Anyós pajtás. Kinek, mi lenne az utolsó csepp a pohárban, amiért kizárná az életükből az anyóst? Vagy mi lenne az a tett, amiért soha többet nem akarná látni, se tudni róla, hallani felőle?
Ha mondjuk,gyerekek is vannak..picik..
Ha az elejétől kezdve rossz a viszony,nem tudja a helyét,mindenbe beleszól,a fiát hergeli a családja ellen,majd most lejárató hadjáratot indít azoknál a rokonoknál akikkel napi szinten kapcsolatban vagyunk...
Elhord minket mindennek,élősködünk a fián,lerántjuk még az utolsó bőrt is róla,de persze a gyerekekhez jönne..
A saját fiát is elhordja minden köcsögnek,aztán meg úgy csinál mintha mi sem történt volna...
Ti mit tennétek,ha a nyugalom,csak akkor elérhető,ha anyós pajtás nincs a képben..
Mikor beszélnek,folyamatos a vita itthon...
Már nem dolgozunk kint.vagyis jobban mondva csak a párom én a gyerekekkel vagyol itthon.
Ö azt mondta most,hogy nem akar többet beszélni vele,de csal azután miután én mondtam,hogy nekem elég ebből...
Azt mondtam én is,tudom sajnálni ,aki bedől neki,de valahol mégis bosszantó ,hogy folyamat áskálódik..
A nyugalom érdekében jogos szerintetek az,hogy nem akarok vele többet kapcsolatba lenni és a gyerekeket sem szeretném engedni?
Ja és pluszba a normális beszéd nála,a fiaival szemben is,hogy te paraszt,meg kö..ög,meg sz.m.t,bu...i,meg id.
óta,meg szerencsétlen és a hasonló társai...
Voltak érdekes események a párom gyerekkorában is,sőt a testvéreivel is érdekesen bánik az aggódó anyuka(mert annak tartja magát),pl lekarmolta a gyereknek az arcát,meg a hátát mert vitáztak és nekiment..(20-22 éves volt akkor a testvére)
Anyuci fiúból még az apaság se segít. Én anno szakítottam s nagyon is féltem mit hallhat a fiam mikor náluk van. Én mindig ahhoz tartottam magam nem megyek bele vitákba, áskálódásba, szidásba 1. Mert nem engedtem meg magammal, hogy érdekeljenek ilyen szinten inkább másra koncentrálok, 2. Mert a gyerek szereti az embereket s neki fájna ez. Én pedig nem fogok lelkiismereti kérdédt okozni neki, hogy úgyérezze választania kell.
Az exem családja már nem ilyen felfogású, még mindig bántóan alpáriak a nagyszülõk s hánytorgatják fõ bûnöm, a testalkatom. Mostmár 8 évesen is megtanulta tõllük hogy kár oodamenni. Nem is akar.
Én ha közelben van gyereknélkül fiával leülnék vele beszélgetni mennyire tartja magát épelmélyünek.Erõszakkal nem lehet családokat megtartani. Ha érdekli a fia sorsa, hogy társra lelt akkor mégha nem is fogod el téged De a fia boldog nincs joga a választását ordenálé módon kritizálni.
Ha érdekli az unoka nem lehet jó szivvel szeretnie sárdobálás közben amikor tudja az félig a te genetikád örökölte, te neveled, félted, vigyázod, annak az unokanak nem 2 mindkét szülõje kell s õ pont ez ellen tesz.
En anyukammal is ezt tette anno mama...
rokonoknak lehordta anyat es uszitott minket anya ellen.. anyaek mar elvaltak.. de a mai napig ha elmegyunk mamahoz ocsemmel akkor is anyat szidja de mi csak kinevetjuk :D a gyerekeid ugyis melled allnak. Nem a mama melle :) ne felj. Nemtudsz mit csinalni... lekell tojni :) egyebkent enis most egy ilyen anyost fogtam ki....reszvetem!
20/L
Ezen agyalok én is...hogy mivan ha engedek...ha hagyom ,had menjenek majd hozzá..
De ha picik nem tudod nekik meg magyarázni,hogy nem beszélünk így a tisztelet megadjuk másnak stb..
Ha elmennének nyaralni,nem győzném helyre rakni a gyerekeket..
A legkissebbik gyereke is idegbeteg...én néztem végig,mikor ott laktunk náluk,hogy mit művelt a gyerekeivel...
Nem tudom...ezért kértem tanácsot ,illetve véleményt,ki mikor lépne ilyen helyzetben..Illetve mi lenne az utolsó csepp...
46 éves :)
13 -14 évesen szülte a páromat :)
Azt vágta a fejéhez előző vitánál,hogy a párom vette el a fiatalságát...
De amúgy,mindenki nevelte ,csak ő nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!