Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek ti a helyemben ?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ti a helyemben ? Szerintetek ez így oké?

Figyelt kérdés

2022ben szültem az első gyermekem és mikor terhes voltam vele a párommal majdnem szétmentünk,mert mikor a neméről beszéltünk a kicsinek rögtön azokat vágta a fejemhez,hogy ha lány lesz akkor ott hagyjuk a korházban meg reméli fiú,mert a lány az csak lány stb

Megszületett a fiunk és még a szülés meginduláskor is összevesztünk és ott hagyott végül a szüleim vittek be szülni,na de a kicsi végett úgy voltam adok egy új esélyt ennek hátha a kicsi megváltoztassa

Sajnos most novemberben volt egy vesztésem ami nagyon meg érintett engem és talán őt is valahol

Kiderült most hogy babát várok újból és megint elkezdődött ez hogy ha lány akkor nem kell meg stb aztán mikor beszéltem vele hogy ezzel nekem csinál rosszat hogy ilyeneket beszél mivel nekem fájnak ezek a kijelentések mivel nekem mindegy mi lesz csak legyen egészséges erre a fő ő is azt állítja ő is így gondolta,csak én értettem félre mert hogy ő csak viccelt ezzel

Ti a helyemben mit tennétek? Néha már gondolkozom azon hogy semmi értelme ilyen emberrel élni csak hát ugye 2 kicsi meg házosok is vagyunk

A gyerekek végett tartok még ki úgy érzem mivel nem akarom hogy úgy nőljenek mint én elvált szülőkkel

tegnap 15:09
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Első sorban nem mondtam hogy rossz ember és nem is szidom

Csak nem értem néha ezt a kirohanásait és miért csak amikor a gyermek neméről van szó akkor jön elő ez

Nem rossz apa ő de igazából sosincs itthon csak este amikor már vacsi és alszik hétvégente is dolgozik,a gyerekkel kapcsolatban mindent magam intézek meg a házzal kapcsolatban is abban nem segít semmit csak annyi a mondat dolgozik haza hozza a pénzt és ő neki letelt a dolog ezzel, szóval nem mondom hogy nem tesz a családért hiszen sokat dolgozik is akkor nem lenne másik gyermek mert tervezett volt

Csak nem értem miért csinál ilyet ha már beszéltünk erről hogy ez bánt engem és amúgy nem az a poénos fajta inkább az a csendes nem szól senkihez semmit se csak ül és nyomja a telefont

Szóval nem hinném hogy poénnek szánta mert a szüleim is ugyan ezen a véleményen vannak a lány gyerekkel kapcsolatban és ő nagyon a szülei után megy hiába külön élünk szóval azt veszem észre mintha befolyásolnák vagy csak simán ugye ezt örökölte

tegnap 15:50
 12/37 A kérdező kommentje:

*poénnak

*szülei

tegnap 15:52
 13/37 anonim ***** válasza:
85%

Menekülj. A gyerekeknek rosszabb lesz egy iyen apa mellett mint ha egyedül neveled őket. Két rossz közzül a kissebbik a válás.

Hosszú távon megnyomorodnál lelkileg a pasi mellet és a gyerekek is sérülnének. Plusz még át is vehetik apuka világnézetét.

És amúgy jó apja a gyerekének?

Szerintem több probléma van nálatok, ez csak a jéghegy csúcsa, de válj el mielőbb. Nem lesz könnyű menet, de a nem akarsz tönkre menni akkor muszáj kilépned ebből a kapcsolatból.

tegnap 15:53
 14/37 anonim ***** válasza:
84%

"Nem rossz apa ő de igazából sosincs itthon csak este amikor már vacsi és alszik hétvégente is dolgozik,a gyerekkel kapcsolatban mindent magam intézek meg a házzal kapcsolatban is abban nem segít semmit csak annyi a mondat dolgozik haza hozza a pénzt és ő neki letelt a dolog ezzel, szóval nem mondom hogy nem tesz a családért hiszen sokat dolgozik is akkor nem lenne másik gyermek mert tervezett volt"

Tehát igazából az apai dolgai abban merülnek ki, hogy semmit nem tesz, nem foglalkozik a gyerekeivel. Igen, valóban nem rossz apa...

tegnap 15:54
 15/37 anonim ***** válasza:
81%

tipikus tradicionális nézeteket vall

ebbe csak az a csavar hogy a válásba biztos nem menne bele, de változni sem fog

nem voltak jelek még mikor ismerkedtetek hogy milyen is? milyen hamar jött az első gyerek?

megszokod vagy beleroppansz

mostmár ez az életed

tegnap 15:57
 16/37 anonim ***** válasza:
90%
Az “apai” dolgok nala a szexben merulnek ki eddig. Az az egy megy, tobb nem. Most ki mondja erre azt, hogy jo apa? 🥲
tegnap 15:58
 17/37 A kérdező kommentje:

A nem rossz apát arra értettem,hogy nem buta üt meg stb sem engem sem a gyerekünket

Elmegy dolgozni haza hozza a pénzt és nem csavarog mai világban ez is ritka szóval erre értettem

Igen ez hogy ő még nagyon abban a régi világban él amit az ő szülei nagyszülei szoktak de ugye már teljesen más a dolog hisz a nőnek is idővel dolgozni kell stb és nem is ez a gond,csak hogy látni és hallani másnál besegít az apuka játszik a gyerekekkel stb és nálunk nem így van ezt hiányolom kicsit és hát ezek a felreérthető mondatai

tegnap 16:01
 18/37 anonim ***** válasza:
96%
#16 Tök mindegy, hogy belemegy-e a válásba, mert ha a Kérdező el akar válni és beadja a papírokat, akkor így is úgy is elválasztják őket, hiába vergődik a kedves férj.
tegnap 16:01
 19/37 anonim ***** válasza:
87%

"Első sorban nem mondtam hogy rossz ember és nem is szidom"

Épp ez az. Nem kell szidnod, vagy rosszet mondani, a valóság és a tények magáért beszélnek.

Szerintem, csapdába esve érzed magad, nem látsz kiutat. A férjedet régen nem szereted már, nem kedveled, nem tiszteled, nem találod vonzónak. Ha nem lennének a gyerekek akik örökre összekötnek már rég leléptél volna. Nem szereted az életde, de nem tudod hogy hova tovább mert a lelked mélyén megbántad azt hogy összejöttél vele, és tudod hogy sose fog változni.

tegnap 16:04
 20/37 anonim ***** válasza:
82%
#7 persze, ha nekem mondana ilyet a férjem, amikor terhes vagyok, én érteném a viccet, és poénból benyújtanám a válási papírokat, és még csak hogy tényleg igazán vicces legyen, jól meg is kopasztanám.
tegnap 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!