még gyógyítható lenne.

A második már megkövesedett.

dec. 29. 15:36
 9/11 anonim ***** válasza:
A masodik. Legalabb nyugalmam, lelki bekem lenne. Az elsore ramenne az idegrendszerem.
dec. 29. 18:39
 10/11 A kérdező kommentje:
9# egyet értek veled. Sztem is így a normálisabb
dec. 29. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!