Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan éljek egy szuper anyós...

Hogyan éljek egy szuper anyós árnyékában?

Figyelt kérdés

28 éves nő vagyok. Párommal 10 éve vagyunk együtt, van egy másfél éves gyerekünk. Sajnos úgy alakult, hogy anyosékkal közös udvaron élünk. Párommal nagyon rossz a kapcsolatunk, de csak egy éven belül tudok mindent elintézni hogy el tudjam hagyni.

A párom anyuci kicsi fia, az ő anyja a legokosabb, legugyesebb nő a világon, én pedig úgy látom hogy egy minden lében kanál, minden hájjal megkent hárpia, aki engem is próbál irányítani. Szerintem a párom nárcisztikus személyiségzavarban szenved. Minden napom egy küzdelem ebben a környezetben, úgy érzem h azért is kell harcoljak, hogy a gyermekkel kettesben legyek, mert amint kimegyünk az udvarra anyósom ott van egyből.Ráadasul a gyerek nagyon apás. Hogyan éljem túl út az egy évet?

2018. szept. 9. 11:48
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
94%
Az apával gondolom a hazaköltözés óta romlott meg a viszony. Hogy bírd ki az évet? Nem tudom, de azt tudod intézni hogy hova mentek majd, hová fog járni stb. Szóval ne egy év múlva kezdj el vakarózni meg keresgélni.
2018. szept. 9. 12:23
 12/32 anonim ***** válasza:
82%
Anyuci pici fia nem ment volna külföldre.
2018. szept. 9. 12:25
 13/32 anonim ***** válasza:
87%
És tíz évig nem volt anyuci pici fia? ??
2018. szept. 9. 12:27
 14/32 A kérdező kommentje:
Ha utánaolvastok neten meglátjátok hogy az ilyen nárcisztikus személyek milyen jól tudnak manipulálni. Eddig sajnos vak voltam. Aki nem él egy ilyen személlyel az el sem tudja képzelni hogy milyen és miket képes. Eddig nem vettem észre azt se hogy anyuci kicsi fia, csak miután ideköltöztünk anyuciék udvarára és itt indítottuk el a vállakozást is. Azért mert ki külföldre annak idején, mert szó szerint az se volt amit egyen, én vittem neki kaját.
2018. szept. 9. 12:33
 15/32 anonim ***** válasza:
78%

jaj ne vadíts már. Tehát 10 évig semmi gond (csak éppen ennivalóra se futotta neki - tudnám, hogy akkor a vállalkozásra miből futotta legalább hét milla, hiszen többet rakott bele nálad). Hazajöttetek pár hónapja, az összes lóvét beleöltétek egy vadiúj vállalkozásba, és hopp, kiderült, hogy anyuci fiacskája. Hihető.

Ja, bocs, nem az.

2018. szept. 9. 12:37
 16/32 szántóvető ***** válasza:
60%
akkor tűrsz egy évig és kész,mást nem tudsz tenni.benne van a pakliban ha az ember az anyósával bútorozik össze,meg az is hogy ő fogja nevelni a gyermekedet.
2018. szept. 9. 12:37
 17/32 Alain Delon ***** válasza:
97%
Nekem az a furcsa kép rajzolódik ki a kérdésedből és a válaszaidból, hogy neked nincs családod, akikhez fordulhatnál. Tényleg nincs?
2018. szept. 9. 13:10
 18/32 anonim ***** válasza:
93%

1. Hogy ne lenne év közben is bölcsis férőhely. Gondolod, hogy aki költözik tanév közben, akkor onnantól majd nem jár b9lcsibe a gyereke?

Ha igazolsz munkaviszonyt, biztosítanak helyet, külföldi állampolgár esetén is. Úgyhogy első körben kezdj el munkát keresni, különben egy év múlva sem fogsz szabadulni.

2. Nagyon biztosítsd be magad, hogy ne köthessen bele a bíróság az életszínvonalba, semmibe. Ilyen anyôsnál borítékolható, hogy harcba szállnak a gyerek felügyeleti jogáért.

2018. szept. 9. 13:10
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod adtál a vállalkozásba több, mint 7 millió forintot és hogy az embered azt ígérte kifizet és mehetsz. Akkor menj. 7 millából albérlet és magánbölcsi, de azért az is nonszensz, hogy vállalkozást elindítani volt idő, a gyerek papírjait elintézni viszont nem? Miért nem az volt az első? Hónapok óta nem volt egy rohadt pár órád rá? ne vadíts már! Lehet az anyós kibírhatatlan a párod meg nárcisztikus, de te sem vagy egy ma született bárány, a párodról meg a személyisége nem igaz, hogy csak most derült ki, mégis másfél éves gyereketek van, ergo szültél neki, mikor igenis tudtad milyen. Ugyanolyan vastagon benne vagy ebben az egész katyvaszban magad is, csak könnyebb másokra mutogatni, meg áldozatot játszani. Nem kényszerít senki, hogy kapcarongya légy bárkinek, pakolj és menj, gondolom annyira azért nem vagy életképtelen, ráutalt és nincstelen, hogy a híd alá kelljen menned, ha meg igen, akkor pont annyira vagy alkalmatlan szülőnek, mint a párod társnak.
2018. szept. 9. 13:14
 20/32 anonim ***** válasza:
95%

Tehát:

1. a férjed nárcisztikus, anyuci pici fia

2. az anyós hárpia, aki mindent irányítani akar

3. az állam nem adott még papírokat a gyereknek

4. mi nem látjuk át a helyzetet, a kapott tanácsok értelmetlenek...

Tudod, ahhoz, hogy találj megoldást, keresni is kellene!

Ahhoz, hogy rájöjj, miért vagy ott, ahol a saját felelősséged is fel kellene mérni, de amíg mindenki mást okolsz azért, amit te alakítottál így, addig ez nem fog menni.

Sötétben vagy, ülsz és nem teszel semmit sem. Én ennyit látok, de ezt jól.

Ébredj fel, vállald a felelősséget, szedd össze amid van, és tegyél aktívan azért, hogy jobb legyen!

2018. szept. 9. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!