Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nálatok a férjed szülei ott...

Nálatok a férjed szülei ott voltak amikor szültetek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnének ott lenni, de én még a gondolattól is kiborulok. Mindenféleképpen apás szülés lesz.(ehez én is meg a férjem is ragaszkodik) A szüleim lesznek a "váróteremben", szülés után egyből bejöjjenek.(Azért,mert nagyon erős kötelék van köztünk) Viszont anyósomékkal nem volt sose jó kapcsolatom. Érzem csak hátráltatnának idegesítenének közben. Nem tudnék úgy nyugodtan szülni,hogy tudom, hogy kint várják, hogy na megvagytok már végre??Ez tényleg ekkora illetlenség?
2019. júl. 5. 13:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 anonim ***** válasza:
61%

1.gyerek:

Anyám, apám várakozott kint, exem bent volt velem. Anyósomék csak utána napközben jöttek be. (Hajnalban szültem.)

2.gyerek:

Anyám, anyósom voltak ott, de anyósomnak el kellett mennie, mire megszültem már. (Apás szülés volt.)

3.gyerek: Anyám és apósom voltak a váróban. Szintén apás szülés volt.

A szülőszobára nálunk utána se jött be senki, az meg, hogy kint vártak, engem nem zavart, sőt.

2019. júl. 6. 09:41
 82/89 anonim ***** válasza:
79%
Háromszor szültem. Mindkettőnk szülei 200km-re laknak, eszünkbe se jutott, hogy bármelyikük is eljöjjön és ott üljön a szülőszoba előtt. Sőt, fel se hívtuk őket éjjel kettőkor, hogy elfolyt a magzatvíz és indulunk a szülészetre.
2019. júl. 6. 18:46
 83/89 anonim ***** válasza:
64%

"Elfelejtik, hogy ők is lesznek anyósok. Azért írtam, hogy 20 év múlva, remélem az ő menyük is hasonlóan áll hozzájuk."

Én eleve tekintetbe venném a menyem kérését, akkor mennék látogatni, amikor szeretné. Tudod, ahogy kultúremberek szokták.

"Az unokától tíltva lesznek."

Mondjuk eddig itt fel sem merült, hogy bárkit bármilyen unokától tiltanának, biztosan ugyanazt a kérdést olvassuk?

"Ha én lennék az a férj, ugyanúgy bánnék a feleségem családjával, ahogy ő az enyémmel. A jövőben, én is elzavarnám őket, mindenhonnan, ahol vagyok. Mondván, hogy idegesítenek hátráltatnak. Amit itt a menyecske mondott."

Ha a férjem kórházban lesz, abszolút ő döntheti el, kit szeretne látni és mikor. Mondjuk a műtét után fél órával bárkinél megértem, ha nem akarja látni.

2019. júl. 6. 21:48
 84/89 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk aztán maga a Jóisten is ülhetett volna a folyosón, senkit nem engednek be az osztályra, szerencsére. Sőt, szülés /aranyóra után a friss apukát is el zavarják, 3 napig csak üvegen keresztül láthatja ő is a gyereket, nemhogy nagyszülők sétálgassanak a folyosón meg a szülőszobában.
2019. júl. 6. 23:45
 85/89 anonim ***** válasza:
64%
Januárban fogok szülni, de a férjemen kívül senki sem fog várakozni rám a folyósón. Majd otthon megnézik.
2019. júl. 9. 12:01
 86/89 anonim válasza:
56%
Jajj,ez a kérdés jól kiborította az embereket úgy látom. Szerintem beszéld meg a férjeddel hogy ő erröl mit gondol. De lehet az lenne a legjobb hogy akkor a te szüleid se legyenek ott mert csak feszültséget és utálkozást kelt az egész családon bell. Viszont ha nem VAGYTOK jóban se te se a férjed a családjával akkor szerintem ne idegeskedj emiatt.
2019. júl. 17. 00:30
 87/89 anonim ***** válasza:
43%
#13 És amikor megszültED, akkor jó érzés volt, hogy anyós egyből bepattan az ajtón?
2019. júl. 23. 22:29
 88/89 anonim ***** válasza:
54%
Őszintén szólva szerintem a kismama nem egy szolgáltatást nyújt a családnak, hanem megszüli élete első, stb, de esetleg egyetlen gyermekét, és őhozzá kell alkalmazkodni a tisztelt nagyszülőknek is. Ők már szültek. Anyám se álljon a váróban, ne idegesítsen.
2019. júl. 23. 22:34
 89/89 anonim ***** válasza:
0%
Őszintén szólva nem értem miért ennyire alap hogy a szülés csak és kizárólag a kismamára tartozik, az ő döntésköre MINDEN itt egyesek szerint. A válaszolók közül kettőben ha felmerült, hogy a férj érzéseit is figyelembe kéne venni, és nem gerjeszteni a családon belül az indulatokat. Ami az anyós kategorikus utálatát illeti: szintén érthetetlen, hisz ezzel az anyuci már előre árt a gyereknek: Persze majd az anyós lesz a szemét ha nem ugrik mikor a nagyképű kismamák füttyentenek...
2019. júl. 27. 07:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!