Párom megfogadta, ha 1 év után sem száll ki Édesanyám a kapcsolatunkból, akkor Ő lép le. Mit tegyek?
Kérlek szépen segítsetek!
Élettársammal 2017.09.04.-től élünk együtt. Párom megfogadta, ha letelik az 1 év és Édesanyám nem száll ki a kapcsolatunkból, holott nem lakik velünk - szerencsére, akkor Ő lép és most azon van 2 napja, hogy ma este elköltözik.
Anyámnak SOHA SENKI NEM FELELT MEG!
Most mit tehetek???
Köszönöm a válaszokat!!!
Hát akkor a párod adott magának egy évet, hogy akar e veletek maradni vagy sem. Nem lehet , hogy van vallakije?
Anyád csak indok.
Ettől függetlenül tudod ki tartaná ilyen nagymamával a kapcsolatot?
Nagyon sajnálom, hogy ilyen az édesanyád. Én egyszerűen megszüntetném vele az összes kapcsolatot. Utána meg magába nézhet, hogy milyen gusztustalanul viselkedik. El kéne fogadnia, hogy külön életed van.
A párodnak nagyon nagy türelme van. 1 évet adott neked...
Mi van, ha anyád tud valamit a párodról és ő mondta neki, hogy ad egy évet, hogy takarodjon? Mi van akkor, ha anyád nem ok nélkül gyűlöli?
Amúgy nagyon rossz helyzet lehet ez, sajnálom.
Na végre egy normális hozzászólás amannyi oldal után! Igaza van az utolsónak. Buta hozzàszólások ezek, hogy mekkora türelme van a csávónak, hogy egy évet adott!
Ez mennyire alapul szerelmen/szereteten?
Értem én ha nem birja elviselni a fennálló helyzetet de akkor alapból nem kellett volna belemenni a kapcsolatba vagy rögtön akkor szakítani amikor látta, hogy nagy gondok vannak. Viszont! Aki szeret valakit az se nem fenyegetőzik se nem áll bosszút, nem bántja direkt a másikat stb. Ez nagyon nagy szemétség a pasi részéről! Nem korrekt! Az most hagyján, hogy milyen az anyja de ne csinàljunk már istent a pasiból! Mert egy csepp pozitív megnyilvánulás nincs ebben. Megzsarolja h egy év és otthagyja ha nem változik a szitu és egy évig együtt vannak ezután, és hopp ütött az óra percre pontosan elhagylak ahogy azt egy éve megmondtam. Ez vicc :D ez lenne a szerelem vagy a korrekt pasi? Aki ìgy gondolja ilyet is èrdemel!
Köszönöm.
Most meg azt mondogatja, hogy ha elmegy nagyon fog szenvedni és előbb utóbb lehet, hogy belehal a bánatba. De ha marad, azt sem bírja már. Igazából egyszer kell befejezni és azt valahogy túlélni... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!