Mit tegyek, hogy ne szóljon bele az anyòs az életünkbe?
Mondjuk nem kell ott lakni. Nem kell odaszülni.
Meg ilyen lúzernek se kellett volna szülni.
Költözz el és kész.
"Azt mondta párom ha el is hagynám őt, akkor kislányom nem látnám többé."
Ezt mire alapozza? Ha van állásod, szinte biztos, hogy neked ítélik a gyereket.
Beválasztottál ezzel a fickóval, meg az anyjával is. Vagy elköltözöl, vagy állóháborúba kezdesz anyósoddal, ami borzasztó idegőrlő és a gyerek is megérezné.
Ki vette fel a hitelt? Gondolom a gyermek apja.
Neked van munkád? Családodhoz tudtok költözni a gyerekkel?
Irány egy ügyvéd és lehet mégis megtarthatod a gyereked és megszabadulhatsz tőlük. De otthon ne mondj semmit amíg nem tisztáztad a lehetőségeidet.
Én addig nem vállalatam be a gyermekemet feleségemmel amíg nem sikerült a szülői folytogató rabigát lerázni, hidd el nekem is túl paternalizáló" gyámkodó volt a családom, de a kellő elhatározással és egymás iránti lojalitással leküzdhető. Csak hát úgy tűnik gyermeked apja nem nagyon ragaszkodik hozzád, te csak kihordtad a gyermekét, lehet nem is ő akarta csak a szülei, már azok után amit itt írtál, ami elég szűk keresztmetszete a dolognak.
Szülő gyermek viszonyban a szülők egy része be akarja csicskítani a agyerekét, másik része nem is akarja, mert individuumot nevel és nem alattvalót.
Aki alattvalót nevelne, annak vagy sikerül, vagy egy lázadót fog nevelni.
Gyermeked apja a jó alattvaló mintaképe. Párkapcsolatot nem lett volna szabad kezdeni vele, pláne nem gyereket szülni, úgy tűnik későn jöttél rá. Sajnállak, de ennek a lebonyolításában te is részt vettél...
Megpróbálhatnál még elmenni pszichológushoz családterápiára, ha meg akarod menteni a kapcsolatot, először te külön és ő megmondja hogyan tovább. Már feltéve, hogy szerinted még menthető gyermeked apja. Ha gyereket szültél neki akkor valószínűleg ez a cél. Ha az nem jön be akkor a tartalékterv az ügyvéd, de nem szabad elszólnod magad a tartaléktervről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!