Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » My Heritage miért nem tudta...

My Heritage miért nem tudta feldolgozni a DNS mintám?

Figyelt kérdés

Ma kaptam mailt miután kb 3 hete küldtem el nekik a mintám, hogy"nem tudtuk leolvasni a DNS adatokat, valószínű a mintavétel nem helyesen történt"

Küldenek ingyen új csomagot, bár így előről ketyeg a kb 6 hét, ami bosszantó, de nem ez a bajom.

Mindent betartottam A-Z-ig. Helyesen vettem le a nyálmintát 100%. Nem tudom legközelebb sem jobban csinálni, nem tudom, mit kellene tennem, hogy jó legyen a minta. Van valakinek tapasztalata ezzel?

nov. 7. 15:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
60%
Nyálazd be rendesen vagy köpj rá egyet azért nem tudták leolvasni mert nem volt elég nyál rajta
nov. 7. 16:56
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
Nem ismerem ezt a szettet, de nem kell azt esetleg a nyálkahártyán megsodorgatni? A DNS hez sejtek kellenek.
nov. 7. 19:06
 3/17 anonim ***** válasza:
85%

De. Nyálkakártya kell.

nov. 7. 19:17
 4/17 anonim ***** válasza:
63%
Némi képzavarral élve: "messziről jött ember azt mond, amit akar". Lehet, hogy ők hibáztak feldolgozáskor, mi mást tennének ?
nov. 7. 19:33
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. De igen, fél órával előtte nem szabad inni/enni - én 2 órát vártam. Azt hiszem 30 mp-ig kellett dörzsölgetni a pálcát a nyálkahártyához, volt hozzá kis használati utasítás, betartottam mindent. Lehet, hogy náluk csúszott el valami.
nov. 7. 20:23
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul ilyesmi, másodjára lehet erősebben kellene dörzsölni, forgasd is meg a pálcát, de csak az egyik oldalát használd.
nov. 8. 07:19
 7/17 anonim válasza:
25%
Hawk tuah on that thing
nov. 8. 07:49
 8/17 anonim ***** válasza:
65%

hagyjatok ezeket szerintem. tesom csinalt ilyet 23andme a leghiresebb volt anno, 1 evig frissult talan meg most is, kihoz mindenfele eszak-nyugati ukran, gorog(lol), balkan, roman, lengyel, ashkenazit. Nagyobb % lengyel meg eszaknyugat. Erre nincs senki a csaladfaban olyan, de meg verbalis hire sem.

Aztan rokonsag nagyon tavoli csinalt egy igazi, kezzelt irt csaladfat korul kerdezve rokonokat ~1700-as evekig, hat ne mondjam mennyi heber van/volt nalunk. Erre kidobja a 23andme 0.5% ashkenazi jew. valami buzlik. + sok irzraelita honositotta a nevet, hogy ne tunjon fel, pl Asztalos (mondjuk regen Altschul) Erno. Ezek a dolgok tobb 50 - 100 000 Forintok, en mar ezekre nem koltok. Erzesem van hogy masrol van szo mint hogy kideritsd honnan szarmazol, vagy tok felesleges es penzre megy az egesz.

nov. 8. 09:09
 9/17 anonim ***** válasza:
62%

8 vagyok

+ egyik kozeli ( nagyapam) csaladtag korul is volt metelve. hat eleg erdekes.

nov. 8. 09:12
 10/17 A kérdező kommentje:
Másodjára sikerült, ma lett meg az eredmény 👍
dec. 8. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!