Párom megfogadta, ha 1 év után sem száll ki Édesanyám a kapcsolatunkból, akkor Ő lép le. Mit tegyek?
Kérlek szépen segítsetek!
Élettársammal 2017.09.04.-től élünk együtt. Párom megfogadta, ha letelik az 1 év és Édesanyám nem száll ki a kapcsolatunkból, holott nem lakik velünk - szerencsére, akkor Ő lép és most azon van 2 napja, hogy ma este elköltözik.
Anyámnak SOHA SENKI NEM FELELT MEG!
Most mit tehetek???
Köszönöm a válaszokat!!!
Áh, félreértettem az elején, szóval már egy éve ott kellett volna hagynia téged emiatt, nem pedig csak most. A mondandóm többi részét fenntratom.
2.
Neked kellene leállítanod anyukdat. Én sem bírnám sokáig.
Azt kell eldöntened melyikük a fontosabb és vagy leülni anyukáddal, vagy elengedni a párod.
Megvárta az egy évet.
Én kiálltam magunkért, de nem sikerült leállítanom. :-(
Sűrűn van a mobiljaimról is letiltva, többször össze is vesztem Vele Páromért, mert úgy gondoltam, hogy Párommal sokkal több ideig együtt tudunk lenni, mint Édesanyámmal. De Párom nem bírta ezt sem!
ha 1 ev alatt ures fenyegetesnek hitted a parod szavait, akkor jol besz...ivtad, es mostmar keso. igaza is van, hogy lelep, tudod kinek lenne kedve tobb idot pazarolni valakire, akinek anyuci szava elorebb van, engem meg nem vesz komolyan, mert gondolja, igy is ugy is maradok neki. hat meg mit nem :)
a legtobb, amit tehetsz, hogy segitesz csomagolni.
"Én kiálltam magunkért, de nem sikerült leállítanom."
Ez elég szar kifogás, ha így van akkor az csak annyit jelent, hogy nem voltál elég határozott és következetes. Vegyél könnyes búcsút, hadd találjon valakit, aki már le tudott válni az anyjáról érzelmileg is.
Anyádnak mi a baja? Miket művel?
Amúgy ha mostani párod elmegy, más is el fog idővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!