Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukámba egy csepp logika...

Anyukámba egy csepp logika nem szorult, mindennek úgy kell lennie ahogy ő szeretné, még ha oltári nagy baromság akkor is?

Figyelt kérdés

Kaptam egy ajánlatot a régi xboxunkra, megvennék...kb 1 éve porosodik a szekrény tetején, senki nem használja és nem is fogja mert vettem magamnak (nem anyámék) egy újat nyári melóból

Azért nem lehet eladni mert még jó lesz valamire, meg mit képzelek magamról, azt adjam el amit én vettem...egyik nyáron egyszer próbált ki rajta egy táncos játékot a kinectel....és hogy azt nehogy már eladjam

Meg a játékokat ne mert 15ért vettük darabját(mindegyik végig lett tolva, és tesommal vettük azt se ők)

De tényleg, tök logikus porosodjon még 2 évig, aztán dobozoljuk be és mehet a pincébe mert ahhoz már senki nem fog hozzányúlni...Aztán én vagyok a szar alak amiért kiakadtam, bár továbbra is úgy gondolom hogy jogosan hogy egy TV-re le tudnám cserélni azt amit nem használ senki

2018. febr. 11. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Várj egy kicsit és csináld titokban. Valószínűleg fel sem tűnne neki a hiánya. :d
2018. febr. 11. 17:40
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Ha úgyis vettél magadnak újat, akkor azzal foglalkozz, ne azzal, ami az övé. Mondd el neki, hogy milyen ajánlatot kaptál rá, de ha meg akarja tartani, akkor tartsd tiszteletben akkor is, ha (mostanában) nem használja. Egyébként se lenne semmi közöd ahhoz a pénzhez, amit adnának érte, hiszen nem a te cuccod. Ha neki jobban kell, mint a pénz, amit kaphatna érte, akkor itt a vége a történetnek.
2018. febr. 11. 17:45
 3/6 anonim ***** válasza:
23%
Az jutott eszembe, hogy mennyire aljas már ez a világ, hogy egy ócska gép miatt képes vagy a saját anyád szidni. Lehet, hogy nem úgy gondolkodik, mint te, de annyira fontosnak tartod magad és a saját döntéseid, hogy képes vagy még neten is mocskolni miatta azt, aki megszült, felnevelt és érdek nélkül feltétlen szeret. Döbbenet.
2018. febr. 12. 00:46
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Hat, nem tudom, de szerintem nem akkora horderejű dolog ez, amin érdemes lenne veszekedni.
2018. febr. 12. 01:12
 5/6 anonim ***** válasza:
26%

Xbox... World first problem.

Azt hittem valami komolyabb, hogy utálja a feleséged /férjed, üt-ver, iszik, stb.

De ez?? Ő pénze, ő dolga!

2018. febr. 12. 06:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
kedves #3-as válaszoló. te hogy a viharba szülted meg ezt a sok mindent abból amit a kérdező leírt?...
2018. febr. 12. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!