Anyukámba egy csepp logika nem szorult, mindennek úgy kell lennie ahogy ő szeretné, még ha oltári nagy baromság akkor is?
Kaptam egy ajánlatot a régi xboxunkra, megvennék...kb 1 éve porosodik a szekrény tetején, senki nem használja és nem is fogja mert vettem magamnak (nem anyámék) egy újat nyári melóból
Azért nem lehet eladni mert még jó lesz valamire, meg mit képzelek magamról, azt adjam el amit én vettem...egyik nyáron egyszer próbált ki rajta egy táncos játékot a kinectel....és hogy azt nehogy már eladjam
Meg a játékokat ne mert 15ért vettük darabját(mindegyik végig lett tolva, és tesommal vettük azt se ők)
De tényleg, tök logikus porosodjon még 2 évig, aztán dobozoljuk be és mehet a pincébe mert ahhoz már senki nem fog hozzányúlni...Aztán én vagyok a szar alak amiért kiakadtam, bár továbbra is úgy gondolom hogy jogosan hogy egy TV-re le tudnám cserélni azt amit nem használ senki
Xbox... World first problem.
Azt hittem valami komolyabb, hogy utálja a feleséged /férjed, üt-ver, iszik, stb.
De ez?? Ő pénze, ő dolga!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!