Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit lehet tenni, ha anyójelölt...

Mit lehet tenni, ha anyójelölt már betegnek tetteti magát azért, hogy hazarángassa a fiát?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt, kezdetektől fogva ellenséges velem, próbálta már tönkretenni többféleképp a kapcsolatunkat. Szerencsére messze lakik tőlünk, évekig próbáltam elnyerni a szimpátiáját, de karácsonykor feladtam: Ott voltunk nála pár napot - ő hívott- hányás hasmenést szimulált (egész nap a tv előtt feküdt, ahogy szokott, wcnek a közelében sem járt, rajta kívül senki nem kapta el), mindez azért, hogy a fiát ugráltassa, akkot kijelentette: "a madár száll a fészekre" így a fiának szolgálnia kell őt, engem nyíltan a párom előtt elhordott mindennek (tehát valószínűleg kutya baja nem volt, ha minderre maradt energiája), ezek után többet látni sem akarom, ezt a párom megérti és elfogadja, mert idővel belátta, főleg a karácsonyi attrakció után, hogy milyen az anyja.

Februárban összeköltöztünk, heti egyszer megy haza bevásárolni az anyjának, mert más rokonuk nem lakik abban a városban, anyuka meg nem hajlandó kimozdulni, mert depressziós, stb... 64 éves.

A párom most nem ment haza 2 hete, mert előtte bevásárolt a főbb élelmiszerekből, így anyukának a szomszéd boltba kellett volna csak átugrania, de arra sem volt hajlandó. Múlt hétvégén telefonált, hogy menjen haza a fia, mert írt egy listát, be kellene vásárolni. A párom mondta neki, hogy programunk van, kenyeret, tejet ő is tud hozni, a szomszédba van a bolt. Utána ideges is volt, hogy hogy lehet az anyja ilyen, hogy nem hajlandó kimozdulni kajáért sem.

Úgy volt, hogy a párom kedden megy haza, de tegnap reggel csörgött a telefon: Anyja állította, hogy hány és hasmenése van, de NEM TUD MIT ENNI, mert azóta se volt a boltban, kérte azonnal menjen haza segíteni. Mivel a nagymamám szülinapjára mentünk, így mondta az anyjának, hogy egy napot bírjon ki, ma hazamegy.

Lehet, hogy szemétség, de szerintem semmi baja nincs, hisz ha hány, hasmenés van, akkor minek egyen, úgyis kijön. Kérdeztem is a páromat, hogy mégis kitől kapta el, ha ki se megy, azt mondta az anyja ilyet nem találna ki, biztos idegi alapon van.

Kezdek kikészülni ettől a nőtől, nem hajlandó kimozdulni, 64 éves 90 évesnek tetteti magát, betegségeket kreál, hogy hazacibálja a fiát.

Mit tehetnék?

Most ez van, hogy heti egyszer odamegy, ott alszik és másnap jön, de ha pl. Gyereket szeretnénk majd, akkor mi lesz? Otthagy a csecsemővel, mert az anyja idegi alapon hány, hogy hazamenjen a fia többszáz km-re? Mivel többet nem akarom látni, így ünnepekkor, karácsonykor ő hazamegy én meg üljek otthon egyedül? Mit tudnék csinálni, érdemes egy ilyen kapcsolatot fenntartani? Javasoltam a páromnak, hogyha az anyja ennyire tropán van, mint állítja, akkor fogadjon mellé ápolót, de hallani se akar róla, javasoltam a Tesco online kiszállítást, de a nő nem akar idegeneket beengedni a házba. Bele se merek gondolni mi lesz mondjuk 10 év múlva, ha már a szimulálások és nem akarások mellé bejönnek a valódi betegségek is.

2017. szept. 10. 13:23
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Ez engem is érdekelne, hisz ha normálisan viselkedne, akkor a fia is boldogabb lenne, nem értem ezt miért nem akarja. Bár nem tudom, hogy minden anyós ilyen-e, én ezen kívül egy exem szüleivel találkoztam, ők egész jó fejek voltak, az anyja eléggé bírt engem, én is őt. Korábban nem is gondoltam, hogy ilyen létezik. Ugyan anyum sem bírja annyira az anyósát, a nagymamámat, mert korábban bele akart szólni mindenbe, de szülinapokon, ünnepeken ettől függetlenül elbeszélgetnek.
2017. szept. 10. 17:24
 12/31 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi lett?
2017. szept. 10. 20:30
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

hány éves vagy?

lehet, ha nem vagy még 30-on fölül, és könnyen teremtesz kapcsolatot, akkor érdemes inkább különválni, mert ez hosszú távon nagyon idegesítő lesz.

