Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek ti a helyemben ?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ti a helyemben ? Szerintetek ez így oké?

Figyelt kérdés

2022ben szültem az első gyermekem és mikor terhes voltam vele a párommal majdnem szétmentünk,mert mikor a neméről beszéltünk a kicsinek rögtön azokat vágta a fejemhez,hogy ha lány lesz akkor ott hagyjuk a korházban meg reméli fiú,mert a lány az csak lány stb

Megszületett a fiunk és még a szülés meginduláskor is összevesztünk és ott hagyott végül a szüleim vittek be szülni,na de a kicsi végett úgy voltam adok egy új esélyt ennek hátha a kicsi megváltoztassa

Sajnos most novemberben volt egy vesztésem ami nagyon meg érintett engem és talán őt is valahol

Kiderült most hogy babát várok újból és megint elkezdődött ez hogy ha lány akkor nem kell meg stb aztán mikor beszéltem vele hogy ezzel nekem csinál rosszat hogy ilyeneket beszél mivel nekem fájnak ezek a kijelentések mivel nekem mindegy mi lesz csak legyen egészséges erre a fő ő is azt állítja ő is így gondolta,csak én értettem félre mert hogy ő csak viccelt ezzel

Ti a helyemben mit tennétek? Néha már gondolkozom azon hogy semmi értelme ilyen emberrel élni csak hát ugye 2 kicsi meg házosok is vagyunk

A gyerekek végett tartok még ki úgy érzem mivel nem akarom hogy úgy nőljenek mint én elvált szülőkkel

tegnap 15:09
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
82%
Jaj istenem...erre nem tudok mi írni. A gyerekeket sajnálom.
tegnap 19:52
 32/37 anonim ***** válasza:
88%
Nekem ez magas esküszöm. Ti soha nem beszéltettek terhesség előtt arról, hogy milyen nemű kisbaba kéne? Amikor kimondta, hogy csak kisfiút akar miért nem hagytad el, vagy miért estél teherbe megint? Komolyan ennyire analfabéta vagy, hogy két gyereket szültél neki? Nem akarsz elválni mert milyen rossz lesz a gyerekeknek? Mert az jobb, hogy egyiket se szereti, de téged se és szenvednek miatattok? Hogyan lehetsz ennyire önző és felelőtlen???
ma 08:03
 33/37 anonim ***** válasza:
70%
Nem önző, hanem kifejezhetetlenül ostoba és gyenge.
ma 08:33
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Én se tudok mit írni mert állapotos vagy megint. Abban reménykedem, hogy nem valós a kérdés őszintén szólva. Vagy ha már az akkor van annyi eszed, hogy elhagyod minél előbb mivel igazából mindegy, hogy mi a gyermek neme ő egyáltalán nem apa csak spermadonor és bankomat.
ma 09:05
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az jutott eszembe, hogy nem ártana neki pszichológus már ha vevő rá és tényleg meg akarja változtatni a gondolkodását.

Mert abnormális amit összehordott. A lány sose csak lány. Baszki ha nem lennénk mi nők ugyanúgy kihalna az emberiség mint fordítva.

(Bár igazság szerint mi nők által szület meg a kisbaba mert hiába van trillió "ebihalacska" ha nincs ahová bekússzon és szó szerint új élet jöjjön létre.)

Imádkozz , hogy fiú legyen, vagy ha mégis lány lesz és elvál akkor adj hálát az égnek, hogy megszabadultál tőle úgyse zavar sok vizet. Nem tudom, de nekem úgy jön le, hogy felkészülhetsz az egyedülálló anyuka életére mert ki fog dobni egyszer úgyis hiszen egyáltalán nem tart téged sem semmire.

ma 09:17
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szülj neki még egyet ezen kívül biztos ami biztos. Ekkora mintaapának és férjnek megéri mindenképp...több eszed úgy sincs.
ma 09:27
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Fuhh, csak feljövök ide és máris megnyugszom, hogy az életem messze nem egy rakás xar. Meg hogy az a legnagyobb problémám, hogy a férjem nem rakja be a szennyesbe a zokniját.😄
ma 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!