Párom megfogadta, ha 1 év után sem száll ki Édesanyám a kapcsolatunkból, akkor Ő lép le. Mit tegyek?
Kérlek szépen segítsetek!
Élettársammal 2017.09.04.-től élünk együtt. Párom megfogadta, ha letelik az 1 év és Édesanyám nem száll ki a kapcsolatunkból, holott nem lakik velünk - szerencsére, akkor Ő lép és most azon van 2 napja, hogy ma este elköltözik.
Anyámnak SOHA SENKI NEM FELELT MEG!
Most mit tehetek???
Köszönöm a válaszokat!!!
HOL ÉS KINÉL LEHET fellebbezni?
Bíróságnál kell elindítani? Hogyan? Mi a neve ennek az eljárásnak?
Milyen indoka volt a Nagymamára???
Itt az a legnagyobb baj, hogy Párom is Anyámnak ad igazat! Ő szeretné azt, hogy Anyámmal jóban legyek, mert Ő már elvesztette az Ő Édesanyját. Amikor felemelem a hangomat Anyámra, már problémázik...
De most öszintén, a gyermekeidet elengeded az anyádhoz, amikor te be sem teheted a lábad hozzá?
Ki tudja mit csinál velük? Jelentsd fel a francba, hogy a kiskorú gyerekeid ott vannak, te meg nem mehetsz oda.
Jó most ez lehet,hogy hülyeség, de én biztos nem hagynám annyiba.
A párod gondolom nem a gyerekek apja?
Lehet csak menni akar simán?
Úgy értem, hogy ha ki is álltál magatokért, tényleg minden helyzetben, akkor max a költözés messzire segíthetne esetleg. Vagy felfogja, hogy te mindent megtettél. Ha nem mindent, az lehet baja...
Én örülnék ha értem ennyire kiállna a férjem, de már én is lassan "fenyegetem" a költözéssel. Annyira nem mer a családjával összeveszni, hogy velem bezzeg számtalanszor összeveszett. Rájuk bezzeg semmiért nem haragszik. Nem is értem a palidat! Összetenném a kezem ha a telefont tiltaná néha legalább...
38
Nem önbizalom. Le akar lépni. "Nem miattad, miattam. Nem te vagy a hibás, nem is anyukád igazából. Neked arra lenne szükséged, hogy jóban legyél az anyukáddal, ezért én kiszállok. Tudom, miről beszélek, nekem már nincs anyám ..."
Ismerős?
Kérdező, ő nem családfő nálatok, hanem a palid, aki le akar lépni és ezért megy el. Más kérdés, hogy anyád sem tiszta fialás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!