Nalatok ki hogy oldja meg az utazásokat nagyszülőkhoz?
Mi megyünk általában. Mivel nálunk is van több unoka. Egyszerűbb nekünk menni és ott találkozni, ott összegyűlik az egész család, mint a nagyiknak menni egyenként minden unokához. Bár egy városban lakunk, de akkor meg kinél jöjjünk össze, stb.
Nálunk másfél órás út autóval, valamivel több tömegközlekedéssel.
Nagyik akkor jönnek, ha nálunk van valami esemény, amit mi tartunk. Pl. szülinap. De ünnepekre, meg csak úgy hétvégére, szünetekben mi megyünk mindig hozzájuk.
Nálunk egyébként ez nem okoz gondot, mert szeretjük őket, és szeretünk hozzájuk menni.
Megértem, hogy a vetélés miatt nem akarsz egyáltalán utazni. De szerintem nyugodtan meg lehet nekik mondani. Biztosan megértik, és jobb, mintha azt éreznék, hogy nem akartok menni.
Mi Pest mellett, Sógornőmék Ajkán.
Vegyes, mikor megyünk mi, mikor jönnek anyósék. SÓgornőmékhez is járnak.
De ahány ház, annyi szokás.
Azt nem írtad, mennyi idősek, milyen fizikai állapotban vannak, van-e kocsi, vezetnek-e gyakran, dolgoznak-e...stb. SZóval rengeteg körülményen múlik.
Gyerek nélkül mindig mi mentünk 4-5 hetente.
Terhesen már ritkábban,30.hét után sehogy,nem bírtam kocsiban 3 órát ülni.
Ők se jöttek mert jajdemesszevagytok. (58 62 évesek kocsival)
Megszültem utána voltak unokaznézni 1 éve. Lányom nem bírja az autózást nagyon,8 hónapig halogattam hogy elinduljuk mi, nem részletezem,egy darabig tuti nem megyünk újra. Ők se jönnek mert szerintük a mi dolgunk menni, gyereket én nem síratom feleslegesen,marad a videohívás és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!