Anyós pajtás. Kinek, mi lenne az utolsó csepp a pohárban, amiért kizárná az életükből az anyóst? Vagy mi lenne az a tett, amiért soha többet nem akarná látni, se tudni róla, hallani felőle?
Ha mondjuk,gyerekek is vannak..picik..
Ha az elejétől kezdve rossz a viszony,nem tudja a helyét,mindenbe beleszól,a fiát hergeli a családja ellen,majd most lejárató hadjáratot indít azoknál a rokonoknál akikkel napi szinten kapcsolatban vagyunk...
Elhord minket mindennek,élősködünk a fián,lerántjuk még az utolsó bőrt is róla,de persze a gyerekekhez jönne..
A saját fiát is elhordja minden köcsögnek,aztán meg úgy csinál mintha mi sem történt volna...
Ti mit tennétek,ha a nyugalom,csak akkor elérhető,ha anyós pajtás nincs a képben..
Mikor beszélnek,folyamatos a vita itthon...
Attól tartok ,hogy szét fog szedni minket ezzel a folyamatos áskálodással.
Pár hete megmondtam neki,hogy hagyjon minket békén,nyugodtan élni,azóta megy ez a hadjárat és próbál mindenkinél befeketíteni,hogy én vagyok a szar ember,mert élősködök a fián,az utolsó bőrt is lenyuznám róla...
Hozzá teszem,nem csak ö dolgozik egyedül,ketten dolgoztunk meg azért amink van,ausztriában...
De a lényegen nem változtat,ha beszélnek folyamatos a vita itthon...
Harmincon felül vagyunk már,csak a fia reménykedett,hogy majd anyuci megváltozik ,ha megszületnek az unokák...
Hát mondhatom,hogy most mégrosszabb a helyzet..
Egy hete beszéltek,mondta neki,hogy nekem van igazam,nyugodjon mostmár le...
De nem lehet vele mit kezdeni,ennek ellenére csinálja a feszültséget ,telefonálgat az összes rokonnak,hogy én milyen szemét vagyok és nem engedem az unokákhoz..
Attól félek egyébként,ha a páromnak is elhord mindennek,ha oda kerül a sor,hogy a gyerekek akkorák lesznek,hogy mehetnének nyaralni,vagy csak nélkülem mehetnek anyóshoz és már értelmesek lesznek,hogy nekik is elkezdi nyomni,majd őket is megpróbálja ellenem fordítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!