Csajok mit tennétek a helyemben? 29N
Kit érdekel a származása, ha szereted? Csak ne legyen iszlám.
22/L
A vér nem válik vízzé...bölcs mondás ez.
Persze, egy próbát megér, lehet, hogy egy teljesen korrekt,jó ember, nem csal,nem lop,nem hazudik,van munkahelye stb.Ha ő valóban ilyen, akkor szeresd,s becsüld meg,mert ritka a normális cigány.
Szerintem nézd meg milyena családja,mert én ismerek normális cigókat akik tiszták és tisztességesen élnek.
Ha dolgozik rendesen és tiszta és rendes akkor talán megér egy próbát,persze ha lenne más akkor biztos nem kéne.
De mondom teljesen más ez igazi cigó aki tényleg ugyis viselkedik és a hagyományaikhoz hű,mint akinek max az öregannyába van és rajtuk már nem is látszik.
Nem a származás a fontos, hanem hogy hogyan nevelték, hogyan élt... Azt írtad, hogy jól érzitek magatokat egymással, akkor meg nincs probléma:)
Persze, értem ha mondjuk bizalmatlan vagy emiatt egy kicsit, mert tényleg igaz, hogy sok cigány olyan amilyen. Viszont sok rendes is van, például, egy ismerősömnek a nagymamája cigány volt, de semmi gond nincs vele, nagyon értelmes és kedves nő.
Szóval, szerintem próbáld ki, ez ne legyen gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!