Téged bosszantana ez?
Na. Álljunk meg egy kicsit!
Ezt akkor is elvárjàk mikor éppen dolgoztok?
Nem azért, de 60 évesen még el tudnak havat lapátolni emberek! Párom szüleivel egy települesen élünk, de az ő 75 éves apja semmilyen segítséget nem kér! Ő maga lapátol ha kell.
Úristen. 14! Te totál kész vagy. Látom este idősek többen vannak fent gyikon. 😂😂😂
Vki válaszoljon már arra miért kellene munkaidőben ugrani, és elmenni havat lapátolni. Röhejesnek tartom ha ezt egy szülő elvárja!
Nem írja, hogy munkaidőben...
Lehet kérés volt, nem parancs, csak a kérdező kicsit ferdít.
15 Te sem vagy százas
1:22vagyok
2:Senki nem mondta hogy munkaidőben kell mennie.ezt csak egy válaszoló kérdezte.Mielőtt bármit is írsz bizonyosodj meg hogy igazad van.
Jaa. Most már ferdít a kerdező?
Hihetetlenek vagytok amiket kitaláltok😁
Köszönöm a válaszokat, úgy látom nagy port kavart a kérdésem. Lassan már szégyellem magam..
Nem kérés volt, konkrétan úgy hangzott a dolog:" holnaptól havazást mondanak, ha esett gyere át havat seperni"
Mint írtam, szerencsére semmi nem akadályozza őket abban, hogy azt a pár méter járdát felseperjék. Megvannak a saját dolgaink, bajaink, munkánk, hogy ilyen piti ügyek miatt ne ugráltasson.
Külön bocsi azért, hogy esetleg féltem párom ezeken a kiválóan karbantartott és takarított utakon, mellesleg a benzint sem ingyen adják.
Mindenkinek zöld pacsi ment választól függetlenül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!