Magyarországról az Koreába ritkán szerveznek buszos utazásokat, pedig csak két ország van a kettő között. Miért?
Ezt nem a Humor rovatba szántad? Mondjuk oda is gyenge.
Nem a köztes országok száma számít, hanem a távolság, az meg sok.
Mondjuk mert 8 000 km van a két ország között. Másrészt az átlag magyar fizetéssel jó ha valaki Görögországba eljut busszal nemhogy Koreába. Nézz rá a térképre és megérted.
Aki pedig megengedheti magának hogy Koreába utazzon nem egy buszon fog nyomorogni.
Pajtás! Úgy tűnik Te eddig csak a Margitsziget - Népliget viszonylatban ültél buszon. :-)
Nos az autóbusz üzemanyag ellátása nehezen megoldható a ritkábban lakott vidékeken. Meg ennél rövidebb távon ( 500 -600 km. ) sem kényelmes egy helyben üldögélni, 2 - 3 óránként 10 perc megállással, ( pisi, kaki, cigi, ).
Én egyszer utaztam Görögországba busszal, kb 18 óra volt az út, de annyira kényelmetlen lett a végére, hogy hazafelé inkább rááldoztam 80 eurót, és vonattal jöttem haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!