Csajok! Segítségek, tippek, jól bevált 5letek kellenének. Hogyan vegyem le holnap a lábáról és éjjel?
18éves lány vagyok, a párom 20 éves. 4hónapja járunk.
Már szeretkeztünk is, Isteni vele a szex:$ na nem ez a lényeg:)
Holnap jön át hozzám d.u. és itt is alszik... és szeretném kicsit elcsábítani... valami ami úgy egy az egyben elszédíti, és leveszi a lábáról... valami jó ruci vagy éjjeli pajzánság...vagy újdonság vagy valami szexuális kis játék...esetleg romantikus dolgok...ilyenekre gondolok:)
Tuti ti is szoktátok úgy érezni hogy "na muszáj elbűvölnöm hogy más nőre gondolni se tudjon...és csak engem akarjon...és mégjobban meg akarom babonázni!"
Segítenétek?
talán egy romantikus kis vacsi
együtt fürdőzés
Ruhatáradat nem tudom,talán valami szexi fehérnemű:)
Jó szórakozást nektek!Érezzétek jól magatokat:)
Őszintén megmondom az én barátomat sokat kérdezgettem, mi az a ruha, ami elbűvöli, de változatlanul azt állítja, hogy akkor vagyok a legkívánatosabb, ha meztelen vagyok :D
Másrészről pedig azt mindig nagyon tudta értékelni, ha csak úgy, hirtelen "letámadom", minden előjel nélkül :D
áhá:D köszike
arra gondoltam h felveszek vmi szexi fehérneműt...és kegyetlen leszek egy kicsit:D nem engedem h hozzámérjen hanem gyengéden kikötöm az ágyhoz:P és megcsókolgatom kicsit orálisan kényeztetem, huzom az agyát...és amikor könyörög csak akkor engedem el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!