Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek, hogy ne szóljon...

LovePuddin kérdése:

Mit tegyek, hogy ne szóljon bele az anyòs az életünkbe?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnék tanácsot kérni, vagy véleményt, mert már agybajt kapok, ki készültem idegileg már, a párommal 5 és fél éve vagyunk együtt,3 és fél éve lakom együtt családi házban, anyós apóssal együtt először egy háztartásban, de át rendeztük a házat (külön be járat konyha fürdőszoba stb. de viszont egy közös kert, udvar) Itt is viták voltak, mert párom kapta meg a papájától a házat, de viszont ki kellet fizetni a bátját, ha természetesen úgy hogy mi maradunk ott a házban. Nem akartam, mivel nem szerettem volna anyósékkal együtt élni de annyira rábeszelték a páromat, hogy bátjának kell a pénz, hogy házat tudjanak venni családjával. Én is külön szerettem volna menni, el tőlük mert már akkor is bele beszéltek mindenbe. Mivel ugye szeretem párom közös meg egyezéssel úgy döntöttünk ott maradunk, bíztam benne meg változik a helyhez, mivel külön háztartásban leszünk. Hitelt kellet fel venni, a ház újítására és a testvére ki fizetésére. Nagyon bánom hogy így döntöttünk. Nincs nyugodt életem, bele szólás mindenbe. Van egy közös gyermekünk. Pl. Múltkor el mentünk egyet csavarogni hárman, egész nap hívogatott páromnak, merre vagyunk mikor jövünk haza, mindenről tudnia kell hová megyünk, mennyi pénzt koltünk. Mindig be jár hozzánk kontrolálni. Egyszerűen már nem birom. Össze is kaptam vele ez miatt, meg mondtam a magamét mert már nem -bírtam nyelni, és a legrosszab az volt hogy a párom nem állt ki melettem. Nagyon be folyasolja az anyukája, mindig az van, amit ő akar. Úgy vettem észre, nem tud a szülei nélkül létezni, haza jön munkából és már megy is át anyucihoz. Már mondtam neki beszéljük meg ezt az egészet, hogy menjünk külön, ő nem akar róla hallani se erről a témáról. Tudom nem egyszerű döntés lenne, anyagilag is megint. De ez nem meg oldás, hogy itt maradunk, már el magyarázta anyósnak hogy ne avatkozzon bele az életünkbe,1-2 nap és újra ez megy körbe. Azt mondta párom ha el is hagynám őt, akkor kislányom nem látnám többé. Nem vagyunk össze házasodva. Esküvőt is szerettem volna, de abba is bele szólni hol tartsuk, akkor inkább nem megyek férjhez.Sosem fog ez megváltozni amíg itt vagyunk érzem. Bocsi a helyesírási hibákért, és a hosszú szövegért.

2018. szept. 4. 13:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Már írtam bocsánat a helyesírásért Szlovákiai vagyok,és itt élek,különben nem.ezert regisztráltam ide.
2018. szept. 4. 17:04
 12/15 anonim ***** válasza:
28%

Tök mindegy, mi lett volna ha ezt vagy azt máshogy csinálsz, most már adott egy szar helyzet, ebből kell kihozni a legjobbat.

Egyrészt, láthatod, hogy a párod minden cselekedetét a családja irányítja, mindenbe beleszólnak, te pedig csak másodlagos vagy. Ez egyedül a párod hibája. Ha ő nem akar kiállni magáért, sose lesz változás.

Másrészt, ez az ember szerintem kizárt, hogy szeressen téged. Aki ilyet mond, hogy nem láthatod többé a kislányod, ha el merészeled hagyni őt, az egy undorító zsaroló szemétláda. Csak hogy tudd, soha nem tilthat el téged a saját gyerekedtől. Remélem ennek nem dőlsz be, és minél előbb elviszed a kislányt ebből a mérgező környezetből.

Mivel házasok sem vagytok, így te most fizeted a hitelt a semmire. Amit a házra fizetsz, ahelyett egyenesen a kukába is dobhatnád azt a pénzt, mert ebből neked semmi sem jár. Ezzel is jól csőbe lettél húzva... de istenem, miért kellett ilyen butának lenned? Miért nem jársz utána a dolgoknak?

Azonnal kérj segítséget, és hagyd ott ezt a családot. A lányod érdekében.

A "bátja" szó valójában így helyes: "bátyja". Ne vedd kioktatásnak, csak ha legközelebb használod, már így írd.

2018. szept. 4. 19:49
 13/15 anonim ***** válasza:
52%
Gratulálok, hogy egy ilyen hülyènek szültèl gyereket. Sajnos te sem vagy különb ezek szerint. A gyerek meg így a meg a levèt... Fantasztikus...
2018. szept. 4. 22:01
 14/15 anonim ***** válasza:
70%
Milyen munka az amit cukorbetegseggel nem tudsz folytatni?
2018. szept. 5. 20:16
 15/15 anonim ***** válasza:
14-es például éjszakai műszakot nem engednek cukorbetegnek vállalni de olyan helyre sem érdemes menni dolgozni cukorbetegnek ahol nem tud enni és inzulint beadni időre. Azért sok olyan hely van ahol szünetet nem akkor tart az ember amikor szeretne.
2018. okt. 17. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!