Van egy nálam idősebb srác,igaz csak öt évvel.Nagyon jól elbeszélgetünk,csak van benne egy kis cigány vér.Én magyar vagyok,de nagyon tetszik a srác.szerintetek?
Tudod a vérnem vállik vizzé mondás mellet van, egy másik is. Miszerint az EMBER színe fehér.
Mindazonáltal, én nálam nem lenne az a szitúáció amikor egy cigány excuse me Roma nővel összejöjjek.
2010. dec. 17. 21:50
12/16 anonim válasza:
Találkozz a családjával, mielőtt még elköteleznéd magad. Szerintem csak akkor kezdj vele, hogyha tényleg úgy érzed, rendben lesz a dolog! Ha több van benne a népe véréből, mint szeretnéd, akkor valószínűleg hirtelenebb, szenvedélyesebb ember, és problémás lehet vele a szakítás.
2010. dec. 17. 22:06
13/16 anonim válasza:
21:50... Az ember színe fehér???
Tehát az afrikaiak, a mexikóiak, az indiaiak, stb. nem emberek?
Hát, gratulálok komolyan... Én is európai vagyok, de amikor ilyeneket olvasok, hát elszégyenlem magam.
Remélem leöntöd magad valami festékkel, aztán nézhetsz körbe.
2010. dec. 17. 22:32
14/16 yuda válasza:
Azokhoz csatlakozom,akik azt írták,találkozz a családjával mielőtt túlságosan elmélyülne,mert ha összejönnétek,már furcsább lenne kihátrálni-ugyanis ne felejtsd el,a cigányoknál nagy a rokoni összetartás-rokonságot úgysem tudnád kikerülni.
Ha így is tetszik a dolog,vágj bele...
2010. dec. 18. 08:34
15/16 anonim válasza:
Hát nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én előbb összejövök a sráccal, és utána (x idő múlva) visz el bemutatni a családjához. Olyan még nem volt, hogy az első randi előtt meghívatom magam, lecsekkolom, hogy minden oké (szülők, tesók, nagymami, papi, lakás) és akkor randi. Ez legalábbis fura. Meg az is fura, hogy itt másokat kérdezel erről. Nyilvánvalóan ez zavar téged már most, szóval szerintem bele se kezdj!
2010. dec. 19. 00:42
16/16 anonim válasza:
Szerintem nem számít ki milyen származású ha jó ember. Magyarok közt is vannak "olyanok" meg cigányok közt is. Amúgy én is roma vagyok és engem soha nem ítélnek el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!