Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nálatok a férjed szülei ott...

Nálatok a férjed szülei ott voltak amikor szültetek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnének ott lenni, de én még a gondolattól is kiborulok. Mindenféleképpen apás szülés lesz.(ehez én is meg a férjem is ragaszkodik) A szüleim lesznek a "váróteremben", szülés után egyből bejöjjenek.(Azért,mert nagyon erős kötelék van köztünk) Viszont anyósomékkal nem volt sose jó kapcsolatom. Érzem csak hátráltatnának idegesítenének közben. Nem tudnék úgy nyugodtan szülni,hogy tudom, hogy kint várják, hogy na megvagytok már végre??Ez tényleg ekkora illetlenség?
2019. júl. 5. 13:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
64%

Egyébként meg gusztustalan amikor a nagyszülők azon versengenek hogy ki láthatja előbb az unokát. Nem egy tárgy, hanem egy ember, aki ott lesz következő nap is!

Nálunk mondjuk anyósék le se szarták az egész terhességet sem szóval cseppet sem volt lelkifurdalásunk amiért ők 16 órával később láthatták csak mint a saját szüleim. Próbálták volna meg szóvá tenni....

2019. júl. 5. 14:13
 22/89 anonim ***** válasza:
76%
18 pontosan mintha a saját anyukám írta volna, nálunk ugyanígy volt 😍
2019. júl. 5. 14:14
 23/89 anonim ***** válasza:
53%

Kedves kérdező!

Sok egészséget neked, és a picinek.

Kívánom, neked, s az itt felsirakozó anyós elleneseknek, hogy kisfia, kisfiuk legyen.

Majd kb 20 év múlva, ugyanezt éljétek át!

A menyetek titeket látni se akarjon!

2019. júl. 5. 14:28
 24/89 anonim ***** válasza:
47%

Az anyukák egy pillanatra sem tudják elfelejteni, hogy itt nem csak ők a főszereplők, hanem a baba is.

Az após biztosan nem akar bemenni a szülőszobára, csak majd a kórterembe, ahol együtt van a baba és a mama.

És az éjszakát sem akarják ott tölteni, csak 1-2 percet, megnézni a babát és az anyukát, látni, hogy jól vannak és mindenki boldog és nyugodt lesz.

2019. júl. 5. 14:28
 25/89 anonim ***** válasza:
89%

Mi utólag hívtunk fel mindenkit. Ergo ha akartak volna, sem lettek volna ott.

Csak a barátnőmmel voltam telefonkapcsolatban vajúdás alatt, de ő nem akart bent lenni velem, és 6 hónapos terhes volt akkor, szóval azért kíváncsi volt rá.

De senki más nem volt ott a férjemen kívül.

Este 10-re lett meg a fiunk, utána értesítettünk mindenkit.

2019. júl. 5. 14:31
 26/89 anonim ***** válasza:
49%
Utolsónál a pont . Mondjon ki mit akarnak, ez nem CSAK az anyáról szól. Az meg nagyon visszatetsző hogy a nő szülei odamehetnek, de a párja szüleit elmarja már előre. A gyerekre kéne gondolni a kedves anyukának, nem a személyes hisztijét előtérbe tolni. Gondolom az unokázás is úgy lesz, hogy a párja szüleit majd elmarj., Nem is értem, a férje miért tűri ezt.
2019. júl. 5. 14:33
 27/89 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, engem a saját szüleim húztak fel azzal, hogy amint bevittek a szülőszobára, azonnal rohantak be a kórházba, és üzentek, hogy ott vannak... pedig onnantól még hat órán át vajúdtam. Az ő bajuk...

Ugyanakkor hidd el, vajúdás és szülés közben az utolsó gondolatod lesz, hogy ki van kint a folyosón, ez mind háttérbe fog szorulni.

2019. júl. 5. 14:37
 28/89 anonim ***** válasza:
90%

Nem tartom jó ötletnek a szülők részéről,hogy a szülés napján ott toporogjanak a szülőszoba előtt!

A nászasszonyommal megbeszéltük,ha a lányom megszült akkor a vejem mindenkivel tudatja a telefonon,hogy megérkezett az unokánk.

Másnap úgy mentünk látogatni,egyszerre és igyekeztünk tíz percre leszűkíteni a teljes család látogatási idejét.

Attól nem leszünk kisebbek ha figyelemmel vagyunk arra,akit mindennél jobban szeretünk és arra is,hogy aki ebből keletkezik azt még jobban fogjuk szeretni!

2019. júl. 5. 14:42
 29/89 anonim ***** válasza:
76%
Én nem értem miért lenne anyós-após ellenes valaki, csak mert nem akar a rokonság előtt egy szál semmiben, meggyötörten mutatkozni egyből a kórházban azután, hogy szétszakadt alul. Nem arról volt szó, hogy megszüli a gyereket és utána soha senkivel nem tartja a kapcsolatot. Csupán ott, abban a helyzetben neki kellemetlen lenne a szituáció. A nagyszülők kibírnam egy rövidke időt, amég az anyuka összeszedi magát. A kisbaba nem fog addig felnőni. Jesszus.. mennyi fura ember van. Véletlenül se próbálják megérteni egy nőnek ez milyen alárendelt, szar érzés alapból kiterítve a szülőasztalon... szerintem tök jogos, hogy szüksége van egy kis "visszatérési időre", ebben semmi anyós-após ellened nincsen.
2019. júl. 5. 14:46
 30/89 anonim ***** válasza:
81%

Pedig a szülés az anyáról szól. Utána az egész élet a gyerekről.

És igen, akinek fia van, az fogadja el, hogy a menyének nem az anyja.

2019. júl. 5. 14:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!