Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nálatok a férjed szülei ott...

Nálatok a férjed szülei ott voltak amikor szültetek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnének ott lenni, de én még a gondolattól is kiborulok. Mindenféleképpen apás szülés lesz.(ehez én is meg a férjem is ragaszkodik) A szüleim lesznek a "váróteremben", szülés után egyből bejöjjenek.(Azért,mert nagyon erős kötelék van köztünk) Viszont anyósomékkal nem volt sose jó kapcsolatom. Érzem csak hátráltatnának idegesítenének közben. Nem tudnék úgy nyugodtan szülni,hogy tudom, hogy kint várják, hogy na megvagytok már végre??Ez tényleg ekkora illetlenség?
2019. júl. 5. 13:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:
62%
Nekem nem lesznek ott, de anyamek se. Viszont az nagy tiszteletlenseg lenne a ferjeddel szemben is, ha kitiltanad oket, mikozben anyadek meg ott csucsulnek. Vagy mindenki, vagy senki.
2019. júl. 5. 16:13
 42/89 anonim ***** válasza:
87%
Nálam senki nem volt ott, csak a férjem. Nem szóltunk hogy megindult a szülés. Szülés után még 2 órát voltunk hármasban a szülőszobán ami csodálatos volt, nem hiányzott a diszkiséret. Egyébként is éjjel szültem. Másnap jött mindenki látogatni.
2019. júl. 5. 16:18
 43/89 anonim ***** válasza:
46%

42!

Ez így ok, teljesen rendbe van. Itt viszont az egyik nagyszülőpár jelen lehet, a másik meg nem.

2019. júl. 5. 16:21
 44/89 anonim ***** válasza:
49%
43-as, a kérdés az volt, hogy ott voltak- e a férjem szülei. Nem voltak. Így jó? Amúgy nettó parasztság a kérdezőtől hogy a férje szüleit ki akarja tiltani. Akkor ne menjen az anyja se és kész, igy fair. A férfi aki ezt hagyja igazi puhap.cs, én nő létemre se hagynám hogy a szüleim negativan legyenek megkülömböztetve a családban.
2019. júl. 5. 16:27
 45/89 anonim ***** válasza:
68%

Mint szülésznő és anya írok ide.

Nem voltak ott sem az én, sem a férjem szülei. De én is szívesebben láttam volna ott a saját szüleimet, mint a férjemét.

Kimerülve, kiszolgáltatottan a fene se akar ott bájologni kvázi idegenekkel.

Ilyen állapotban a saját anyám okés, na de anyós?

2019. júl. 5. 16:40
 46/89 anonim ***** válasza:
65%

Nem illetlenség. Te fogsz szülni, nem róluk szól a dolog.

Ha kicsit is értelmesek, akkor megértik. Ha nem, így jártak.

Nehogy már te érezd magad rosszul, feszülten a szülés közben/után miattuk. Az legyen csak ott, akiket szeretsz...akiknek a jelenléte jó hatással van rád.

2019. júl. 5. 16:43
 47/89 anonim ***** válasza:
38%
A férj szülei épp úgy családtagok,mint a feleség szülei! Akkor is, ha ezt a menyek nem akarják elismerni. Ha a te szüleid ott lehetnek, akkor a férjed szülei is. Ennyire egyszerű.
2019. júl. 5. 16:46
 48/89 anonim ***** válasza:
35%
Figyelj,anyósódék is ugyan úgy nagyszülei a gyerekednek,mint a te szüleid.
2019. júl. 5. 16:52
 49/89 anonim ***** válasza:
64%

Nem értitek. Ez egy nagyon intim szituáció, akkor is ha néhány degenerált a neten is megosztja.

Egy ilyen intim pillanata a nőknek, az anyjukra max. az apjukra tartozik, nem anyósra apósra.

2019. júl. 5. 17:04
 50/89 anonim ***** válasza:
55%

"férj szülei épp úgy családtagok,mint a feleség szülei! Akkor is, ha ezt a menyek nem akarják elismerni. Ha a te szüleid ott lehetnek, akkor a férjed szülei is. Ennyire egyszerű."

Neked anyád egyenértékű egy pár éve megismert hazaspárral? Szegény anyukád, őszintén sajnálom :(

2019. júl. 5. 17:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!