My Heritage miért nem tudta feldolgozni a DNS mintám?
Ma kaptam mailt miután kb 3 hete küldtem el nekik a mintám, hogy"nem tudtuk leolvasni a DNS adatokat, valószínű a mintavétel nem helyesen történt"
Küldenek ingyen új csomagot, bár így előről ketyeg a kb 6 hét, ami bosszantó, de nem ez a bajom.
Mindent betartottam A-Z-ig. Helyesen vettem le a nyálmintát 100%. Nem tudom legközelebb sem jobban csinálni, nem tudom, mit kellene tennem, hogy jó legyen a minta. Van valakinek tapasztalata ezzel?
hagyjatok ezeket szerintem. tesom csinalt ilyet 23andme a leghiresebb volt anno, 1 evig frissult talan meg most is, kihoz mindenfele eszak-nyugati ukran, gorog(lol), balkan, roman, lengyel, ashkenazit. Nagyobb % lengyel meg eszaknyugat. Erre nincs senki a csaladfaban olyan, de meg verbalis hire sem.
Aztan rokonsag nagyon tavoli csinalt egy igazi, kezzelt irt csaladfat korul kerdezve rokonokat ~1700-as evekig, hat ne mondjam mennyi heber van/volt nalunk. Erre kidobja a 23andme 0.5% ashkenazi jew. valami buzlik. + sok irzraelita honositotta a nevet, hogy ne tunjon fel, pl Asztalos (mondjuk regen Altschul) Erno. Ezek a dolgok tobb 50 - 100 000 Forintok, en mar ezekre nem koltok. Erzesem van hogy masrol van szo mint hogy kideritsd honnan szarmazol, vagy tok felesleges es penzre megy az egesz.
8 vagyok
+ egyik kozeli ( nagyapam) csaladtag korul is volt metelve. hat eleg erdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!