Téged bosszantana ez?
Figyelt kérdés
Anyósjelölt kijelentette páromnak, hogy ha esik a hó, mehet át havat seperni. Nem egy városban lakunk, kb 20km. Nincs 10 méter se a járda+ kocsibeálló. Nem tehetetlenek vagy ilyesmi.2019. jan. 15. 19:30
1/31 anonim válasza:
Nem bosszantana, csak stabilan kijelenteném, hogy "nem".
2/31 anonim válasza:
Nem bosszantana, mert nem mennénk. ;) Hétköznap van, dolgoztunk egész nap, nem megyünk itthonról sehova, csak befele az ágyikóba.
3/31 anonim válasza:
Na, én meg örülök, hogy a férjemnek magától eszébe jut, hogy a 60 éves anyja helyett elintézze...
4/31 A kérdező kommentje:
Azt nem értem, hogy várhatja el, ha több páromnak oda-vissza az útidő a jeges, havas úton, mint az, hogy ő másra is használja a seprűjét..
2019. jan. 15. 19:58
5/31 Drazicc válasza:
Utolsónál a pont. Mi abban a rossz ha délelőtt átmentek segíteni, biztos főzne valami finomat aztán ott az egész délután még. Még egy bevásárlást is lehet útba ejteni ha épp útbavan.
7/31 anonim válasza:
Abban az esetben, ha épp beteg, és egyedül él, és szépen kéri, akkor minden további nélkül, sőt, akkor van annyi esze és szíve a páromnak, hogy magától is eszébe jusson.
8/31 anonim válasza:
Engem az anyám hívott, hogy ha nem söpörtük még el a házunk elő a havat, ne söpörjük el, mert nevelőapám "alkoholista beállású" hóembereket akar csinálni. Van pár gumicsizmájuk, üres üvegük. Barátnőmmel kíváncsiak lettünk, így ok, gyertek! 3 hóembert csináltak, de inkább olyanok mint egy földönkívüliek..Az őseim végigröhögték az egészet.
27/F
9/31 anonim válasza:
8: hatalmas arcok a szüleid :D
Alapvetően én felajánlom hogy elmegyek. 20 km semmi. És képzeld, lehet ésszel is vezetni. Fellapátolom egy kupacba és felsózom. Ez baromi nagy megterhelés az én pici lelkecskémnek....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!