Téged bosszantana ez?
Azért gondolkozzunk már! Ilyen alapon akkor átmehetne a menyecske nagytakarítani az anyósékhoz (mert ugye azt is könnyebb nyilván egy 30-40 közöttinek, mint egy hatvanasnak. Én azt mondom, ha egészséges az a szülő, akkor nincs akadálya annak, hogy ellapátolja/söpörje a havat a háza előtt. Anyukám 70 évesen is megcsinálta magának (mi 150 km-re lakunk, nővérem meg külföldön).
Itt az utcánkban is (Bp. agglomerációjában) idős emberkék lapátolják a maguk háza előtt, senki nem a gyerekét rángatja ide (megint más lenne, ha egymással szemben laknának pl.)
Nem tudom.50 vagyok, de eret vágnék, ha 10 ev múlva annyira lepukkantnak érezném magam, higy a fiaimat csicskáztassam.
Ez szimpla hatalmi harc anyósjelölt részéről.
Az én anyósom és anyám, már 40 évesen eljátszották a nagy halált.
Én 67 vagyok, de már 20 évvel ezelőtt sem lapátoltam havat.
A hólapáttal eltolok a kocsibeállón egy sor havat, hogy a postás a ládához férjen, a többi meg maradt ahol volt.
Ahogy a szomszédasszonyom mondta:
Lapátolja a rossebb, majd eltakarítja aki odatette!
Igaz, mi falun élünk (Pest megye), nincs is igazi járda, füves út van a házak előtt, nyáron is mindenki az úttesten közlekedik.
De ha lenne járda, akkor sem a gyerekemet rángatnám (az enyém 50 km-re lakik) hanem keresnék egy ráérőt és 1-2 sörért letakarítaná.
25 vagyok, de hogy a kérdésre is válaszoljak:
Nem bosszantana, felőlem mehet ha akar, döntse el maga!
Biztos nem szólnék bele!
Te bosszankodsz a csávód helyett Kérdező?
Ha őt nem bosszantja és szívesen megy, akkor téged miért zavar? Nehogy már abba a 10 méterbe belepusztuljon és talán szívesen tölt valamennyi időt a szüleivel. Eszik valamit, isznak egy kávét, beszélgetnek ezalatt, aztán megy hozzád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!