Nálatok a férjed szülei ott voltak amikor szültetek?
1.gyerek:
Anyám, apám várakozott kint, exem bent volt velem. Anyósomék csak utána napközben jöttek be. (Hajnalban szültem.)
2.gyerek:
Anyám, anyósom voltak ott, de anyósomnak el kellett mennie, mire megszültem már. (Apás szülés volt.)
3.gyerek: Anyám és apósom voltak a váróban. Szintén apás szülés volt.
A szülőszobára nálunk utána se jött be senki, az meg, hogy kint vártak, engem nem zavart, sőt.
"Elfelejtik, hogy ők is lesznek anyósok. Azért írtam, hogy 20 év múlva, remélem az ő menyük is hasonlóan áll hozzájuk."
Én eleve tekintetbe venném a menyem kérését, akkor mennék látogatni, amikor szeretné. Tudod, ahogy kultúremberek szokták.
"Az unokától tíltva lesznek."
Mondjuk eddig itt fel sem merült, hogy bárkit bármilyen unokától tiltanának, biztosan ugyanazt a kérdést olvassuk?
"Ha én lennék az a férj, ugyanúgy bánnék a feleségem családjával, ahogy ő az enyémmel. A jövőben, én is elzavarnám őket, mindenhonnan, ahol vagyok. Mondván, hogy idegesítenek hátráltatnak. Amit itt a menyecske mondott."
Ha a férjem kórházban lesz, abszolút ő döntheti el, kit szeretne látni és mikor. Mondjuk a műtét után fél órával bárkinél megértem, ha nem akarja látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!