Hogyan lehet ezt lelkileg feldolgozni?
A testvérem otthon él a szüleimmel , nem segít semmiben, nem fizet semmire , és csak tönkre mennek a szüleim ebben.
Ezt hogyan dolgozhatnám fel lelkileg?
A szüleim panaszkodnak , de nem akarnak változtatni, mármint ,hogy uktimátumot adjanak, hogy vagy változik vagy költözzön el.
Hát figyelj anyám is detto ugyanez bátyámmal. Sajnos nem tudok vele mit kezdeni, én nem pénzelem van életem , kiadásom . Ha neki ez az életvitel jó h eltartja a fiát akárhány éves is akkor legyen így
Alanyunk dolgozik? Csinál valamit? Anyádék mit mondanak miért nem szólnak neki?
Nem dolgozik, mert azt mondja pánik beteg és nem tud emberek közt lenni!
Anyu azt mondja ,ha lenne gyerekem én sem küldenem el otthonról...ohhhh mondom dehogynem!!!
Élőskodik rajtuk!!
De ezen neked mit kell feldolgoznod, nem értem.
Anyádnak mondd meg, hogy nem vagy kíváncsi a panaszkodásukra, ha nem változtatnak.
De úgysem fogod, látszik.
Igen , tudom , igazad van!
Csak már én is ugye belefáradtam ,hogy mindig elmondom, hogy küld el dolgozni, mond el neki, hogy anyagilag sem győzöd, de soha semmit nem változtatnak!
Akkor minek mondjam? Felesleges!
Meg fogadom a tanácsodat és köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!