Nekem az írásodból sem úgy tűnik, hogy annyira odalennél a barátodért, szóval lehet, egyszerűbb akkor külön, mert ezt még 20-25 évig simán tudja játszani az anyósod.

2017. szept. 10. 23:21
 14/31 A kérdező kommentje:
Lassan 25 vagyok, a barátom 27. Szívem szerint elhagynám pláne a tegnapi után, ugyanis javasoltam, hogy az anyja mellé legalább egy társalkodónőt keressen, hisz nem jó neki egyedul, plusz ha itt fáj, ott fáj neki akkor hívjon hozzá orvost, hisz ki kell vizsgálni. Totál felkapta a vizet, hogy ne szóljak bele a családi életébe, neki a családja a legfontosabb. Kérdeztem, hogy akkor úgy akar e meghalni mint a nagybátyja, az is meghalt 58 évesen, a saját anyjukat ápolta, majd mikor meghalt nem volt senkije. Erre a válasz: Ő inkább hal meg egyedül, de amíg az anyja él addig kötelessége segíteni és ha kell feláldoz érte mindent. Plusz én önző vagyok és ne szóljak bele olyanba ami nem érint.
2017. szept. 11. 08:04
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerintem egyértelmű, hogy 2 az 1 ellen meg van oldva a probléma. Neked nem olyan férfira van szükséged, aki az anyja színlelt betegségei miatt téged magadra hagy. Hagyd ott, hogy tudjon az édesanyjával foglalkozni. Vagy keress mást, vagy beszéld meg vele, hogy gondolja át az egész párkapcsolatot és ha döntött, akkor keressen meg. Én nem idegeskednék ilyen miatt. Gondolkodj racionálisan, ne csak az érzelmeid legyenek a szemed előtt.
2017. szept. 11. 10:12
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Zsarnok az anyuka. Ha nem ragaszkodsz nagyon a párodhoz, akkor jobb ebből most menekülni. Anyuka élete végéig zsarnok lesz.
2017. szept. 11. 10:48
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is érdekes egy anyósom van de akàrmennyire is fàj én otthagynàm mert gndolom egy idö utàn szeretnél gyerekeket de ha a pàrodnak az anyja az elsô akkor szegény gyerekek is nagyon megsìnylenék. Meg majd szüléskor is hazarendeli az anyja és szalad hozzà stb.
2017. szept. 11. 12:23
 18/31 anonim ***** válasza:
94%

A 14-es válaszod alapján Kérdező, nem értem, hogy mit keresel tovább a pasi mellett?

Teljesen világosan és egyértelműen elmondta, hogy mire számíthatsz, felállította a fontossági sorrendet.

Természetesen maradhatsz, de ezzel elfogadod a "játékszabályokat" és utána minden sirámod jogtalan.

Rághatjuk itt még a csontot 10 oldalon keresztül, szidhatjuk az anyóst meg a férjedet mint a bokrot, de semmi értelme.

Szerintem ebben a dologban nemhogy vesztésre állsz, de mondjuk ki, vesztettél!

A megoldás kulcsa kizárólag a te kezedben van!

2017. szept. 11. 12:45
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Legutóbbi kommented alapján azt javaslom, komolyan vedd fontolóra a szakítást.
2017. szept. 11. 12:49
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Úristen ilyet mondott hogy neki az anyja a családja !? Én elhagynàm ês éljen akkor anyukàval .Te próbàltàl beszêlni a pàroddal de ő negatívan értelmezte .Nincs közös jövötök sajnos .Én is hasonló cipőben vagyok de a párom még nem jött el otthonról de terveztük múltidőbe sajnos mivel a draga anyós jelölt mindent kitalàl a pàromnak hogy ne menjen el otthonról ne költözzön el és pont akkor talàl ki vmit mikor pàrommal elköltöznénk komolyabbra vennénk a dolgot .Sajnos az ilyen anyukàk csak magukat nézik nem szàmit neki hogy a fiacskàjuk hogy fog boldogulni az êletben ők az önzők .
2017. szept. 11. 13:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!