Párom megfogadta, ha 1 év után sem száll ki Édesanyám a kapcsolatunkból, akkor Ő lép le. Mit tegyek?
Kérlek szépen segítsetek!
Élettársammal 2017.09.04.-től élünk együtt. Párom megfogadta, ha letelik az 1 év és Édesanyám nem száll ki a kapcsolatunkból, holott nem lakik velünk - szerencsére, akkor Ő lép és most azon van 2 napja, hogy ma este elköltözik.
Anyámnak SOHA SENKI NEM FELELT MEG!
Most mit tehetek???
Köszönöm a válaszokat!!!
Na, a pasihiszti is megvan :-)
Ne haragudj, de igazuk van az előttem szólóknak. A pasid sem százas. (meg te sem, meg anyád sem)
Remélhetőleg a gyerekek rendben vannak, bár így két tűz között, villámhárítót játszva, nem sok időt adok nekik
49
Kérdező, ide a rozsdás bökőt, hogy a nagy bánatban már jövő karácsonykor egy másik nővel fog ülni a fa alatt! De szerintem hamarabb ...
Dehogy fog ő "belehalni a bánatba". Nagy szabály: mindig azt nézd, hogy ki mit TESZ. Amit mond, az csak süket duma. Az igazság a tettekben van.
A Gyermekeim Édesapja le se szarja a Gyermekeinket, mert annyira elege lett anyámból, hogy azt mondta, amikor elment, hogy amíg anyám él a Lányai gyermekláthatásáról is lemond!
Sajnos alakult olyan szarul is az életünk, hogy Gyermekeimet fél évig Édesanyám nevelte... :-( Amíg én kőkeményen harcoltam értük, hogy visszakapjam Őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!