Párom megfogadta, ha 1 év után sem száll ki Édesanyám a kapcsolatunkból, akkor Ő lép le. Mit tegyek?
Kérlek szépen segítsetek!
Élettársammal 2017.09.04.-től élünk együtt. Párom megfogadta, ha letelik az 1 év és Édesanyám nem száll ki a kapcsolatunkból, holott nem lakik velünk - szerencsére, akkor Ő lép és most azon van 2 napja, hogy ma este elköltözik.
Anyámnak SOHA SENKI NEM FELELT MEG!
Most mit tehetek???
Köszönöm a válaszokat!!!
"elintézte, hogy az unokái minden második hétvégén ott legyenek"
Gondolom feljelentett az unokák láthatásáért, volt ilyen ismerősöm akivel ezt szintén megtette az anyja és a bíróság neki is megítélte. Ez esetben költözzetek el a lehető legmesszebb. Mivel nem szülő az elköltözést nincs joga megakadályozni, ezek után ha láthatást akar utazzon 500 km-t. Esetleg fellebbezhettél volna, említett ismerős is ezt csinálta, abban a körben a bíróság meghagyta ugyan a láthatást, de csak védett szobában, ami azt jelentette, hogy a családsegítő épületében találkozhatott egy pár órát a nagymama az unokával egy szoc. munkás jelenlétében. Ekkor már persze neki sem volt annyira fontos a gyerek, úgyhogy hamar hanyagolta a találkozásokat. Ebből a sztoriból elég keveset láttam, csak amit az anyuka elmesélt, de egy ilyen szülő borzalom, ismétlem költözzetek lehetőleg az ország másik végére.
Te nem vagy normális!
A párodnak így is birka türelme volt, hogy ezt a helyzetet eddig elviselte... Ha nem tudod ezt az embert megbecsülni, majd talál olyan nőt, aki megteszi, te meg szenvedj tovább anyáddal, ha ennyire vagy képes!
(Az én anyám is hasonló volt, de összecuccoltam és két évig nem is beszéltünk egymással... Utána is csak az én szabályaim szerint!)
Szerintem engedd el a párod.
Itt már nem sokat tehetsz. Ő már döntött.
A párodnak jobb lesz nélküled, így is sokat tűrt.
Neked meg előbb kellett volna felnőni, mint gyerekeket vállalni.
Rosszul fogalmaztam, illetve kimaradt 1 szó, mert számomra egyértelmű volt, hogy a Páromról írok, BOCSÁNAT!
SZÓVAL: Anyám azóta mióta nálunk lakik Párom, nem enged be a házába. Anyám nem enged be magához, amióta Párunk nálunk lakik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!