Anyós pajtás. Kinek, mi lenne az utolsó csepp a pohárban, amiért kizárná az életükből az anyóst? Vagy mi lenne az a tett, amiért soha többet nem akarná látni, se tudni róla, hallani felőle?
Ha mondjuk,gyerekek is vannak..picik..
Ha az elejétől kezdve rossz a viszony,nem tudja a helyét,mindenbe beleszól,a fiát hergeli a családja ellen,majd most lejárató hadjáratot indít azoknál a rokonoknál akikkel napi szinten kapcsolatban vagyunk...
Elhord minket mindennek,élősködünk a fián,lerántjuk még az utolsó bőrt is róla,de persze a gyerekekhez jönne..
A saját fiát is elhordja minden köcsögnek,aztán meg úgy csinál mintha mi sem történt volna...
Ti mit tennétek,ha a nyugalom,csak akkor elérhető,ha anyós pajtás nincs a képben..
Mikor beszélnek,folyamatos a vita itthon...
"Azt vágta a fejéhez előző vitánál,hogy a párom vette el a fiatalságát..."
Tényleg?
Talán nem kellett volna 12-13 évesen védekezés nélkül henteregni, ezt senki nem mondja meg neki?
Nyilván ő is ott volt, mikor a fia fogant...
Egyébként ezt a játékot az én anyósom is megpróbálta kétszer-háromszor.
Mikor a férjem észrevette, hogy a hátunk mögött áskálódik, hogy megpróbálja a négyéves fiamat ellenem nevelni, úgy leállította, hogy azóta nyikkanni sem mer.
A gyerekek - mert közben lett mégegy -, csak akkor mehetnek hozzá, ha vagy én, vagy az apjuk is velük vannak.
Nálatok is a férjed dolga lenne az asztalra csapni.
Köszönöm szépen az eddigi segítséget :)
Kicsit mára lenyugodtam,tegnap este beszéltünk párommal. Talán megértette ö is,hogy el fog veszíteni minket ha nem áll mellém.
Anyóssal továbbra sem szeretnék beszélni,páromnak megmondtam azt csinál amit akar, ha akar vele beszélni,kapcsolatot tartani,akkor tegye,csak tudja ,hogy itthon hogy videlkedik utána,sajnos több húzást én már nem tudok elnézni neki...
A gyerekekkel meg majd idővel meglátom mi lesz..
Ma megyünk rokon látogatásra,velük is biztos beszélgetünk erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!