Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan éljek egy szuper anyós...

Hogyan éljek egy szuper anyós árnyékában?

Figyelt kérdés

28 éves nő vagyok. Párommal 10 éve vagyunk együtt, van egy másfél éves gyerekünk. Sajnos úgy alakult, hogy anyosékkal közös udvaron élünk. Párommal nagyon rossz a kapcsolatunk, de csak egy éven belül tudok mindent elintézni hogy el tudjam hagyni.

A párom anyuci kicsi fia, az ő anyja a legokosabb, legugyesebb nő a világon, én pedig úgy látom hogy egy minden lében kanál, minden hájjal megkent hárpia, aki engem is próbál irányítani. Szerintem a párom nárcisztikus személyiségzavarban szenved. Minden napom egy küzdelem ebben a környezetben, úgy érzem h azért is kell harcoljak, hogy a gyermekkel kettesben legyek, mert amint kimegyünk az udvarra anyósom ott van egyből.Ráadasul a gyerek nagyon apás. Hogyan éljem túl út az egy évet?

2018. szept. 9. 11:48
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Menj vissza aludni...

...és álmodban utáld tovább a férfiakat.

2018. szept. 14. 04:35
 32/32 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Anyósod is azért szemét, mert netán rájött, hogy félrekefélsz a fia mellett?

2018. szept. 17. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!