Hogy lehet rávenni anyósomat, hogy ne szóljon bele az életünkbe és fogadja el a döntéseinket?
Figyelt kérdés
Már arra is gondoltam, hogy egész egyszerűen nem mondunk neki semmit. Ez nagyon durva lenne?2013. júl. 6. 13:56
2/10 anonim válasza:
Ha nem ugy tesztek,ahogyan a mama akarja, akkor elõbb-utóbb beletörõdik.
Mibe avatkozik bele?
3/10 anonim válasza:
Ez anyósfüggő. Párom nagymamája, vagyis anyósom anyósa még most is beleszól anyósom életébe, pedig már elvált a fiától. Még, ha nem is neki mondja épp, hogy mit hogy kéne csinálni, mondja nekem, vagy a férjemnek. Sajnos megkerülni nem tudjuk, mert mi ápoljuk (a fia le se szarja). Ő egy nagyon rossz természetű nő, ez az egyetlen öröme az életben. Az én anyósom jó fej, de azért mi is meglepődünk rajta, hogy miket mond nekünk a jövőnkre vonatkozóan. Reagálni nem szoktunk rá, vagy megkérjük, hogy fejezze be, nem ezért jöttünk.
4/10 anonim válasza:
Attól függ..
Ha egy háztartásban éltek kevés a siker esélye de ha legalább olyan messze hogy papucsba, köntösben ne tudjon átmenni van esély hogy rá lehet szoktatni a nem beleszólásba. De konkrétabb dolgok kellenek mibe hogyan mikor szól bele....
5/10 A kérdező kommentje:
Külön élünk.
Most pl azzal van baja, hogy 2 hetente szombaton a férjem elmegy sétálni a gyerekekkel, ez az én szabadnapom. Szerinte ezzel túlterhelem a fiát.
A férjem kiáll mellettem, de akkor is olyan idegesítő hallgatni folyton.
2013. júl. 6. 14:35
6/10 anonim válasza:
Nem kell tudomást venni a megjegyzéseiről. Elmondja a magáét, ti meg éltek, ahogy jónak látjátok.
7/10 anonim válasza:
Hát ez legyen a legnagyobb bajod vele kapcs. Had mondja a magáét..
Egyik füleden be a másikon ki...
Kitartás.
8/10 anonim válasza:
Engedd el a füled mellett, had mondja csak, majd fogy!
9/10 anonim válasza:
addig örülj amig csak modnja a magáét, de a párod melletted áll... akkor van a baj ha a már a pici fiát furja/ lázitja ellened... de ne aggodj, ez nem a személyed ellen szól, hanem minden olyan nő ellen aki az ő pici fiát nem kényezteti ugy ahogy anyuci tenné
10/10 anonim válasza:
Sztem férjednek kell kiállni teljes mértékben. Az én anyám, nagyszülők is mindenbe bele akarnának szólni vagyis csak szeretnének. Menyasszonyommal 3éve vagyunk együtt én 28 ő 27éves és sajnos időnként most is azzal, kell szembesülnünk minden létező dologba bele akarják ütni az orrukat főleg Édesanyám. Ezt úgy orvosoltam, elég kemény drasztikus lépéseket tettem mint pl: kijelentettem nekik, ha nem változtatnak nem lesznek ott az esküvőn mindenki ott lesz csak ők nem. Majd akkor visszavesznek egy hónapig kb amíg megint elő nem jönnek valami idegesítő dologgal. Aztán valamivel megint le kell szerelni őket. Persze ezek nem csak üres szavak, mert ha nem tudják észrevenni magukat időben én mindig betartom az ígéretemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!