Kit menyire segítenek a szülei? Mi számít normális szintnek? Már azután hogy elköltözött otthonról?
Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 10:32
1/47 anonim válasza:
én most készülök elköltözni a barátommal, és csak pár zacskóslevessel segít. a barátom anyukája segít minket köcsön pénzzel.
2/47 anonim válasza:
Engem kiraktak albérletbe és kész. 20 év után vettük fel ismét a kapcsolatot és tartjuk normálisan, és segít, mint szülő. Anyagi, és lelki támogatás.
Normálisnak én azt vélem, ha nem rak a szülő mindent a feneked alá, mert igenis meg kell tanulnod, hogy építsd fel egzisztenciádat nagyrészt egyedül, mert azt jobban is fogod értékelni, becsülni. Másrészt életrevalóbb leszel, ha saját bőrödön tapasztalsz.
3/47 anonim válasza:
Elég sokat. Pl. legalább heti 3-4x anyuéknál eszünk a férjemmel, így legalább több kajapénzünk marad. Anyu többször vesz nekünk ruhát, cipőt, piacon zöldséget, gyümölcsöt. Apu a házkörüli dolgainkat nem engedi kifizetni. Most is ő fizette a termőföldet, meg a kerítést! Szóval rengeteget, de sajnos a mai világban ez már nem számít normálisnak, mert sokan nem tehetik meg.
4/47 anonim válasza:
Amyg egyetemre jártam, addig minden hónapban küldtek kb 30 ezer ft-it. De végig dolgoztam mellette, ezt el is várták. Mikor vettem a lakásomat, abba is pótoltak valamennyit. Egyetem utolsó két évében már csak hébe-hóba adtam pénzt. Most van egy kisbabám, akit egyedül nevelek. Az apja egy lófa*t sem ad, szóval teljesen magamra vagyok utalva. Szüleim már nem adnak semmit. Ha kérnék, bztos küldenének, de nem akarok.
5/47 anonim válasza:
Utolsó vagyok,
csak hébe-hóba adtak pénzt.
6/47 anonim válasza:
segít abban h közösen együnk lakást a vőlegényemmel
7/47 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom én 17 évesen már barátnőknél laktam...dolgoztam tanultam..aztán e-miatt hanyagoltam a tanulást..kellett a pénz..később gyermekem született..engem nem nagyon segítettek semmiben..eleinte nem is érdeklődtek mi van velem.csak ezért kérdeztem.
2010. szept. 22. 10:44
8/47 anonim válasza:
Anyukám bevásárol nekünk néha, főz, levestésztát gyúr, apu anyagi támogatást is tud néha nyújtani. A télire megvette a tüzelni való fát nekünk, a tesómnak meg most volt gázelszámolás, és kifizette neki a 40.000 ft különbözetet. Igyekszik igazságos lenni, hogy mind3 gyerekét segítse, támogassa.gyakran elvisz minket bevásárolni a nővéremmel (élelmet).
9/47 A kérdező kommentje:
Utolsónak na ez már szép!!Nálunk ha lenne sem adnának:D
2010. szept. 22. 10:45
10/47 A kérdező kommentje:
Ez tök szép ha Így segítenek.én még dolgozni se tok elmenni mert nem vigyáznak a gyerekre...páromnak meg olyan a munkája h nem tud alkalmazkodni..hát igen jó lehet annak akinek összetart a család!!!
2010. szept. 22. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!